Autors Tēma: kopdzīves likums  (Lasīts 29726 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: kopdzīves likums
« Atbilde #15 : 2015. gada 26. marts, 14:51:01 »
Man zinaamie homo pashi sagaadaa beernus, taa kaa demograafijai no shiem lielaaks labums kaa no manis ;)

Savukaart par kazaam un traktoriem- nuuu, nez kaa piedeevees kazai labpraatiigu piekrishanu un p... draashanu...

Un jaa, tie homo paari ir par kaartu adekvaataaki kaa pulka hetero gjimenju...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #16 : 2015. gada 26. marts, 14:57:35 »
Tas būtībā nav nekas cits, kā solis uz homo attiecību reģistrāciju. Tā mazpamazām. Sak, tā jau nav laulība, tā tikai reģistrācija... Tautas degradizācija pēc Overtona loga tehnoloģijas.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #17 : 2015. gada 26. marts, 15:36:15 »
Kaada degradizaacija, ja homoseksuaali cilveeki ir bijushi vuenmeer?

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #18 : 2015. gada 26. marts, 15:39:18 »
Izlasīju likumprojektu pa diagonāli.Tur gan vairāk ir par to,ko iegūs kopdzīves partneri.Piekrītu tiem,kas domā ka šis likums orientēts uz viendzimuma partneru ''laulību''legalizēšanu.Un atkal jau likumdevēji laipo un muļļājas,nesaucot lietas īstajā vārdā.
Un vēl-nesaskatīju kopdzīves partneru pienākumus un atbildību.Saskatīju,ko viņi iegūs,bet kādu atbildību nesīs negodprātīgais partneris?Pametot kopdzīves laivu-alimenti par ne-savu bērnu?Kā dalīs dzīvokli?Kāda atbildība pret pamesto''partneri''?
Sitās lietas tak atrunā laulības līgumā-ja pareizi sapratu TRix teikto?Jebkurā gadījumā papildus birokrātija nepa jokam.Mums ir laulības apliecības.Tagad būs kāds vēl dokuments?Kopdzīves apliecība?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #19 : 2015. gada 26. marts, 15:41:59 »
Cilvēki bez kājām arī ir bijuši vienmēr, bet tāpēc viņi nav jāglorificē, jāuzskata par normu, jāreklamē un jāpasludina īpašāki par statistiski normāliem cilvēkiem, kam visas detaļas ir vietā.
Nesaku, ka viņi jāaiztiek, lai dzīvo. Bet neredzu pamatu iet gājienos un pasludināt sevi par kaut ko superforšu un ideālu, uz ko tiekties nenobriedušiem prātiem.

Man ir pofig, kas ar ko un ko dara guļamistabā, - tikmēr, kamēr viņu guļamistaba nesāk līst manējā.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #20 : 2015. gada 26. marts, 15:46:27 »
Manaa guljamistabaa toch neviens homo nelien ;) un neko neglorificee, bet gan grib sakaartot lietas, kaadas nu muusu sabiedriibaa existee, t sk, mantiskaas un kopdziivi skaroshaas...

Un invaliidi, st c, taapat ciinaas par savaam tiesiibaam... ok, ne praida formaa, bet tom... citaadi arii vinjus labpraat paslauciitu patrepee un izliktos, ka vinju un vinju probleemu nav...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #21 : 2015. gada 26. marts, 15:49:54 »
Ar visiem ragiem un nagiem esmu par Trix nostāju. Tas likums nevienam un nekam nav vajadzīgs, ja lietas nesauc īstajos vārdos. Jā, dīvaiņi bijuši visos laikos, bet tādēļ tie nekļūst par normu.
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #22 : 2015. gada 26. marts, 15:51:23 »
Invalīdi ir pavisam cita kategorija! To nu nevajadzētu jaukt kopā. Vai arī Inešuks beidzot atzīst homoseksuālos par invalīdiem? :)
Visus sakost!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #23 : 2015. gada 26. marts, 15:53:29 »
Camma

A mediciinaa mums lietas ir baigi nosauktas iistajos vaardos, ti, ka bezmaksas mediciina ir ljoti lielaa meeraa tikai uz papiira?

Nav drosmes tiem muusu likumu rakstiitaajiem, vot i lavieree... tik ne homo tur pie vainas...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #24 : 2015. gada 26. marts, 15:54:59 »
Es par to, ka Trix arii invaliidus iedeeveeja pie ne- normas... tad nu luuk abas shiis "nenormas" aizstaav savas intereses un tas ir normaali...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #25 : 2015. gada 26. marts, 15:57:58 »
Neatbalstu. Tiešām grūti apprecēties? Normāli pāri cīnās par tiesībām neprecētied, viendzimuma cīnās, lai varētu apprecēties. Smieklīgi.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #26 : 2015. gada 26. marts, 16:02:07 »
Invalīdi ir bišku kas cits. Lai gan arī homo zināmā mērā ir invaliditāte - errors smadzenēs. Tik ar to starpību, ka tas bezkājis neapdraud nevienu kājaino, kamēr garīgie homo invalīdi visiem spēkiem cenšas piepulcināt savām rindām svaigu gaļu - nenobriedušus jauniešus.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #27 : 2015. gada 26. marts, 16:02:15 »
šis likums lobē homopārus, jo normāli pāri var apprecēties un visu sakārtot tāpat.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #28 : 2015. gada 26. marts, 16:04:35 »
Traki, ka jums tie homo taa virsuu skrien... ash jaasajuutas apdaliitai, ka par mani neviens interesi nav izraadiijis...

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #29 : 2015. gada 26. marts, 16:24:12 »
Trix uzrakstīja visu, ko man bij slinkums.
Vien nepiekrītu par jaukšanu ar invalīdiem...
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь