Autors Tēma: Politinformācija 8.0.  (Lasīts 4183 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Re: Politinformācija 8.0.
« Atbilde #15 : 2014. gada 03. oktobris, 00:50:54 »
šogad, laikam būs dikti interesantas tās vēlēšanas. varu iedomaties, vai drīzāk, nevaru, cik ļoti viņi  svīst un cik nervus zaudē  gatavojoties, mahinejoties un cerot.
Un jo tuvak nak jo vairāk visāda marasma. ne tikai no politikiem ...arii no vēlētajiem.
pirmo reiz ,tik nepacietīgi gaidīšu rezultatu  :confused:
mana apkartne ari , nu pilniigs ārprats... uz doto briidi man liekas, ka no muusu pilsētas, mēs vienigie brauksim balsot... Nevienam neinteresē...visiem pilniigs pofigs.....
sazvaniiju vecākus... nū vini balsošot par vienotību, jo neviens cits jau taapat saskanju nepārsitīšot  >:DD , oky..ar tiem tiksim galā.. māsa no cēsīm brauks, vedīs un smadzenes saliks vietaa(ja nee, nevedīs) BET.. šogad esot pirmaa reize, kad neesot pagasta autobusa uz vēļēšanaam... tas noziimee, ka % iedziivotaju no viena konkrēta miesta nebalsos...
tur tak pensionari vien ir.... ar kaajam var aiziet 5 tuvako maju iemītnieki....
ne nu oky..ja pieņem, ka visi viņi balsotu par vienotību, tad varūt labi, ka nav taa busa...es nez.. es par daudz iedziļinos šitajā lietā..uzlejiet man spaini auksta ūdens...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #16 : 2014. gada 03. oktobris, 07:02:42 »
Vispār tie pensionāri var pieteikt balsošanu mājās, mēs vismaz kādreiz no iecirkņa braucām pie visiem, kas bija pieteikuši, neprasījām ne ārsta zīmes, ne citus pamatojumus. Nezinu, kā tagad, varbūt taupības režīms..
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 03. oktobris, 07:37:48 no Spārka »

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #17 : 2014. gada 03. oktobris, 09:55:24 »
Labāk jau par Vienotību, nevis katrs par savu sīkpartiju vai vēl trakāk - SC...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #18 : 2014. gada 03. oktobris, 12:23:28 »
Vispār tie pensionāri var pieteikt balsošanu mājās, mēs vismaz kādreiz no iecirkņa braucām pie visiem, kas bija pieteikuši, neprasījām ne ārsta zīmes, ne citus pamatojumus. Nezinu, kā tagad, varbūt taupības režīms..
nē nu teoretiski, laikam jau var ,ka var pieteikt(man gan nav par to informacijas) bet vinji tak pieraduši un cereeja, ka vediis, kaa iepriekš. setev...neved vis...
IG- mellenessniega

Atslēdzies tex

« Atbilde #19 : 2014. gada 03. oktobris, 13:42:12 »
nē nu teoretiski, laikam jau var ,ka var pieteikt(man gan nav par to informacijas) bet vinji tak pieraduši un cereeja, ka vediis, kaa iepriekš. setev...neved vis...

pieraduši,. .. cerēja... laimes lācis katru gadu nāca... tak jānoinformē, ka joprojām var pieteikt mājās. It sevišķi veci clv un neviens nepētīs cik km viņi paši būtu spējīgi aiziet.
http://cvk.lv/pub/public/30964.html re, kur iesniegumu formas. Vienam no visa ciema jābūt ar auto/velo un vislabāk šodien vai rīt līdz 12 jāaizved līdz iecirknim tie iesniegumi.
Domāju, ka de facto lauku iecirkņi nāk pretī arī tik ļoti, ka var pieteikties pa tel. un viņi atvedīs arī iesnieguma formu, kas papildus turpat arī būs jaaizpilda.

Mani drusku mulsina, ka īsti neredzu opciju (domāju, ka tāda tomēr ir) šādu iesniegumu aizpildīt elektroniski, el. parakstīt un nosūtīt iecirknim pa e-pastu. Jo es tā darītu, ja savā n-tajā stāvā bez lifta gulētu ar, piemēram, ieģipsētu kāju...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #20 : 2014. gada 03. oktobris, 13:54:09 »
Mellene, tavi vecaaki spriezh sapraatiigi.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #21 : 2014. gada 03. oktobris, 14:02:30 »
tex
da es tak neko, es tik par to, ko dzirdu no turienes.
ne man vinjiem info sniegt, nedz organizeet.

Bet vispar, esmu baigajas pardomaas sakara ar sito visu  :confused:

Habibi- es ar nezinu, ispejams, ka vienotiiba labak neka kkas...

nuja, gandriiz ,ka jalaujas liktenim, ko nu buusim pelniijusi, tas ar buus. Protams ,ka nav pareiz neļaut balsot tam penzim, ja viņš grib par figvinjzin ko.. varbuut caur vinja balsi naak pareizais ceļš. Kurs ir pareizas, mes jau nezinam.mēs tik varam gribēt to vai sito(ka veikala plaukta ) Figvinjzin kada skola paredzeeta mūsu tautai....
IG- mellenessniega

Atslēdzies tex

« Atbilde #22 : 2014. gada 03. oktobris, 14:37:50 »
tex
da es tak neko, es tik par to, ko dzirdu no turienes.
ne man vinjiem info sniegt, nedz organizeet.

why not? tak vienā lapā viss uzrakstīts. Vnk ir tie vecie lauku ļautiņi dīvaini un ar savu paradumu sēdēt, gaidīt, cerēt, bet paņemt rokā telefonu un piezvanīt... nē, nu ko nu es... mobilie sapirkti, nopucēti spīdīgi stāv uz plauktiņa un labi izskatās.
IMO, ja viņi vnk piezvanītu iecirknim un tā arī pateiktu, ka balsot grib, līdz iecirknim tik un tik km, transporta nav, - 90%, ka to jautājumu atrisinātu: iecirkņa darbinieks vnk rīt atbrauktu uz to pagastu kopā ar kaudzīti tukšu iesnieguma lapu. Bet nē, labāk sēdēt, gaidīt, apvainoties uz valsti, valdību un pagastu, ka šos neved... Lai jau Rīgas mikrorajoni savēl SC, kas bučos Pu tankus...

Savulaik mani pārsteidza domāšanas veids,ka lauku clv zvana kaimiņa, kam gadījusies nopietna veselības problēma, turklāt tāda, kas var ļoooti pasliktināties un atstāt paliekošas darbaspējas ietekmējošas sekas, ja tūlīt nesaņems palīdzību, Rīgas radiem, un stāsta problēmu, saka, lai brauc šurp (darba dienas sākums, ne katrs tā var pamest darbu + vismaz 3h ceļā)... Protams, radiem galu galā tas viss jānokopj, jāpieskata saimniecība u.t.t., bet... veselības problēma acīmredzami akūta un nevar gaidīt 3h, kur nu vēl līdz darba dienas beigām +3h.
Bet lauku cilvēki gados pat neaizdomājās līdz domai saukt ātros, tik stāsta, ka nav auto, ar ko aizvest līdz tuvākās pilsētas (daždesmit km) slimnīcai... Protams, paldies, ka vsp apskatījās, kāpēc kaimiņš ilgi guļ iekšā, lopi brēc utt...

Rezultāts: pārdesmit min mierināt radu, ka uzreiz lekt mašīnā un 3h braukt, īsti nav jēgas (rads nav ar med. izglītību), un galu galā +10 min piezvanīt ātrajiem no Rīgas, izstāstīt situāciju, kas nav pašu redzēta, bet ka kaimiņš teica tā un, ja tā ir, tad tas ir ļoti nopietni un ka jābrauc uz X mājām Y novadā Z pagastā... Un vēl pēc kādām 30 min pacients jau vizinājās slimnīcas virzienā un pēc 1h jau bija pie mediķiem.

Mani vnk izbrīna domāšanas veids, ka vsp neko, kas pat pienākas, nemēģina no valsts saņemt. Un pēc tam brēc, ka valsts vainīga, nodokļus iekasē un neko nedod. Ja kādam akūta ves. problēma un nav transporta, tad jāsauc ātrie. Ja ir vēlme balsot, bet nav iespējams nokļūt iecirknī, tad jāzvana CVK un tā arī jāsaka. Laikam kkādai tautas daļai tas ir par sarežģītu... un tik tiešām nezinu, kā tādiem vsp var palīdzēt - staigāt pakaļ un vaktēt pieaugušus clv kā mazus bērnus arī nav neviena pienākums...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #23 : 2014. gada 03. oktobris, 15:07:02 »
tex
bet es tak miiliit to saprotu....un taa jau ir ka tu saki.

bet tas irr kkads padomju fenomens...ko nu es prasishu, ko nu luugsos(tiesi ta tas tiek formuleets)
IG- mellenessniega