Autors Tēma: Tiem, kam bērni  (Lasīts 6485 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Tiem, kam bērni
« : 2015. gada 15. jūnijs, 16:03:14 »
Vai esat paskaidrojuši bērniem par praidu? Te ierosmei - raksts.
http://www.delfi.lv/calis/jaunumi/ka-berniem-skaidrot-eiropraida-norisi.d?id=46106157

Atslēdzies Emīlija

Re: Tiem, kam bērni
« Atbilde #1 : 2015. gada 15. jūnijs, 17:15:51 »
šas jau gludinu kurpjušņores un dodos skaidrot.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #2 : 2015. gada 15. jūnijs, 17:36:49 »
Es arī bik neiebraucu. Sīkie tagad laukos, sit tripakus, peldas jūrā, atpūšas uz nebēdu, kāds praids, kuru tas interesē...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #3 : 2015. gada 15. jūnijs, 19:06:39 »
Tur labākos un precīzākos skaidrojumus var pasmelties no komentāriem.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #4 : 2015. gada 15. jūnijs, 19:34:58 »
Man ir visai pamatotas aizdomas, ka manu atvasi šī tēma tagad neinteresē.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #5 : 2015. gada 15. jūnijs, 19:36:14 »
Man jaunībā bija draugs- gejs. Es tad to pat nesapratu, vēlāk tikai saliku faktus kopā. Viņš nevarēja to pateikt saviem vecākiem un brāļiem. Apprecējās sabiedrības spiediena rezultātā un 30 gados gāja bojā negadījumā, kurš vairāk izskatījās pēc pašnāvības. Ja būtu piedzimis vēlāk, varbūt būtu dzīvs un laimīgās attiecībās.

Mūsu skolā bija skolotājs- gejs. Klīda runas, ka vinš mēdz uzmākties lielajiem puikām, no viņa baidījās. Būtu piedzimis vēlāk- diez vai būtu skolotājs, un, iespējams, sēdētu cietumā.

Es uz to padarīšanu skatos apmēram kā uz Dauna slimību- ne intelektuālās nepilvērtības ziņā, bet kā uz tādu lietu, kura ietekmē visu dzīvi un nav labojama. Tie, kam ir vieglā formā, var kaut cik integrēties sabiedrībā, un labi, ka tā. Bet neviens to nesvin kā lielo laimestu. Lai gan nu jau parādās šādi mēģinājumi...ha, Dauna slimība- jaunais homoseksuālisms? :rofl:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #6 : 2015. gada 15. jūnijs, 20:00:13 »
Bet neviens to nesvin kā lielo laimestu.

Nez, nez... Neizskatās gan, ka tie, kas iet ielās, ir īpaši bēdīgi par savu "problēmu"... Vairāk izskatās pēc laimes izrādīties.

http://www.manaboutworld.com/?tag=gay-pride

[attachment deleted by admin]

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #7 : 2015. gada 15. jūnijs, 20:21:49 »
Nu, tas nebūtu labs mērķis- padarīt viņus nelaimīgus, vai ne? Un labi būtu arī, ja viņi nevienu nepadarītu nelaimīgu...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #8 : 2015. gada 15. jūnijs, 20:22:37 »
Kuru/ko viņi padara nelaimīgu?

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #9 : 2015. gada 15. jūnijs, 20:32:50 »
Tos, kurus pavedina jaunībā ne-savā orientācijā. Man reizi mūžā uzmācās sieviete. Par laimi, nebiju vairs tik jauna, bet atmiņas izcili pretīgas joprojām. Nevienam/ai nenovēlu.

Tādi skolotāji, kā tas mūsējais- viņi ir reāls posts.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #10 : 2015. gada 15. jūnijs, 20:37:33 »
no 18 skaitās pieaaudzis cilvēks. līdz 18 vai tad "pavedinātājs" neskaitījās pedofilu kategorijā, kas ir bišķ kas cits?

Un redz, Tevi nepavedināja, i nelabi vēl paliek atceroties. Citu, kam ir par to interese pavedinās. ja ne tajos 16 gados, ne 18 gados, tad uz pusmūža krīzi vismaz izmēģinās :)

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #11 : 2015. gada 15. jūnijs, 20:44:10 »
Tas dalījums ir visai formāls. Cilvēks var būt pilngadīgs, bet nenobriedis un viegli ietekmējams. Pret tiem, kas nemēģina savu orientāciju izplatīt pa pasauli, man nekādu iebildumu nav.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #12 : 2015. gada 15. jūnijs, 20:55:21 »
Nu moins, Piaf, ja mīlē 17-gadīgu, jau pedofīls..

Atslēdzies Trix

« Atbilde #13 : 2015. gada 15. jūnijs, 21:43:55 »
Ja sāk seksot divpadsmit gadu vecumā, kā tagad moderni (un es tīšām lietoju terminu "seksot", nevis "mīlēties"), tad, protams, 18 gadu vecumā ir jau nobriedis, seksa nogurdināts fiziski pieaugušais (par saprātu nediskutēsim). Bet tie, kas bērnībā attīstās augstāk par zemjostasvietu un intīmām attiecībām pievēršas 18-19 gadu vecumā un vēlāk, šajā ziņā pilnīgi loģiski ir ar nenobriedušu attieksmi. Pēc likuma burta pieauguši, bet pēc pieredzes - bērni. Pavedinātājus par pedofiliem nenosauksi, lai gan pienāktos.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #14 : 2015. gada 15. jūnijs, 23:59:30 »
Un ko lai saka tie, kas dzīvo San Francisko vai LA ? Ar tādām fobijām tur gals klāt.