Autors Tēma: Jaunatklātie seriāli  (Lasīts 62530 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies LVSNor

Atb: Jaunatklātie seriāli
« Atbilde #240 : 2021. gada 18. janvāris, 13:02:31 »
:rofl:   :smej:
Pat nav ko teikt..
Nebūtu iedomājusies, ka kāds onkulis var kaut ko tādu skatīties.. reālā dzīve tā esot.. :smej: Kādam naivulim jābūt..
Vienīgais attaisnojums, ja mājās esošais tantuks kaut ko tādu skatās, tad onkulim arī tas pats vien jāskatās..
Kā es jau Broņuci rakstīju, protams, jāņem vērā sociālā stāvokļa ierobežojumu, konkrētais stāvoklis ir nosacīti turīgie/ bet ne stabili turīgie. Un man tas seriāls ir mīļš, jo ir iztulkots latviski, tāpat kā "Midsameras slepkavības" par slepkavnieciskajiem britiem ;)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #241 : 2021. gada 16. februāris, 14:40:10 »
Neskatos detektīvus, šausmas,mistikas, ne arī saldus un neinteresantus seriālus(kgn kas kuram interesants).
Pa gariem laikiem iekritu seriālā tā, ka nevarēju nolikt malā. Reti tā gadās, parasti man ir 1 seriālu stunda dienā. Viena no draudzenēm ir visiem zināmā Ketrīna Heigla(Īzija no Grejas un daudzām filmām) - nepazinu sākumā. Filma par 2 draudzenēm no bērnības, arī atskatu pagātnē daudz un ļoti aizraujoša. Pilnīgi svaigs. Netflix, bet gan jau citur arī var atrast. Seriāls it kā bidzās, bet beigās izmeta āķi, ka varbūt būs vel.

Vēl ar interesi noskatījos, jo daudz bija dzirdēts, tāds pilnīgi citādāks, 5 sērijas. Unorthodox.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 06. marts, 10:48:08 no Spārka »

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #242 : 2021. gada 06. marts, 10:53:29 »
Drusku bezgaumīgi jau būs, bet ieteikšu krievu detektīvu, pagaidām 4 sērijas.
No citiem atšķiras ar to, ka simpātiskam izmeklētājam palīdzošā dāma nav žurnāliste vai mākslas vēsturniece, vai tml, bet veterinārārste ar asredzīgu skatījumu uz cilvēku rīcības motīviem. Vairāk mīl dzīvniekus, nekā cilvēkus.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #243 : 2021. gada 06. marts, 12:40:18 »
Un kas konkrēti bezgaumīgs te būtu?  :thinking:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #244 : 2021. gada 06. marts, 12:41:27 »
Citāts: lumbergs
Un kas konkrēti bezgaumīgs te būtu?  :thinking:
Krievu detektīvi nav smalkais tonis :mrgr:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #245 : 2021. gada 07. marts, 11:39:18 »
Nevis nav smalkais, bet daudziem(arī man un kas te čatā kkad sprieda) vairs neliekas interesanti, krievu mentalitāte un problēmas liekas tik svešas... esmu mēģinājusi, bet neievelk. Arī tās tipiskās krievu sejas nepatīk. Kas tas ir ir ar krieviem - vari nedzirdēt valodu, bet pēc sejas uzreiz redzi - krievs.
Tāpat filmas - krievietēm vēl arvien galvenā problēma nemainīgi ir dabūt bagātu vīru un viņam iztapt :D
Ja ineteresanti, skatos kaut vai spāņu vai ebreju, vienalga bet krievi nav sen ievilkuši interesē.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #246 : 2021. gada 07. marts, 14:23:47 »
krievi arī prot taisīt labus seriālus, viens no pēdējiem un ru diezgan glaimojošas atsauksmes saņēmušais, manis reiz jau pieminētais miniseriāls Псих ar Konstantīnu Bogomolovu galv. lomā (krievu teātra režisors, politkorektuma manifesta autors un vēl Sobčakas vīrs). seriāls nav tipiskais ru seriāls, bet diezgan, ja nu varētu tā izteikties, stilīgs, skaisti uzfilmēts. iesaku.
filmas arī krievi māk taisīt labas, vēl aizvien, tikai meklēt vajag. starp citu, Končalovskim jauna filma.

“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

« Atbilde #247 : 2021. gada 06. maijs, 12:06:51 »
Mare of Easttown
https://www.imdb.com/title/tt10155688/?ref_=nv_sr_srsg_0

kā zināms, Holivudas stāri visai naski filmēties tv seriālos, tad nu Kate Winslet nav izņēmums, viņa ir detektīvs šajā miniseriālā, kas izmeklē mazā Pensilvānijas pilsētā notikušo slepkavību, kamēr mēģina tikt galā ar savu sarežģīto dzīvi. Pagaidām ir iznākušas tikai 3. sērijas, man patīk, atgādina britu Broadchurch, "whodunit" stila seriāls. un protams Kate nevar spēlēt slikti savu lomu. tātad, skatāmies tālāk.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #248 : 2021. gada 06. maijs, 12:33:37 »
Labi. Ieteikšu kaut ko galīgi krindžīgu un frīkainu.
Derēs tiem, kas spēj paciest un pat uzjautrināties par nenormatīvo leksiku.
Nav jauns, 2016.gads, Austrālija. Komēdijparodija par fantasy filmām. 6 sērijas pa apm. 15 minūtēm.
Angliski:
Krieviski:
http://seasonvar.ru/serial-13075-Volshebniki_zelenogo_kontinenta.html
Brīdinājums: daudz vardarbības, bet smieklīgi.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #249 : 2021. gada 06. maijs, 12:54:09 »
Sāk ievilkt TV3 rādītais franču Baltazars (Balthazar). Tiesu medicīnas eksperts Rafaēls Baltazars palīdz atklāt noziegumus un vienlaikus  flirtēt ar detektīvi Elēnu Bašu (sarežģīta ģimenes dzīve - divi kašķīgi tīņi un vīrs, kas šķiet laiž pa kreisi), bet paralēli veic savu izmeklēšanu, lai atrisinātu sievas slepkavību, jo, lai gan tā ir atklāta un vainīgais sēž cietumā, jaunas norādes liecina, ka apcietināts varētu būt nepareizais cilvēks vai arī viņš nav vienīgais lietā iesaistītais.
Galvenās lomas tēlotāju Tomer Sisley esmu redzējusi Largo Vinčā, kurā arī nesapratu - patīk varonis vai kaitina, taču viņa lomu saraksts ir krietni garāks.

No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Buschi

« Atbilde #250 : 2021. gada 15. maijs, 20:53:24 »
nesen noskatiijos krievu Чикатило.
Manas paaudzes cilveeki zin/atceras kas tas par fruktu bija. Briesmonis. Galvenajaa lomaa Nagijevs. Personiigi neesmu par vinju sajuusmaa, bet kopumaa ar seriaalu esmu apmierinaata. 8 Seerijas.
Pashi krievi gan baigi kritizee, ka seriaals galiigi neizdevies.
Skatos Jaunzeelandes The Brokenwood Mysteries. Gaumiigs detektiivs anglju (Midsomeras) stilaa. Ir iznaakusi 7 sezona
No vecajiem noskatiijos Death in Paradise 10 sezonu

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #251 : 2021. gada 28. maijs, 09:18:59 »
Noskatījos šo - "Halston"
https://www.imdb.com/title/tt9569546/

Patika gluži labi, par Amerikas modes pasauli. Nu jā, Jūens Makgregors vien ir skatāms. Skandāli, mode, slava, ārišķība, sevis un sava darba pārdošana, narkotikas, izklaide, attiecības.

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #252 : 2021. gada 28. maijs, 22:10:48 »
DUO3 https://www.home3.lv/divi-jauni-kanali-duo3-un-duo6/
Rizzoli and IslesCriminal Minds

« Atbilde #253 : 2021. gada 03. jūnijs, 10:31:27 »
Mare of Easttown
https://www.imdb.com/title/tt10155688/?ref_=nv_sr_srsg_0   

vakar noskatījos pēd. epizodi, Kate Winslet nospēlēja nevainojami, viņa neapšaubāmi ir viena no labākām savas paaudzes aktrisēm, viņas dēļ vien vērts skatīties.

« Atbilde #254 : 2021. gada 03. jūnijs, 10:52:48 »
šajā seriālā jau ir realizēti jaunie Holivudas noteikumi un kvotas, ir gan minoritātes, gan cilvēks ar īpašām vajadzībām, gan melnie. un vietām šie ar varu ieviestie stāsti, tēli ļoti nedabiski&negribīgi iekļaujas lielajā serialā stāstā, vārdu sakot "ne pa tēmai". bet pie tā ir jāpierod, jo tā ir jaunā filmu, seriālu realitāte, vismaz to, kas nāk no ASV, Eiropa vēl turas pretī.