Autors Tēma: strupceļš  (Lasīts 12673 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kniepadata

Re: strupceļš
« Atbilde #15 : 2015. gada 14. aprīlis, 15:37:25 »
Njā, laikam vajadzēja lūgt izteikties tiem, kuri ir vecāki un kuriem ir kaut aptuvena nojausma par manām izjūtām.
Jā, es netieku galā ar šo situāciju un jā, es uztraucos par savu meitu, lai arī viņai ir jau 20.

Atslēdzies imho

pardon,
« Atbilde #16 : 2015. gada 14. aprīlis, 15:39:11 »
kuraa zhurnaaliitii varees lasiit teemas atrefereejumu?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #17 : 2015. gada 14. aprīlis, 15:41:25 »
Njā, laikam vajadzēja lūgt izteikties tiem, kuri ir vecāki un kuriem ir kaut aptuvena nojausma par manām izjūtām.
Jā, es netieku galā ar šo situāciju un jā, es uztraucos par savu meitu, lai arī viņai ir jau 20.

nu a kas Tev liek domāt, ka te nav vecāku?
man ir divas meitas, un esmu pieņēmusi visādas (manā izpratnē galīgi "garām") viņu attiecības, viņām pašām nesakot ne pušplēsta vārda. Ar cerību - ka nāks laiks - nāks saprašana. Pieņēmusi arī dzīvošanu kopā, tikai un vienīgi pie sevis lūdzoties Augstāko varu, lai neienāk prātā "nu laaabi, jāprecas...". Bet uz ārpusi - rokas nost no maniem bērniem, kas jums daļas!

Klau, tas taču ir tavs bērns, Tev viņš ir jāatbalsta... ar savu "nekad nepieņemsim" Tu viņu sāpini... savu bērnu!

Attopies... :(

P.S. ja pamati pareizie, saprašana atnāk.

Atslēdzies kniepadata

Re: pardon,
« Atbilde #18 : 2015. gada 14. aprīlis, 15:43:39 »
kuraa zhurnaaliitii varees lasiit teemas atrefereejumu?
Kā es priecātos, ja tas būtu tikai rakstiņš žurnālā..
Piemēram, ja runājam par ''slavenībām'', tad lasot par Zeltiņas meitas izgājieniem, Šipkēvica ģimenes pieaugumu, kaut prezidentu, jums tas liekas ok? Un manā gadījumā slavu un naudu ņemam nost..

daddy

• Viesi
« Atbilde #19 : 2015. gada 14. aprīlis, 15:44:09 »
dārgā - gandrīz visi, kuri izteicās ir vecāki, daži (es) pat vecvecāki, tā ka auditorija ir pareizā, tikai mūsu viedoklis Tev nepatīk :) :)

jā, es arī viskautko biju sacerējies gan par znotu, gan vedeklu... ir dažas lietas, kas reāli sāp un pietrūkst, toties ir daudz kas cits, kas iepriecina... bet kpumā - ja mani bērni ir laimīgi, tad arī es esmu laimīgs, pat ja lietas nenotiek  pēc mana prāta.   

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #20 : 2015. gada 14. aprīlis, 15:48:17 »
Man vecākiem bija gana liela vecumu starpība. Tāpēc man tas neliekas kaut kas ārkārtējs, nenormāls vai citādi briesmīgi.

Atslēdzies kniepadata

« Atbilde #21 : 2015. gada 14. aprīlis, 15:48:52 »
dārgā - gandrīz visi, kuri izteicās ir vecāki, daži (es) pat vecvecāki, tā ka auditorija ir pareizā, tikai mūsu viedoklis Tev nepatīk :) :)

jā, es arī viskautko biju sacerējies gan par znotu, gan vedeklu... ir dažas lietas, kas reāli sāp un pietrūkst, toties ir daudz kas cits, kas iepriecina... bet kpumā - ja mani bērni ir laimīgi, tad arī es esmu laimīgs, pat ja lietas nenotiek  pēc mana prāta.
Izklausās, ka tomēr šādā situācijā neesi, vai tiešām tik laimīgs un relaksēts vectēvs būtu priecīgs sev pretī redzot tikpat vecu bērna otro pusi.
Nu labi, ja es visu daru nepareizi, tad ko man, atvainoties? Salauzt savus uzskatus?

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #22 : 2015. gada 14. aprīlis, 15:53:46 »
Nu labi, ja es visu daru nepareizi, tad ko man, atvainoties? Salauzt savus uzskatus?
Paklusēt un neuzbāzties meitai ar saviem aizspriedumiem un vēlmēm iekārtot viņas dzīvi pēc savas (un "sabiedrības") mērauklas.

Tā arī neatbildēji, kas tad tam vīrietim ir vainas, ja neskaita vecumu. Vai arī nemaz neesi painteresējusies, kāpēc meita ar viņu ir kopā, kas viņai viņā patīk, kādi ir viņas nākotnes plāni?

daddy

• Viesi
« Atbilde #23 : 2015. gada 14. aprīlis, 15:58:09 »
Tu nezkāpēc ļoti fokusējies uz cilvēka vecumu, it kā tas būtu vienīgis iespējamais "trūkums" :D  ...galvenais, ka labs cilvēks un Tavai meitai patīk. punkc :)

gribi sazīmēšu Tev ainiņas, lai Tu gulēt nevari? piem. vecums vienāds, vai pat vīrs jaunāks (Tavuprāt ideāli), bet a)dzer un iekausta tavu bērnu, b)likumpārkāpuma rezultātā nonāk cietumā, c)negadījums darbā un paliek invalīds... šitādus stāstiņus var sazīmērt simtiem un aiz katra būs reāli cilvēki, reālas sāpes, reālas problēmas...

a Tu cepies ne par ko...  daži gadi pāri iedomātai "normai"... 

Atslēdzies Betons

« Atbilde #24 : 2015. gada 14. aprīlis, 15:58:30 »
A meita ir laimīga? Vai tad mazbērnu nevar būt?
Protams, ka nevienam vecākam tas nav sapnis, bet tas nav tas sliktākais, kas var notikt. Mīli meitu un neliedz viņai to, kas dara viņu laimīgu.

Atslēdzies kniepadata

« Atbilde #25 : 2015. gada 14. aprīlis, 16:01:22 »
Nu, manuprāt, tādā vecumā cilvēkam ir dzīves pieredze, intereses, viņam jāseko aktuāliem notikumiem..nevis, kā saprotu, tikai jāizdomā, ko ēdīs vakarā un paspēlēt spēlītes internetā.
Skaidrs, ka citai, pieaugušai sievietei, es viņu novēlētu, nav bijušas ne sievas, ne bērnu.
 Man gan jau viss šķiet aizdomīgs. Meita sākusi pīpēt, viņam agrāk bijusi aizraušanās ar spēļu automātiem. Prieks, kur tu rodies!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #26 : 2015. gada 14. aprīlis, 16:02:28 »
Es arī iedomājos Zeltiņu, preicājies, ka tā neesi, tad visiem vairāk interesētu Tavas meitas dzīve.
Tu neko neatbildi par šo vīrieti, te vairākkārt jautā.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #27 : 2015. gada 14. aprīlis, 16:04:11 »
Paga, paga...
"Faktiski viņi dzīvo kopā, meita īrē dzīvokli."

Tobiš meita īrē, vīrietis pie viņas dzīvo? Un nevis otrādi? Es, protams, neko vairāk nezinu, bet IMHO frāzei bija jāskan vismaz "abi kopā īrē dzīvokli", kas lasāms kā džeks (40 g!) maksā, meita studē un dzīvo pie džeka, piepelnoties zeķubiksēm (jo studē!). Ar to nedomāju cacas parazitēšanu uz veča maka, bet ja 40gadīgs vīrietis dzīvo skuķa īrētā dzīvoklī, tad kaut kā baaaaigi ož pēc paveca, slinka, skaisti runājoša alfonsa (citāts: Un ne jau naudas vai smukuma dēļ ir kopā, tur no tā visa nav ne smakas, viņš ir absolūti vienkāršs un parasts vīrietis, kura vecums redzams ar neapbruņotu aci.). Un tas jau nemaz nav labi.

Tīri teorētiski, protams, mīli kaut vecu galošu, bet praktiski - toč meita ir naivi iedomājusies, ka vīriņš vecāks nekļūs? Un 50-60 gados ar dēliem pa pagalmu futbolu spēlēs vai no kalna ar dēli brauks kā 40 gados? Tādi ir retums. Un, jopc., šajā punktā man ir pamats izteikties. Ja vīrietis vēl 45 gadu vecumā kalnus gāzīs, tad pie 50 jau tie kalni sarūk aizvien mazāki, līdz pie 65 jau pārvēršas par dīvāna čībām.

Lai dzīvo. Bet lai bērnus netaisa, ja negrib fiziskās aktivitātes viena ar viņiem izveikt. Ja meita pati laiku pavada pie datora, tad vienalga.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kniepadata

« Atbilde #28 : 2015. gada 14. aprīlis, 16:05:44 »
Es arī iedomājos Zeltiņu, preicājies, ka tā neesi, tad visiem vairāk interesētu Tavas meitas dzīve.
Tu neko neatbildi par šo vīrieti, te vairākkārt jautā.
Tur pat īsti nav, ko atbildēt. Absolūti vienkāršs, parasts, strādā visvienkāršākos darbus. Man nepatīk, ka izvairās skatīties acīs.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #29 : 2015. gada 14. aprīlis, 16:05:49 »
"vai tāpēc es meitu apģērbu, skoloju, audzināju, lai izdotu pie kretīna manā vecumā!"
Piedod. Citāts, manuprāt, atbilst.