Autors Tēma: Suņi veikalos  (Lasīts 7280 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: Suņi veikalos
« Atbilde #30 : 2015. gada 25. jūnijs, 11:07:20 »
Mandomāt, problēma nav līdzi paņemts ne suns, ne bērns, bet gan to neaudzinātība un visatļautība. Diemžēl bieži nākas redzēt, ka pieaugušie neuzskata par vajadzīgu nedz ierobežot sava bērna dauzīšanās un demolēšanas izpausmes, nedz arī suņu "izskriešanos", par tādiem "sīkumiem" kā kaut kādu higiēnu vispār nerunājot. Man nav iebildumu pret padusē pasistu sīksuni veikalā vai ciemiņu līdzpaņemtu uzvedīgu, pieskatītu suni, bet nav pieņemama suņu slienāšanās gar produktu leti vai manu iepirkumu grozu, puķu dobju pārrakšana un gultā līšana. Tas vienkārši ir jautājums par rēķināšanos ar citiem cilvēkiem. 

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #31 : 2015. gada 25. jūnijs, 12:04:59 »
Tev bērns ir kādreiz visas  kurpes sagrauzis aiz kreņķiem, ka nav paņemts līdzi? ***
Ko nu,bērnu postījumi ir daudz lielāki!Tapetes ieguvušas jaunu dizainu,daudzas sīklietas (teiksim šķēres,karotes,dakšas-vairs vispār nav atrodamas,spogulis apzīmēts ar lūpu un acu krāsu,vanna ieguvusi zilu nokrāsu  un sazkas vēl .Un šitās darīšanas no tādiem bērniem,kas jau reāli IR atstājami mājās vieni.
PaldiesDievam,ka mans suns pilnīgi un galīgi nealkst man doties līdz uz veikaliem.Viņš pat mašīnā nekāpj iekšā.Un arī  vetārsts ir spiests braukt pie mums,jo suns pie viņa nebraukšot.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #32 : 2015. gada 25. jūnijs, 14:02:51 »
ar govi gan nevajag. Sūdi uz flīžu grīdas varētu baigi slīdēt

Atslēdzies ragana

« Atbilde #33 : 2015. gada 25. jūnijs, 14:42:26 »
Tak tā beibe lai vīksta pamperos.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #34 : 2015. gada 25. jūnijs, 14:56:20 »
Es gan veikalu vadības vietā IZCILI apdomātu zituāciju, jo ja kaķvecene Camma iebāž nagus kveksim rīklē un top sakosta, tad neslava būs veikalam, kur tas notika... un vēl atlīdzību piedzīšu par kvekšu ielaišanu pārtikas nodaļā, kur citiem dzīvniekiem, kā tikai noliktavas (spīķeru) treknajām žurkām, uzturēties nav ļauts.
Visus sakost!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #35 : 2015. gada 25. jūnijs, 17:33:47 »
Es gan veikalu vadības vietā IZCILI apdomātu zituāciju, jo ja kaķvecene Camma iebāž nagus kveksim rīklē un top sakosta, tad neslava būs veikalam, kur tas notika... un vēl atlīdzību piedzīšu par kvekšu ielaišanu pārtikas nodaļā, kur citiem dzīvniekiem, kā tikai noliktavas (spīķeru) treknajām žurkām, uzturēties nav ļauts.

diez vai tiem paduškvekšķiem vispār var kautko, kur nu vēl roku, rīklē iebāzt, tā ka Cammai diversija diez vai izdosies...:D

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #36 : 2015. gada 25. jūnijs, 17:46:13 »
Bet ir jau arī mopši, pekinieši, korgiji un citi brīnumi :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #37 : 2015. gada 25. jūnijs, 20:38:57 »
Emīlij - Tu neticēsi, bet tie kvekši ir neganti kodīgi. Baiselīgi!
Visus sakost!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #38 : 2015. gada 25. jūnijs, 20:41:30 »

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #39 : 2015. gada 25. jūnijs, 20:50:03 »
Te bija Piafas ieliktā bilde  :cool:

Šis varētu būt mazāk kaitīgais ... bet tik un tā - man tā šķiet dzīvnieku mocīšana ....
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 25. jūnijs, 20:51:48 no Piafa »

Atslēdzies servelade

« Atbilde #40 : 2015. gada 27. jūnijs, 18:04:03 »
Pēc Jāņiem uz fūdziņū eju uz savu mazo bodīti rajonā. A tur tāds vācu aitu suns, ar atņirgtiem zobiem pretī, itkā bija uzprnis, bet tāpat.  :alkofest:  .
Veikalniece vispār norubās  :rat: , es sastingu.

Labi ka saimnieks lekdams skrēja un savāca.
“Imagination and fiction make up more than three quarters of our real life.”

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #41 : 2015. gada 27. jūnijs, 18:23:10 »
Mani nudien lielveikalos neviens nekaitina - ne suņi, ne bērni. Ko par tādām niecībām satraukties :)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #42 : 2015. gada 27. jūnijs, 19:05:11 »
Mani nudien lielveikalos neviens nekaitina - ne suņi, ne bērni. Ko par tādām niecībām satraukties :)

Bērns ir niecība??????????

UnVispār

• Viesi
« Atbilde #43 : 2015. gada 27. jūnijs, 21:24:29 »
Gudrīšiem pašiem derētu iepirkties kārdinājumu pilnā veikalā ar vienu impulsīvu sīci.  Par vairākiem komplektā pat nerunājot.
Tad nav ko izlaist. Bērns aug tāds, kādu viņu audzina. Pie kam, bērns ir jāaudzina mājās, nevis veikalā. Un no dzimšanas, nevis 15 minūtes pirms iziešanas no mājām.

Bet, kas attiecas uz suņiem, kaķiem, jebkādiem citiem dzīvniekiem, tiem veikalos nav jābūt. Man viņi netraucē, bet dzīvnieks spalvu met nekontrolēti - nevar sunim/kaķim/whatever iemācīt, ka te ir veikals, te spalvu nemetīsi. Noiet botoksa karaliene ar savu plušķi gar bulciņu stendu un gatavs - spalvas bulkās. Ja dārzeņus es pirms ēšanas mazgāju, tad ar bulciņām tā neviens nedara. Ir skaitītas dzīvnieku sugas, kas veikalos ir pieņemamas un arī tad tikai nedzīvā veidā un gaļas stendā.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #44 : 2015. gada 28. jūnijs, 16:38:55 »
Bērns aug tāds, kādu viņu audzina.

:evil:  Pērle Nr.1! Komunistiskās audzināšanas paraugstunda!  :evil: