Autors Tēma: iepirkšanās paradumi  (Lasīts 4928 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: iepirkshanaas paradumi
« Atbilde #30 : 2015. gada 26. aprīlis, 00:20:04 »
es 200g siera iecepu tostermaizēs apmēram pa nedēļu, tad pieņemu, ka arī flyingcat tos 50g varētu ēst 1-2dienas...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #31 : 2015. gada 26. aprīlis, 10:15:57 »
Es ar reizciiniijos, ka man vaig 50g Parmezaana...esottach jau sasveerts... nu nevajag man vienai salaaru bljodinjai 200 g...

...lielveikalaa sieri gabalos ar besii- sagriezh raa, it kaa man tie triis neegjereeni jau buutu...

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #32 : 2015. gada 26. aprīlis, 15:41:22 »
Jā, mani arī kaitina tie lielie, jau sasvērtie,  gabali - siers, desa, žāvētā gaļa. Dzīvoju pilsētā, visapkārt veikali "biezā slāni", ja kaut kas aptrūkstas, var aiziet nopirkt...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #33 : 2015. gada 26. aprīlis, 16:33:14 »
Tos 50 g siera cik dienas ēd, ja nav noslēpums ? :)
Nu, tas varētu būt kādām divām reizēm- pie dārzeņiem piekost :) Ja Tu tagad iztēlojies trauslu, ēterisku būtni- tad viss ir tieši pretēji :rofl: Bet stāsts ir par to, ka ir gadījies arī mikrodaudzumos iepirktu pārtiku izmest ārā- pirms nedēļas nopirku, tad vēlu atnācu no darba, tad negribējās, tad gribējās, bet kaut ko citu, tad jau bija bail ēst- un sveika, miskaste! A mani bērnībā mācīja, ka tā darīt ir slikti.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #34 : 2015. gada 26. aprīlis, 17:10:43 »
Katram savs :) Man nepatīk katru otro dienu uz veikalu iet, tāpēc tik maz nemāku nopirkt, mazākais siera gabals, ko jebk.esmu nopirkusi ir 200 g (2 cilvēkiem), tostemaizēm biežāk ņemu kādu 300-400 g gabalu, ja ne vairāk. Tai pat laikā man nepatīk izmest pārtiku, tāpēc nepērku arī mega daudzumos. Kaut kā tā pa vidu. :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #35 : 2015. gada 26. aprīlis, 17:23:49 »
Starp citu, pilnīgi pieļauju, ka es ēdu vairāk nekā citas, - man ir laba apetīte un es pārāk neiegrožoju sevi ar maziem ēdiena daudzumiem. :sad_smiley:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #36 : 2015. gada 26. aprīlis, 17:26:21 »
Es padaudz neesmu maajaas, katru dienu kko citu gribas, man sapraatiigaak nopirkt, cik apeediisies...

Izgaaju pktd no maajas uz paara stundaam viesos, no turienes neplaanoti aizstiepj viesos uz divdiennieku paakjos... ...nu kaadi paartikas kraajumi :( ...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #37 : 2015. gada 26. aprīlis, 19:03:12 »
Es padaudz neesmu maajaas, katru dienu kko citu gribas, man sapraatiigaak nopirkt, cik apeediisies...

Izgaaju pktd no maajas uz paara stundaam viesos, no turienes neplaanoti aizstiepj viesos uz divdiennieku paakjos... ...nu kaadi paartikas kraajumi :( ...
Lūk, normāls brīva cilvēka dzīvesveids :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #38 : 2015. gada 26. aprīlis, 20:31:26 »
...aga... ...tik zvernakiem viss vnm ar rezervi jaaatstaaj un ilgaak par divdiennieku tom nekaa...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #39 : 2015. gada 26. aprīlis, 20:43:12 »
A ja par teemu- otra saldeetaas pljurzas pacinja laikam tak sagaidiis galu leskapii... nu tas, to briidi kad sroks buus galiigi "izteceejis" un varees mest aaraa...

A par daudzpirceejiem man divas versijas- vieniem ieradums no bada laikiem, otriem vb liekas, ka tas noraada uz nabadziibu- tjip, vairaak nevaru atljauties... ar to otro "kompleksu" pashai naacies paciiniities... paargaaja, paldies Debesu speekiem...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #40 : 2015. gada 26. aprīlis, 21:00:11 »
Kas ir daudzpircēji ? Ja piem.cilvēki ar mašīnu aizbrauc uz lielveikalu un sapērk paiku visai nedēļai ?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #41 : 2015. gada 26. aprīlis, 21:02:03 »
Nē, tie, kas nespēj nopirkt mazāk par kaut kādu iedomātu daudzumu, lai arī tik daudz nevajag

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #42 : 2015. gada 26. aprīlis, 21:06:59 »
Es vismaz tādus nepazīstu.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #43 : 2015. gada 26. aprīlis, 22:08:11 »
Jaa, es bi domaajusi Piafas mineetos...

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #44 : 2015. gada 26. aprīlis, 23:32:15 »
Ā, esmu apvainojusies uz Ķekavas p-fabrikas veikaliem, kas negrib pārdot 150 g vistas filejas ruletes, tas ir, vienu pusdienu tiesu. Paliek viņi bez manas naudas.