Autors Tēma: invaliditātes piešķiršana  (Lasīts 7307 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Re: invaliditātes piešķiršana
« Atbilde #15 : 2015. gada 26. aprīlis, 15:52:31 »
Mana atbilde tev droši vien maz ko līdzēs, bet vīrtēvam invaliditāte tika nokārtota bez viņa kaut kur braukšanas, vienkārši par to parūpējās ģimenes ārste.

Atslēdzies Danija

« Atbilde #16 : 2015. gada 28. aprīlis, 20:23:34 »
Tamā komisijā tādi mērgļi sēž, ka  izteikties negribas..Attieksme super ciniska..Varētu padomāt, ka tur iet veseli cilvēki ar nodomu izkrāpt valsts naudu. :(
Vienmēr var atrast to, ko nemeklē.
/Mērfija likumi/

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #17 : 2015. gada 28. aprīlis, 20:36:13 »
Daļa tieši tādi arī ir.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #18 : 2015. gada 28. aprīlis, 21:35:08 »
Liela dalja (es pat teiktu- lielaakaa) iet ar domu izkraapt naudu, jo straadaat negrib... a energjijas tik daudz, ka arklaa juugt vareetu...

Kkaa ljoti neobjektiivi mums tas viss...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #19 : 2015. gada 28. aprīlis, 22:11:19 »
Liela dalja (es pat teiktu- lielaakaa) iet ar domu izkraapt naudu, jo straadaat negrib... a energjijas tik daudz, ka arklaa juugt vareetu...

Kkaa ljoti neobjektiivi mums tas viss...

Dabiska cilvēka vēlme. Un dakteru attieksme arī dabiska.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #20 : 2015. gada 28. aprīlis, 22:30:07 »
absolūti normāli , ja cilvēku nosūta ģimārsts uz komisiju sakarā ar virkni slimību , nu labi , Piafas un Inešuka izpratnē nosimulētu artrītu , izbumbuļotām locītavām, 9 disku trūcēm un komisijas vadītāja uzpļērc - ko te velkās , kādu grupu te vēl meklē , ja holesterīns 27 ... cilvēks zina tikai to , ka viņam sāp , viņš nevar pastrādāt , un tad viņam skaidrs , ka tur nav ko meklēt , jo ir simulants. ok , kādam tas var šķist normāli . man tā nelikās . ne jau zināja , kas tas holesterīns un cik svarīgs .

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #21 : 2015. gada 29. aprīlis, 15:58:02 »
Tāpat kā ir profesionāli pabalstu prasītāji, ir arī profesionāli slimnieki. Kas, manuprāt, neatceļ prasību ārstiem izturēties pieklājīgi un ar cieņu.

Atslogot tās komisijas varētu, papildinot diagnožu sarakstu, kurām invaliditāti var dot, neskatoties. Man bija liels pārsteigums pirms dažiem gadiem, kad ar Dauna slimību slima bērna mamma cīnījās par 1. invaliditātes grupu savam bērnam. Viņai bija bailes, ka, ja viņai kas notiek (bija jau gados), tad bērns ar 2. grupu, kas viņam bija iedota, tiks uztverts par parastu, pieskaitāmu pilsoni, neskatoties uz to, ka viens dzīvot nevar, jo netiek galā ar elementārām sadzīves lietām. Es biju naivi iztēlojusies, ka šādiem pacientiem 1. grupa pienākas automātiski!

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #22 : 2015. gada 29. aprīlis, 16:11:42 »
Nesen vēl taču rakstīja par to, ka cilvēkiem ar amputētiem locekļiem ir katru gadu jāiet tā komisija, lai pagarinātu invaliditātes grupu - sak, nevar jau zināt, varbūt kādam ķirzakas gēni un norautas ekstremitātes pašas pieaugs...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #23 : 2015. gada 29. aprīlis, 16:53:44 »
Par amputaacijaam piekriitu- stulbi...

Aber Dauniitis no Dauniisha visai atshkjiras, lai visiem pirmo grupu dotu...
Tiesa gan, likt iet ik pa laikam ir bezjeedziigi- neba nu shie mainiisies...

Atslēdzies tex

« Atbilde #24 : 2015. gada 30. aprīlis, 00:08:54 »
Nesen vēl taču rakstīja par to, ka cilvēkiem ar amputētiem locekļiem ir katru gadu jāiet tā komisija, lai pagarinātu invaliditātes grupu - sak, nevar jau zināt, varbūt kādam ķirzakas gēni un norautas ekstremitātes pašas pieaugs...
jap, onkam, kas pus kāju pazaudējis jau 2. pasaules kara laikā bērnībā, tai skaitā...  Ja jau tā kāja līdz šim nav ataugusi, vai tad tiešām mediķi vēl cer? :D

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #25 : 2015. gada 30. aprīlis, 09:51:16 »
Par teemu iedomaajos- nesen kkur lasiiju rakstu par amerikaanju kjirurgu, kursh atsaacis straadaat peec smagas muguras traumas- nekustiigs no viduklja uz leju... protams, tur tehniskaas iespeejas ar citas, shim kruti ratinji, kurus var transformeet taa, ka shis it kaa staav, un var mieriigi straadaat, jo galva un rokas ta veselas...

Taapat ir pulka profesiju, kur ar labu proteezi var mieriigi straadaat...
kkur man pa galvu jaucas, ka, noveerteejot darbaspeeju zudumu, njeema veeraa arii nodarboshanos... baleriinai un graamatvedim tom dazhaadas taas speejas vajadziigas... vot neatceru, kaa bija ar taam invaliditaates grupaam...

Bet nu te atkal buutu plashs darbalauks sociem un nva- paarapmaaciit cilveekus un kkaa samotiveet darboties, nevis par varas makti censties pieraadiit, ka neko nevaru...

(Nesaku, ka nav gadiijumu, kas tieshaam neko nevar)