Autors Tēma: Jaunatklātās grāmatas  (Lasīts 123107 reizes)

0 lietotājiem un 2 viesi lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: Jaunatklātās grāmatas
« Atbilde #240 : 2017. gada 30. aprīlis, 20:46:47 »
Gabriela Cīrule "Kritiens uz augšu"

Izlasīju ar interesi, iepriekš biju noskaņojusies, ka būs jautra. Grāmatas galvenā varone ir sieviete ar neremdināmu apetīti un lielu lieko svaru, kādas tik diētas un paņēmienus viņa neizmēģina, un kā viņai veicas. Uzrakstīta labā valodā.
Galvenā atziņa - visas problēmas sākas galvā, un sevi ir jāmīl.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #241 : 2017. gada 30. aprīlis, 21:59:05 »
Man savukārt par "Kritienu uz augšas" visai kritisks vērtējums. Biju noskaņojusies, ka būs vairāk humora, ironijas (kā anotācijā vēstīts). Bet stāstījums likās kaut kāds ne tāds - vispār kaut kas vidējs starp medicīnisku izklāstu visām šīm problēmām un piesolīto humoru... Ja godīgi, izlasīju tikai tāpēc, ka grāmatu biju paņēmusi līdzi Lieldienu ekskursijā, ko lasīt garajā pārbraucienā pāri Polijai...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #242 : 2017. gada 30. aprīlis, 22:07:29 »
Humors un ironija bija, bet es arī biju gaidījusi vairāk. Bet kopumā man patika.

Atslēdzies taj

« Atbilde #243 : 2017. gada 30. aprīlis, 22:10:12 »
Luīze, Tu šķieti īstens grāmatu mīlis. Tas ir patīkami, lasīt kopumā daudzas pozitīvas atsauksmes.

Pati vairāk jūtos kristiska. Par laimi, protos paturēt to kritiku pie sevis un nepiesārņot. Arī labi :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #244 : 2017. gada 30. aprīlis, 22:18:10 »
Luīze, Tu šķieti īstens grāmatu mīlis. Tas ir patīkami, lasīt kopumā daudzas pozitīvas atsauksmes.

Pati vairāk jūtos kristiska. Par laimi, protos paturēt to kritiku pie sevis un nepiesārņot. Arī labi :)
Paldies, Taj! Es tikai dažām no izlasītajām grāmatām te rakstu atsauksmes, jo daudzas ir vairāk vai mazāk vienādas un nav izceļamas starp citām izlasītajām.

Atslēdzies reno

« Atbilde #245 : 2017. gada 30. aprīlis, 23:46:22 »
Man līdzīgi kā ...citai. Joki likās pārspīlēti un vienveidīgi, tā arī nepabeidzu

Atslēdzies reno

« Atbilde #246 : 2017. gada 01. maijs, 09:31:41 »
Labāk pievērsties
Ženevjeva Antuāna Dario    Ceļš uz eleganci

Vēlāk ielikšu kādus no burvīgajiem citātiem.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #247 : 2017. gada 01. maijs, 10:06:08 »
Ceļš uz eleganci man likās pilnīgi stulba grāmata.

Atslēdzies reno

« Atbilde #248 : 2017. gada 01. maijs, 17:17:42 »
Ja skatās no komiskās puses -ekselenta grāmata!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #249 : 2017. gada 01. maijs, 18:36:12 »
Jaunatklāto grāmatu tēma ir par visas pasaules daiļliteratūru...vai SF ir atsevišķa tēma par latviešu grāmatām? Laikam izskrēju cauri kādam 100 tēmām, bet tēmu tieši latviešiem nemanīju. Ir tēmas atsevišķām grāmatām kā Jelgava94 u.c., kaut kur dziļi dziļi..
Vai nevajag tādu latviešu grāmatu tēmu, kura visulaik peldētu šīs sadaļas pirmajā lapà?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #250 : 2017. gada 01. maijs, 19:35:06 »
reno, man reku stāv uz tumbočkas šadtad pārlasītā Ketlīnas Tesāro  Elegance, kur pieminēta Dario k-dzes grāmata... :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #251 : 2017. gada 01. maijs, 19:44:57 »
Jaunatklāto grāmatu tēma ir par visas pasaules daiļliteratūru...vai SF ir atsevišķa tēma par latviešu grāmatām? Laikam izskrēju cauri kādam 100 tēmām, bet tēmu tieši latviešiem nemanīju. Ir tēmas atsevišķām grāmatām kā Jelgava94 u.c., kaut kur dziļi dziļi..
Vai nevajag tādu latviešu grāmatu tēmu, kura visulaik peldētu šīs sadaļas pirmajā lapà?

Tā varētu gan. Jo krimiķiem ir atsevišķa tēma. Vairāk dalīt gan nevajadzētu

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #252 : 2017. gada 01. maijs, 19:52:31 »
Tā varētu gan. Jo krimiķiem ir atsevišķa tēma. Vairāk dalīt gan nevajadzētu
varbūt admini varētu tādu tēmu savākt no jau publicētajām drumslām? Aļo, Spārku možna na provode? :D

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #253 : 2017. gada 01. maijs, 20:44:32 »
Doma ir laba, ja pārvarēšu slinkumu, paskatīšos.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #254 : 2017. gada 01. maijs, 20:51:42 »
Doma ir laba, ja pārvarēšu slinkumu, paskatīšos.
es šobrīd lasu Svens Kuzmins "Pilsētas šamaņi"