Autors Tēma: Tiem, kam bērni  (Lasīts 6497 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: Tiem, kam bērni
« Atbilde #15 : 2015. gada 16. jūnijs, 00:34:44 »
Bet kāpēc, sasodīts, - "fobijām"?! Kas vispār izdomājis to stulbo lamuvārdu "homofobs"?! Man nav nekādu fobiju, es tikai saucu lietas īstajos vārdos - ka pataloģija ir pataloģija. Iedzimta, iegūta, vienalga - pataloģija.  Un viss. 
Ja būtu kādam kas jāskaidro, tad tā arī pateiktu - slimi ļautiņi, kas ar savām pataloģijām lepojas.

Atslēdzies reno

« Atbilde #16 : 2015. gada 16. jūnijs, 00:44:48 »

Kuru/ko viņi padara nelaimīgu?
Apprecējās ar latento (?) , bērni pusaudžu vecumā uzzināja, ka tētis Amsterdamā dzīvo ar onkuli kopā, ko sauc par savu vīru. Cik zinu, ne dēlam, ne meitai nav ģimene

Atslēdzies Trix

« Atbilde #17 : 2015. gada 16. jūnijs, 06:29:22 »
Bet kāpēc, sasodīts, - "fobijām"?! Kas vispār izdomājis to stulbo lamuvārdu "homofobs"?!

Nu bet protams - elementāras psiholoģijas izmantošana savu mērķu sasniegšanai.
Pasaki jebkuram "re, ka tev bail!!!", un šis sāks taisnoties, ka bail nu nemaz nav un metīsies par katru cenu pierādīt, ka nebaidās. :D
Īpaši jau pusauga tēviņu aprindās.

Nav jau jāizdomā nekas jauns, ir jāizmanto mēreni glupo tautas masu psiholoģiskie paradumi savu mērķu sasniegšanai.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #18 : 2015. gada 16. jūnijs, 08:02:07 »
Jā, bet vienlīdzīgas tiesības nodrošināt ir svarīgi- kaut vai tāpēc, lai nav visu dzīvi jāslēpjas un jāmelo. Man principā arī pret homo laulībām nebūtu dižu iebildumu, lielāki iebildumi ir pret šo "rotaļīgo"sabiedrības un daļas psihologu attieksmi- paeksperimentē, pamēģini, atklāj sevi, varbūt tev iepatiksies... Tas būtu jātraktē kā pavešana netiklībā ar visām izejošajām sekām.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #19 : 2015. gada 16. jūnijs, 08:09:29 »
Nu, ja tas latentais būtu jau laicīgi nebaidījies un nekautrējies apzināt šo pusi, tad iespējams nebūtu i precēšanās bijusi ar visiem no tā izrietošajiem pielikumiem. Jo atkal uzsvēršu, ka ja nav tās tieksmes uz savu dzimumu, tad nav. Pat ar sliktām dūšām pie piedāvājumiem. Ja ir, tad i pamēģinās, i varbūt pievērsīsies par 100%, par 50% vai jebkādā citā % attiecībā.
Un tas, ka bērniem nav ģimenes, jo tētukam Amsterdamā pašam savs tētuks.. buļļa kaka. Re kur tepat man ģimenīte - pavisam straight un loving pāris, bet bērni ne viens ne otrs ģimeni nav nodibinājuši un nu jau šiem par vēlu mazbērnus gādāt.

Atslēdzies reno

« Atbilde #20 : 2015. gada 16. jūnijs, 08:15:56 »
Cerams, ka nekāda sakara - par bērnu ģimenēm tikai rakstot ienāca prātā

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #21 : 2015. gada 16. jūnijs, 08:34:31 »
droši vien simtpiecdesmittrešo reizi teikšu astoņsimtdivdesmitpiektajā diskusijā par šo tēmu - man pilnīgi pie pakava kurš ar kuru ko gultā vai uz lāčādas pie kamīna dara. bet kāpēc tas ielās un ar karogiem jānes? lūk, tas gan ir visai slimi, un nez vai mani pārliecinās kāds, ka tas ir feini, tas ir nebaidīties, tas ir normāli.

man patīk plikai sauļoyies - nu aizlienu aiz pirtiņas un sauļojos. pa pagalmu nestaigāju, nevienu neaģitēju, apģērbto pludmalē- nelienu plika. uz ielām ar karogiem neeju, par tiesībàm plikai sauļoties dajebkur necīnos...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #22 : 2015. gada 16. jūnijs, 08:40:57 »

Hmm, es arī ticu augstākiem spēkiem, bet neeju pa ielu dejodama un bungas sisdama, vai nevelku domubiedru baru uz Vecrīgas bruģi/šoseju doties procesijās. Krūtsbarotājas, free the nipples kustība.. Hei, ar ko homoseksuāļi sliktāki?

Atslēdzies Betons

« Atbilde #23 : 2015. gada 16. jūnijs, 08:43:48 »
Nezinu, es šim jautājumam pieeju ļoti racionāli. Man nav uz emocijām balstītu spriedumu. Jā, tādi cilvēki ir un pat tiem, kas bļauj par pataloģijām, bērni un mazbērni var būt tādi (ja vien pašiem nav slēptā forma). Jā, es neatbalstu valsts atsaucību laulību jautājumā, jo šī sabiedrības pamatšūniņa, pat ja to sauc par ģimeni, nevar atražot nākamo paaudzi. Jā, man nav pretenziju, ja viņi kaut kādā veidā reģistrē attiecības. Jā, man nav aizspriedumu, ja viņi rīko gājienus un karnevālus.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #24 : 2015. gada 16. jūnijs, 09:08:59 »
Betonam ļoti saprātīgs viedoklis.  :yes:

Skaidrs, ka visu pasauli nepāraudzināsim/ neizārstēsim/ nepārtaisīsim. Vienmēr būs citādi domājošie un darošie, kam nav nekādas daļas gan manu - pareizo  :rofl: - versiju, kā vajadzētu.
Kamēr atšķirīgi domājošie un orientētie viens otram netraucē, ir ok.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #25 : 2015. gada 16. jūnijs, 09:14:27 »
Runa jau nav par attieksmi pret atsevišķiem indivīdiem (dies ar viņiem, lai tak ņemās uz nebēdu), bet par homo propagandu, kas mums tiek ar varu uzspiesta valstiskā vai, pareizāk, augstāk kā valstiskā, līmenī. Overtona logs visā tā krāšņumā - perversiju legalizācijas tehnoloģija.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #26 : 2015. gada 16. jūnijs, 09:27:51 »
Runa jau nav par attieksmi pret atsevišķiem indivīdiem (dies ar viņiem, lai tak ņemās uz nebēdu), bet par homo propagandu, kas mums tiek ar varu uzspiesta valstiskā vai, pareizāk, augstāk kā valstiskā, līmenī. Overtona logs visā tā krāšņumā - perversiju legalizācijas tehnoloģija.

Tas jau ir traucējošais faktors.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #27 : 2015. gada 16. jūnijs, 09:42:37 »
Nezinu, man viņi netraucē. Zinu dažus gejus - gan tos miermīlīgos, kas visu sieviešu draugi .... gan tos, kas par tādiem kļuvuši (iespējams nebūtu tādi kļuvuši, ja ne kāds onka pusaudžu gados.... šie tad arī ir tie, kas mēdz skatīties uz jauniem zēniņiem) .... Lai arī otrā grupa ir bīstamāka (nepieskatītiem, savā vaļā dzīvojošiem pusaudžiem), kopumā man viņi netraucē un man ir vienalga, kas notiek viņu mašīnās un zem viņu segām ....
Tomēr šādus gājienus es neatbalstu. Nav viņi nemaz tik apspiesti, kā paši mēdz runāt .... viņiem ir varenas organizācijas visā pasaulē .... Liela daļa no viņiem ir ļoti ietekmīgi cilvēki, kas viens otru stutēs un balstīs .... līdz pat absurdam ....
Nu kam vēl šāds gājiens? Man nav saprotams mērķis .... Kamēr tas notika ārzemijā, lai jau .... tagad nesaprotu ...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #28 : 2015. gada 16. jūnijs, 10:06:39 »
Nu kam vēl šāds gājiens? Man nav saprotams mērķis .... Kamēr tas notika ārzemijā, lai jau .... tagad nesaprotu ...
Naivi gaidīt, ka atsēdēsimies maliņā un visa pasaules šļura mūs neskars.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #29 : 2015. gada 16. jūnijs, 10:10:38 »
Naivi gaidīt, ka atsēdēsimies maliņā un visa pasaules šļura mūs neskars.
Neko negaidīju, jo zinu, ka mums šādu cilvēku ir ļoti, ļoti daudz ... bet nebiju iedomājusies, ka LV varētu būt interesanta šādam gājienam un ... ka to te varētu atļaut ...
Tagad sanāk, ka 16.marta gājieni grūtāk organizējami kā praids ....