Autors Tēma: Par labiem un garšīgiem atzīti VEĢETĀRIE ēdieni  (Lasīts 4520 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Par labiem un garšīgiem atzīti VEĢETĀRIE ēdieni
« Atbilde #15 : 2015. gada 26. marts, 10:13:07 »
Protams - ja ogļhidrātus rij cik ienāk prātā un nekustās, tad var uzbaroties kā sivēni ļoti ātri.

Ja es ēstu tikai olas, gaļu, biezpienu (bez maizēm un mērcēm), tad svars kristu rekordātrumos :)

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #16 : 2015. gada 26. marts, 10:14:35 »
Tas jau zināms, ka gaļa ilgāk sagremojas un atrodas kuņģī, tāpēc ilgāka sāta sajūta.
Man ir tā, ka gaļa rada smaguma sajūtu, ne sātu. Esmu novērojusi, ka, ēdot pārsvarā ēdienus bez gaļas, enerģija lielāka. Kā to izskaidrot, nezinu.
Savukārt mans tīnis paziņoja, ka "viņam vajagot gaļu", un to respektēju, kaut gan ir pagrūti divus "menjū" katru dienu gatavot.
Un paldies par te ieteiktajām receptēm.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #17 : 2015. gada 26. marts, 10:39:58 »
Sēņu mērce arī veģetārs ēdiens.

Man vieni draugi neēd ne gaļu, ne zivis, ne olas (tip - visu kas bijis dzīvs vai potenciāli dzīvs), bet saldie pie viņiem cieņā tik saldi, ka teju šķebina.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #18 : 2015. gada 26. marts, 11:12:25 »
Cilvēks pats jūt, vai viņa organisms prasa gaļu vai neprasa. Un arī no asinsgrupas tas esot atkarīgs. Man ir (0)1 un es bez gaļas labākajā gad.varu nodzīvot 1-2 dienas, jau no mazotnes ēdu gaļu riktīgi. :smile:

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #19 : 2015. gada 26. marts, 11:21:35 »
manam tīnim kā reiz ir 0 grupa.

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #20 : 2015. gada 26. marts, 18:41:32 »
Man aro 0 asins grupa, un bez galjas nevaru iztikt. Vienkarshi visu laiku gribas eest, lidz ar to apeedu 3x vairaak.
Varbuut, ka kaut kas taja teorijaa ir.. hmm..

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #21 : 2015. gada 26. marts, 19:36:27 »
Kas ir 0 asinsgrupa? Man ir A, rezus negatiivs.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #22 : 2015. gada 26. marts, 19:50:11 »
A ir II (otrā) asinsgrupa. 0 ir pirmā.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #23 : 2015. gada 26. marts, 19:55:11 »
Man ir B kaut kāds tradicionālais rēzuss. Ko ta man tagad ēst?

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #24 : 2015. gada 26. marts, 20:01:06 »
A ir II (otrā) asinsgrupa. 0 ir pirmā.
Luuk, shis man vienmeer juuk, kaut kaads chakars ar taam asinsgrupaam.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #25 : 2015. gada 26. marts, 20:02:21 »
Ai, nu vispār ar tiem veģ.ēdieniem man nepavisam nav vienkārši. Es ne tikai cenšos gaļu samazināt, bet piedevām vēl arī daudz ko nelietoju, piem., maizi, miltus, sieru, pienu, rūpnieciski gatavotus kečupus un salātmērces, sāli, medu, olas, putraimus, auzu pārslas, kellogveidīgos izstrādājumus, desas, žāvējumus, sviestu un neko, ko veikalā var nopirkt konservos.
 Mazāk cepu, vairāk tvaicēju.  Vienkārši reizēm šķiet, ka receptes un variācijas "par īsu".

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #26 : 2015. gada 26. marts, 20:05:57 »
Un es domāju, ka man ir sarežģīti ar šito ēdu/šito nē...

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #27 : 2015. gada 26. marts, 20:12:44 »
 :rofl:
Nē, nu nav jau tik traki, vienkārši man jaunas idejas vajag. Lai kaut ko izslēgtu no ēdienkartes, tas nav grūti, pierod un nemaz nevajag. Piem., es tiešām izbaudu dārzeņu īsto garšu BEZ sāls.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #28 : 2015. gada 26. marts, 21:49:02 »
Ai, nu vispār ar tiem veģ.ēdieniem man nepavisam nav vienkārši. Es ne tikai cenšos gaļu samazināt, bet piedevām vēl arī daudz ko nelietoju, piem., maizi, miltus, sieru, pienu, rūpnieciski gatavotus kečupus un salātmērces, sāli, medu, olas, putraimus, auzu pārslas, kellogveidīgos izstrādājumus, desas, žāvējumus, sviestu un neko, ko veikalā var nopirkt konservos.
 Mazāk cepu, vairāk tvaicēju.  Vienkārši reizēm šķiet, ka receptes un variācijas "par īsu".
Tev nav ienācis prātā, ka dzīvot vispār ir kaitīgi ? 1 lieta neēst žāvētās desas vai corn flakes, bet ja arī medu, olas, sieru, u,c. OMG...

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #29 : 2015. gada 26. marts, 21:54:33 »
Nesatraucies, skafandrā nedzīvoju, bet ir lietas, bez kurām iztieku  (jau nosauktās) ļoti labi. Nesaku, ka tā vajag visiem, līdz tam jānonāk katram pašam.
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 26. marts, 22:00:03 no Nomade »