Autors Tēma: Māmuķu iejaukšanās  (Lasīts 28759 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Māmuķu iejaukšanās
« : 2015. gada 17. aprīlis, 20:02:31 »
Lasīju iepriekšējās tēmas (nu, tās, kur 20:40 un vēl iepriekšējo), knosījos, pirksti rosījās, bet paliku rāma un nekomentēju, jo tādā vecuma kategorijā pieredzes nav un ieteikumi "pa lielam" saskanēja ar maniem uzskatiem.

Radās jautājums - aber, kā tad mums pašām/pašiem ar tiem māmuķiem iet vai gāja? Ne vairs 20:40 aspektā, bet vispār. Kā ir tad, kad ir "znotu/vedeklu" nepieņemšanas problēma?

Iz manas pieredzes: apprecējos diezgan jauna, vīrs priekš tiem laikiem skaitījās "diezgan" vecāks, 8 gadus, turklāt jau šķirts. A es, zieds un cerība, teicamniece - "komsomolka, sportsmenka un kas vēl ne". Sākumā viss bija labi, kamēr nesākās nabassaites pārgriešana ar vecākiem. Nācās gan man, gan māmuķim saprast, ka mana ģimene ir mana, un viņas ir viņējā. Nebija viegli ne man, ne viņai.
Pa starpu gāja visādi - bija nekomunicēšanas periodi (ja tu nepieņem manu vīru, tad mums nav nekādu kopīgu darīšanu utt.).

Tagad ir tā, ka man ar mammu ir visnotaļ labas attiecības, bet domāju, ka viņa zina, ka savas ģimenes labsajūtas un pašsaglabāšanās dēļ, varu pārtraukt attiecības ar viņu (kā tas ir bijis), ja viņa censtos kaut ko ievirzīt pa savai gaumei.
Ar manu vīru viņai attiecības ir rezervētas, uz pieklājības robežas. Piecieš viens otru. Vai man tā patīk? Protams, ne, bet esmu apmierināta, ka vismaz nav atklātu strīdu. Vai vispār te varētu būt uzlabojumu, šaubos. Nu tā. Eh.

Atslēdzies ineshuks

Re: Māmuķu iejaukšanās
« Atbilde #1 : 2015. gada 17. aprīlis, 20:15:32 »
...visinteresantaak bija ar viena puisha maati- padsmit gadus es biju laba un briinishkjiiga un kaada veel ne... ...vnk kopeejaa draugu lokaa... ...oi kaa viss izmainiijaas, kad mees kaulinjus kopaa sametaam ;) ... ...speera elles ugunjus, ka nabaga deelinjsh netikliibaa pavests...

Atslēdzies tex

« Atbilde #2 : 2015. gada 17. aprīlis, 22:54:31 »
Nu manējai nekas un neviens, ko es varētu atvest, labs nebūs. Arī jaunāks miljonārs un baltā zirgā, ko es diez vai sadabūtu, nebūtu gana labs :D Rezultāts: svaigus nevedu, nerādu, lai māmuķis dzi'vo savā iedomu pasulītē un guļ mierīgi.

Bet 1 ex man bija, kas māmuķi prata tā pie vietas nolikt, ka maz nešķita, viņas pašas mājā,  ieskaitot. Clv bija visnotāl traks, vecāks (ne 20, bet tomēr manāmi) un visādām citām "kolorītām" īpašībām, bet, jā, tieši tas arī viņā ļooooti patika, ka mamuķim muti aizbāza un me'ģināja izdabāt man nevis otrādi :D
Ti, klasisks ineshuka aprakstītais gadījums, ka gandrīz jebkāds būs labāks par tādu "ģimeni", kam pa prātam neko izdarīt vnk nav iespējams...
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 17. aprīlis, 23:00:51 no tex »

Atslēdzies tex

« Atbilde #3 : 2015. gada 17. aprīlis, 23:04:15 »
Ir keiss, kas man no vienas puses aš bildina, no otras neiepazīstina pat ar māmuķi... diezgan ilgā laikā. Bet ar māmuķi konsultējas par došanos ceļojumā, piemēram, un par visu citu arī acīmredzot.

Kamēr es precēt negrasos,  principā poooo, bet ar to māmuķi komplektā negrasīšos arī... Bez māmuķa - maybe vēl padomātu... lūk, kā bojā savam bērnam izredzes tikt pie savas ģimenes, jo bērns reāli vīra vietā...

Tie ir klasisikie gadījumi, kad vientuļie māmuķi -egoistiskās maitas- VISU bērnam ... a kurš prasīja, kam vajag? un kam bērni pa desmitiem gadu nevienu bf mātei tā arī nav redzējuši... šo kategoriju IMO vsp izšaut vajadzētu, lai bērniem dzīvi nebojā ...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #4 : 2015. gada 17. aprīlis, 23:10:13 »
Man reizēm šķiet, ka znotu vairāk aizstāv. :D

Atslēdzies tex

« Atbilde #5 : 2015. gada 17. aprīlis, 23:18:46 »
Tā jau sapratu, ka kniepadata atradīs jebkuru iemeslu, lai tādu -visticamāk tuvāko meitas viedoklim- kā es teicu, nepieņemtu. Jo tad jau vairs nebūtu egoiste, kas grib dzīvot savas meitas dzīvi...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #6 : 2015. gada 18. aprīlis, 08:28:06 »
Es tagad saprotu, ka apprecējos ar mātei tīkamo, ne mīlamo, bet to sapratu tikai vēlākos gados, cik smalki tas notika. Nu labi, mīlamais drīz pēc tam nomira, bet ja tā nebūtu...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #7 : 2015. gada 18. aprīlis, 09:56:00 »
Es zinu vienu meiteni (nu jau sievieti), kuru mamma tā arī "neatlaida". Izpostīta cilvēka dzīve. Diez, ja šamo iesūdzētu tiesā un uzvarētu, kāda būtu kompensācija par cita dzīvi - 30 gadiem, piemēram? Miljards? Triljards? Bivilijards? Cik maksā cilvēka dzīve? Kas devis tiesības savu bērnu izdrātēt tā smadzenēs, lai viņs visu mūžu tikai par tevi domātu un tev kalpotu?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #8 : 2015. gada 18. aprīlis, 10:13:14 »
Mao

Taadu cilveeku ir chupiem

Atslēdzies Mao

« Atbilde #9 : 2015. gada 18. aprīlis, 10:14:37 »
Man viņu žēl. To bērnu. Tāpat sazombēti, kā ļaudis totalitārās diktatūrās. Man par viņiem raudiens nāk.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #10 : 2015. gada 18. aprīlis, 10:23:29 »
Man kaa Tex- maamukjus atshaut prasaas...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #11 : 2015. gada 18. aprīlis, 10:33:26 »
Skatos, ka jāierosina pieņemt likumu - visi bērni pēc piedzimšanas jāatdod bērnunamā, tad nekādi māmuķi viņiem psihi nečakarēs.  :sarcasm:

Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #12 : 2015. gada 18. aprīlis, 10:37:24 »
Aga, lai sachakaree visiem... arii tam mazaakumam, kuram vecaaki nepamanaas...

Atslēdzies tex

« Atbilde #13 : 2015. gada 18. aprīlis, 10:40:19 »
Un tie kārtīgi "izdrātētie smadzenēs" vēl ar putām uz lūpām un argumentiem "a Tu pats tāds un šitāds" vēl metas mæmuķi aizstāvēt, ja kāds sāk teikt, ka nav tas māmuķis apkalpojama svētā govs ...
Vai tevi ta es precētu, bet nē, māmuķis ar mums nedzīvos vis :D un cauri, preci vairs nevajag...
T.i. Netieši ar visu eksistenci to vien dara, kā uzlabo māmuķa dzīvi. Savu pat i nesaprot, ka vajag...
Un mēģinātāju palīdzēt vēl pats atrausies.
Tik tiešam teiktu, ka tādiem māmuķiem tūlītēju nāvessodu vai izmešanu kkur uz nezināmas salas vai kosmiskajos atkritumos, kur bērni neatradīs. Bet nelaime, ka grūti pierādīt....
Un mūsu tiesu sistēmā, ja vēl cietušais pats uz taisnīgu tiesu aktīvi nepastāv vsp bezceris, nav nekādu garantiju arī tiem, kas pastāv...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #14 : 2015. gada 18. aprīlis, 10:44:30 »
Vainas sajuuta ir ljoti netiikama... dariis daudz ko, lai nebuutu iemesla to just... pat savu dziivi liks uz altaara...