Autors Tēma: Krācējs!  (Lasīts 4681 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

UnVispār

• Viesi
Krācējs!
« : 2015. gada 31. marts, 06:21:17 »
Nav pirmā nakts, kad nevaru izgulēties, vispirms nevaru aizmigt, pēc tam, kad nogulētas minimālās stundas, esmu atkal augšā. Tas viss tāpēc, ka jau pāris nedēļas man pie auss ir KRĀCĒJS!!!  :banhead:

Kad īsti tas sākās, nepiefiksēju, bet jautājumi šajā sakarā man ir divi:
1) Pie kādiem ārstiem sūtīt? Neteiktu, ka daudz par to zinu, bet baumas, ka krākšana ir ārstējama, ir dzirdētas.
2) Kā izgulēties? Ausu aizbāžņus vai gulēšanu uz dīvāna neieteikt, manam siekalzaķim nāk zobi, nedzirdēšu arī to.

Atslēdzies Koffi

Re: Krācējs!
« Atbilde #1 : 2015. gada 31. marts, 06:42:41 »
Iznāks zobiņi un beigs krākt. Brīnos tikai, kā zīdainīts var tik traki krākt, ka traucē! :coffee:
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

UnVispār

• Viesi
« Atbilde #2 : 2015. gada 31. marts, 06:49:05 »
Nekrāc jau bērns, krāc bērna tēvs. Tur tā problēma. Es viņu no blakusistabas caur aizvērtām durvīm pat dzirdu. Bērnu piemineju tikai tāpēc, lai ausu aizbāžņu un dīvānu ieteikumi nesavairotos.

Atslēdzies tex

« Atbilde #3 : 2015. gada 31. marts, 07:53:55 »
Par ārstiem lai iesaka gudrāki, bet es laikam sāktu ar loru un turpinātu ar neiro vai plastiku...
st.c. vai kungs pēdējā laikā nav pieņēmies svarā? - tad diēta!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #4 : 2015. gada 31. marts, 08:34:52 »
Pieradīsi. ;)

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #5 : 2015. gada 31. marts, 08:36:05 »
Nepierod, pie tā nepierod. Ja tam tiešām ir risinājums, arī labprāt zinātu :)
P.S. Es pati arī krācot, viņam tikai miegs ciešāks :D
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

UnVispār

• Viesi
« Atbilde #6 : 2015. gada 31. marts, 08:55:11 »
Pieradīsi. ;)
Nepieradīšu. Pierast var, ja klusiņām krāc, bet ne jau tā, ka pat caur aizvērtām guļamistabas durvīm un ieslēgtu mūziku skaidri dzird otrā istabā. Tad padomā, kas ir pie auss, kad ej gulēt.
Viņš pa reizei, kad ir iesnas, ir nedaudz krācis, tad galvenais ir aizmigt pirms viņa, bet pēdējās nedēļas ir tāds traktors, ka arī aizmigt pirmajai nav risinājums - pamodīšos tiklīdz viņš aizmieg. Te ir jādomā kas cits.

Kas attiecas uz komentāru par svaru - vizuāli izmaiņas neredzu, būs jāzidomā, ar kādu pamatojumu uzdzīt uz svariem.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #7 : 2015. gada 31. marts, 09:08:26 »
Provokācija un fufelis. Es ar it kā kādu reizi esot krācis. Muļķības!
Es neko tādu neatceros un neesmu dzirdējis :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #8 : 2015. gada 31. marts, 09:18:53 »
Tie, kas dzird, pie tā nepierod, pilnīgas stulbības nevajag gvelzt.  :angry:  Nedzird tikai tad, ja pati atrubies pilnīgā bezspēkā pēc 2 diennakšu negulēšanas, bet tādā režīmā ilgi neizturēsi.

Līdz šim nekrāca?
Nepareizs spilvens. Mainīta guļvieta uz āderes. Sauss gaiss.
Ir "miega kabinets", bet nezinu, vai tā ir viņu specifika.
Svars īpaši nemaina problēmu - no dzīves -10 kg krākšanu netraucē.

Brom, nelecies, to ar diktofonu var elementāri pierādīt, bet diktofons ir katrā mobilajā, kas ražots pēc tvaika dzinēju ēras.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #9 : 2015. gada 31. marts, 09:20:05 »
Nekā. Situ, kauju, buhņīju, bļauju. Galvenais neļaut uz muguras gulēt.
Manī pamožas slepkavnieciskas tieksmes, ja kādu dzirdu krācam.

Brom, attapīgas dāmas mēdz ierakstīt diktafonos, telefonos utt. un atskaņot.

Atslēdzies danu

« Atbilde #10 : 2015. gada 31. marts, 09:21:10 »
Savu krācienu, tāpat kā lodi,  nedzird!  :) Ir speciāls miega ārsts-palīdz.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #11 : 2015. gada 31. marts, 09:21:17 »
Trix, tev kā vienmēr, viss ir vispārākā pakāpē. :) Es no personīgās pieredzes - pieradu, tiesa, gadus 10 pamocījos. :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #12 : 2015. gada 31. marts, 09:22:47 »
 nepierod!!! Besī vēl vairāk ar gadiem. :D

Atslēdzies reno

« Atbilde #13 : 2015. gada 31. marts, 09:30:52 »
Nepierod. Krācējs pierod pagriezties uz sāniem, tiklīdz pirkstu pie sāna piedur, ja guļ uz muguras un vēl roku atmetis pāri galvai..
Vai, ja apnīk vai žēl paliek -eju uz citu gultu

Izskaidro problēmu, sameklē ārstu(pats to nemūžam nedarīs), pa to laiku lai krāc citā istabā, pati ar bērnu paliec

Atslēdzies Betons

« Atbilde #14 : 2015. gada 31. marts, 09:34:32 »
Šī kaite progresē ar gadiem un praktiski nepadodas ārstēšanai. Jā, ir miega speciālisti, kas par labu naudu "ārstē", bet rezultāti ir tikai varbūtība. Veicinošie faktori krākšanai - apakšžokļa uzbūve, liekais svars, alkohols, nodzīvotie gadi.
Ārstēšanas metodes galvenokārt saistās ar svara samazināšanu, alkohola nelietošanu, līdz pat apakšžokļa kaulu operācijai (pārzāģē žokli abās pusēs un izvirza uz priekšu) un speciāliem elpošanas aparātiem, ar ko naktī gulēt pieslēgtam pie gaisa sūkņa ar trubām.
Ierakstīšana diktofonā un kaunināšana neko nedos. Cilvēks nekrāc apzināti un viņam nav iespējas sevi kontrolēt miegā.
Tā kā - meklē izolētu platību, kur gulēt klusumā.