Nu tas, ka tas nav tā "kā pieņemts", skaidrs. Psihiskas problēmas tur var būt. Bet ja reāli apkārtējiem nekaitē un tērē savus personīgos resursus, lai jau.... Man arī tās lelles izskatās loooti creepy un šausmenes, kur lelles valda pār clv arī jau ir- Holivuda arī to jau izdomājusi, ne tikai 9/11 filmā Neatkarības diena...
Vnk mēgināju teikt, ka "bērnībā"- droši vien bija kādi 70-80ie, kad tik tiešām ko tādu un vispār kko citādāku redzēt bērniem bija ārkārtīgi reta iespēja un nekas par ko tādu mājās varēja nebūt nekad stāstīts u.t.t. Nu un tad kko taaaaadu ieraugot, tiešām acis permanenti uz kātiņiem var palikt.
Es, piemēram, bērnībā baidījos no tiem pāris clv Rīgā, kam uz sejas auga kkāds lieks sarkans pleķis +lieka masa.... Pilnīgi noteikti, ka tā bija medicīniska diagnoze, pieļauju, ka nu jau ir ārstējama. Un vsp jau tur parasti clv zem tā... A es bērnībā vnk baidījos, jo neviens nepateica, ka tur iekšā vsp normāls clv - nu apmēram k visi citi, tikai tas pleķis ir slimība tāda un tāda- pirmsskolas vecuma bērns jau iztēlojas, ka briesmonis skries virsū...
Padomijā man šķiet, k arī pieaugušie apmēram tapat attiecās pret visiem savādākajiem. Visiem jābūt vienlīdzīgiem, nevis viens te ar pleķi uz sejas izleks. Tas gan mazliet mainījās līdz ar Gorbačova nākšanu pie varas.... Es par to...