Aptauja

Vai esi pīpējis/pīpējusi zālīti?

Jā, pamēģināju un pietiek.
5 (20%)
Jā un vēl varbūt kādreiz uzpīpēšu.
5 (20%)
Nē, bet labprāt pamēģinātu.
3 (12%)
Nē, neinteresē.
12 (48%)
Lietoju pastāvīgi un ir ok.
0 (0%)

Pavisam nobalsoja: 22

Balsošana ir beigusies: 2015. gada 27. aprīlis, 13:45:11

Autors Tēma: Marihuānas laime un posts.  (Lasīts 6139 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Marihuānas laime un posts.
« Atbilde #45 : 2015. gada 17. aprīlis, 18:26:24 »
Šausmas!
Davai pieņemsim, ka pie mums tādu nav, vai tie neietekmēs aptaujas sūtību?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #46 : 2015. gada 17. aprīlis, 20:39:28 »
Mani neķer. Vai tad dubultdeva meibī jāņem. Sēdēju viena kā losene, kamēr pārējie kko tur kaifoja.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #47 : 2015. gada 17. aprīlis, 20:49:41 »
Mani neķer.
Mani arī diez ko ne, varbūt brīdis paradoksālas jautrībiņas. Tāpēc es aptaujā pie tiem, kas varbūt pamēģinās vēl kādu reizi.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #48 : 2015. gada 17. aprīlis, 21:12:01 »
Nu tad tā - esmu pret...

Bet .... kaut kad sadzērām vīniņu un saklausījāmies ... vecajā mājā nozagto deju

tā uznāca kāre uzpīpēt zāli, bet konkrēti šīs dziesmas foniņā ....

Tā nu zāle pagāja secen, bet dziesmiņa vēl aizvien mūsmājas saucas - Narkomānu dziesma ...

Diemžēl, bet jāatzīst, ka ja būtu vajadzība, tad 100% nebūtu problēma ar iegādi ....

Kāpēc neuzpīpēju zāli? Sākās spaisa ēra, bet es sevi pārāk mīlu, lai tā kropļotu un riskētu ....

Bet ... ja pirmajās 3 dienās, kad šī dziesma gāja uz riņķi, kāds "labvēlis" būtu atnesis zāli ... logična, ka būtu noprovējusi ....

Šobrīd neinteresē ....

Atslēdzies Mango

« Atbilde #49 : 2015. gada 17. aprīlis, 21:19:54 »
Kkā nevelk vairs mēģināt. Kkāda brehņā.
Nopirkt gan nav nekāda problēma..

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #50 : 2015. gada 17. aprīlis, 21:24:51 »
Ja? Nu droši vien, ja es parakstītos uz vēl vienu miršanas sesiju, varētu atrast, bet tā pretī nav skrējusi un 10 gadu laikā ir bijis tik viens piedāvājums.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #51 : 2015. gada 17. aprīlis, 21:26:42 »
Man neviens nepiedāvā, bet zinu, kur var dabūt  :smoker:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #52 : 2015. gada 18. aprīlis, 11:22:50 »
Neesmu meegjinaajusi, kaut ir bijusi iespeeja. Apkaarteejie neko diivaini nepalika, pat stulbi nekjikjinaaja, nezinu, par ko maksaajushi bija...

Mediciiniskais arguments nepaarliecina- ir pietiekami labu zaalju i nelabumam, i saapeem... nu, ja nu shie pieraadiitu, ka zaale baigi izmaksu efektiivaa...

Probleemas nav ar medikamentiem, probleemas primaarajaa apruupee shad tad ir ar apruupi un aarsta domaashanu... un ja nu shis morfiju raustaas rakstiit, tad zaali taads toch nerakstiis, zo ieguvums- nulle...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #53 : 2015. gada 18. aprīlis, 12:08:27 »
Viens mans draugs uz palodzes audzēja :) Nu, pamēģinājām pāris reizes tusiņā, kopā ar alkoholu. Neka sevišķa, nekā patīkama toč. Par naudu nepirkšu, lai gan, kā jau visi te izteicās - dabūt nav problēmu.

Bet tur, kur mans puika strādā, tur, kad brauc uz Meksiku vīkendā, policija uz robežas piesaka: tikai PĀRĀK DAUDZ zāles atpakaļ nevediet! :rofl:  Tur visi pīpē, un visi dzīvi.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #54 : 2015. gada 20. aprīlis, 09:02:31 »
Es par brīvu pieejamību.Ir taču cilvēktiesības,katrs var dzīvot un lietot ko grib!Tikai ar vienu noteikumu:
Ar brīvās lietošanas sekām neapgrūtināt valsts medicīnu,valsts sociālo palīdzību,vispār jebkuras valsts iestādes.Ja esi uz miršanu-lūdzu,pats vēlējies-uz maksas pakalpojumu!Vecāki lai savus salietojušos bērnus dakterē par SAVU naudu.
Tas pats ar alkoholiķiem un cita veida atkarīgiem.Jo tā ir viņu brīva izvēle,tā nav valsts programma,par kuras sekām būtu jātabild valsts institūcijām.
Brīvību cilvēktiesībām!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #55 : 2015. gada 21. aprīlis, 11:27:45 »
Ā, nu šeit varētu būt erors - ja zāle ir brīvi pieejama, to pērkot tiek samaksāti nodokļi, značit daļa to aiziet medicīnai. Pie kam tas nodoklis visdrīzak būtu, kā akcīzes precei - liels. Līdz ar to nodokli smaksājušais būtu tiesīgs saņemt medicīnu tādā pašā apmērā, kā citi. Tas pats par citu legālo akcīzes preču atkarīgajiem.
Brīvību cilvēktiesībām!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #56 : 2015. gada 21. aprīlis, 11:37:14 »
Cilvēkiem nevajag tiesības. Viņi nezina, ko ar tām  iesākt.

Atslēdzies tex

« Atbilde #57 : 2015. gada 21. aprīlis, 11:46:13 »
Ā, nu šeit varētu būt erors - ja zāle ir brīvi pieejama, to pērkot tiek samaksāti nodokļi, značit daļa to aiziet medicīnai. Pie kam tas nodoklis visdrīzak būtu, kā akcīzes precei - liels. Līdz ar to nodokli smaksājušais būtu tiesīgs saņemt medicīnu tādā pašā apmērā, kā citi. Tas pats par citu legālo akcīzes preču atkarīgajiem.
Brīvību cilvēktiesībām!
tieši tā, tikai bez ironijas.
Pirmkārt jau tāpēc, ka lai atteiktu medicīnu atkarīgajiem, vispirms būtu jāpierāda, ka veselības problēma radusies tieši no atkarības... tas jebkurā gadījumā izņemtu laiku to juridiski korekti izdarīt, kgan fakts var būt acīmredzams. Aber laiks glābšanai varētu būt kritisks... a ja nu tomēr neidzodas pierādīt, bet palīdzība atteikta - krimināls?
Tikpat labi varētu un vajadzētu atteikt medicīnu kardiopacientiem ar milzīgu lieko svaru - paši noēdušies līdz sirClēkmei... puse problēmu ar locītavām, sirdi un asinsvadiem atkristu pie normālas diētas un viduvējas fiz. aktivitātes...
Kā tur bija, muļķis arī baznīcā dabūs pērienu, bet vai dēļ muļķiem ierobežot visus pārējos?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #58 : 2015. gada 21. aprīlis, 12:02:23 »
Cilvēkiem nevajag tiesības. Viņi nezina, ko ar tām  iesākt.

/Staļins/

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #59 : 2015. gada 21. aprīlis, 13:34:37 »
Sava taisnība jau ir-grūti nošķirt,kurš cilvēks ir saslimis dažādu apstākļu dēļ  un kurš pats slimību vienkārši ir  nopircis.Un pie tam-pilnīgi brīvprātīgi!
Kādas slimības vēl varētu nopirkt?Kurš pirks tuberkulozi,kurš pirks vēzi sev?Nepirks neviens?Atkarību slimības tomēr pērk,un pie tam neskatās,ka tās dārgi maksā un sekas ir reizēm smagākas,nekā iepriekšminētām.Dīvaini kaut kā cilvēks ir iekārtots.