Hei, tu vakar biji? Es biju tieši vakar - parasti jau cenšos kaut lētu, bet uz pēdējo izrādi, šoreiz sanāca šādi.
Nu kā jaunais trio? Eh, man jau Vimba/Krūzkops likās perfekti... tās taču ir gandrīz centrālās lomas. Jauņa IEviņa bija ok, Rūdis bija ļoti labs, bet Kārlēns man galīgi galīgi galīgi nepatika. Tiiiik žēl:( Un Krūzkops bija mājas gariņos, arī tāds šķērms staigāja un neaktīvs(arī tas man likās galīgi garām un traucēja man - likās, ka ar varu piespiests nākt). Bet jaunais puika kaut ko šķobījās centās marķēt iepriekšējo, bet tāds bērnelis, nekāda šarma. Ceru, ka jaunākai publikas daļai viņš patika:)
Vakar noveicās - Dūdars bija Ančevskis, tas bija negaidīti:) jo pirmdien bija pateikti datumi, kuros kurš spēlē un sanāca, ka vakar Anže, bet atveras durvis un priecīgs pārsteigums:)
Joske man abos sastāvos patīk (lai arī mīļāks Liuziniks), bet veceņu trio viennozīmīgi labāks ir Gaismiņa/Burkovska/Slucka, nekā vakardienas Rūdolfa/Liepiņa/Slucka:( Nebija tāda asuma, nebija šarma, Rūdolfas Pindacīša gluži kā no iepriekšējā iestudējuma atnākusi, arī Pindaks viņu nekāroja, atšķirībā no Gaismiņas, kur iet uguņi pa gaisu:( Un Liepiņas Tomuļmāte arī pat savu riebšanas ainu nenospēlēja izcili:( Piedodiet, bet tā nu tas ir.
Bet , tā kā bija pareizais Dūdars, tad bija labi, sezona noslēgta un varu tagad ar nepacietību gaidīt pusdienlaiku un nominācijas!