Manai draudzenei ofic. noformēta
trauma darbā, 2 operācijas, labajai rokai īkšķis nedarbojas,rokā neko nevar noturēt, rakstīt nevar, ar datoru knapi..Nupat beidzās valsts apmaksātā slimības lapa (no pag. vasaras)
Tālāk seko tā daļa, kad man gribas rupji lamāties.
Provinces "tas, kas piešķir invaliditāti" apvaicājies, kā tad ar pirkstiņu. Rentgenu datorā nav pratis atvērt, tātad nav apskatījies, ka plaukstai skrūves iet cauri, un vispār tur kaut kādi kauli saskrūvēti kopā un nekad nelocīsies. Slēdzienā ierakstījis "Sīka sadzīves trauma",3. grupa uz gadu.
Es jau pa telefonu samācīju, lai saliek visus dokumentus kopā -visus slimnīcas izrakstus utt. un raksta sūdzību.Pie viena arī par pirmo neveiksmīgo operāciju. Kam īsti -tāds ir jautājums.
Patiesībā labi, ka tas idiots ierakstīja sadzīves trauma, jo tad ir pamats sūdzēties ne tikai par nepareizi novērtētu traumas smagumu. Jo reāli viņa ir zaudējusi darbaspējas par procentiem 50. Darbs bija saistīts ar lieliem pārbraucieniem ar auto, tagad ilgi braukt nevar -sāp roka. Man liekas, ka sāp visu laiku, pat neko nedarot.
Vai viņam bija jādod kukulis? Vai vnk pretīgs stulbenis? Visu laiku smīkņājošs

Vēl kronis visam -šī iestāde optimizēta un pārcelta uz blakus novadu, bet sab.transports uz turieni nekursē vispār. Nokļūt var mājas-> Rīga 200km-> Rīga ->Y kantoris200km-> Rīga200km-> mājas 200km ; kopā 800 km un 2 dienas