Autors Tēma: Kad pamet fizisko ķermeni  (Lasīts 8030 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies TheOne

Re: Kad pamet fizisko ķermeni
« Atbilde #45 : 2015. gada 15. jūlijs, 13:39:21 »
Nejauc naidu ar dusmām. Dusmas ir labs dzinulis ieviest taisnību.

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #46 : 2015. gada 15. jūlijs, 19:38:32 »
Vai ir jēga dusmoties par to, ko nav tavā ziņā mainīt?Varb. padzīvo vien tepat un iemācies lieki netērēt enerģiju!Kur tu tāds liksies starpplanētu telpā - dusmīgs?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #47 : 2015. gada 15. jūlijs, 23:55:35 »
Mandomāt, dusmas nav nekas labs. Destruktīvas emocijas. Tas, ko mums šajā saulē būtu jāapgūst, ir - "necepties". Ja kaut kas tevi besī, tātad tu to nosodi, pats juzdamies pārāks. Lepnība ir grēks. Tāpat kā baušļa "Netiesā, lai netaptu tiesāts" pārkāpšana.

Atslēdzies TheOne

« Atbilde #48 : 2015. gada 16. jūlijs, 07:41:04 »
Muļķības. Bez bailēm nezin kas ir mīlestība un otrādāk. Abi ir vajadzīgi.
Jūs līdz tam vēl neesat nonākuši. Tā kā aprakstījāt arī es kādreiz uzskatīju.
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 16. jūlijs, 08:30:42 no Spārka »

Atslēdzies Betons

« Atbilde #49 : 2015. gada 16. jūlijs, 08:27:42 »
Muļķības. Bez bailēm nezin kas ir mīkestība un otrādāk. Abi ir vajadzīgi.
Jūs kīdz tam vēl neesat nonākuši. Tā kā aprakstījāt arī es kādreiz uzskatīju.

Tavs kategorisms liek domāt, ka pats arī diezcik tālu neesi ticis.

Atslēdzies TheOne

« Atbilde #50 : 2015. gada 16. jūlijs, 09:00:31 »
Ko nozīmē kategorisms? Tā ir elementāra loģika - Tu nevari zināt vērtību kamēr tā nav salīdzināta. Bērns nezin vai mātes piens ir garšīgs kamēr nav dabūjis putriņu, tad arī ir ar ko salīdzināt un noteikt tas garšo bet tas negaršo. Ja ir tikai mīlestība tad tā vairs nepastāv jo nav ar ko salīdzināt un var aiz mīlestības kādam rīkli pārgriezt. Vārdi ierobežo, pie tās atziņas jānonāk. Bet es zinu, kas bīda šo konceptu par absolūto mīlestību bez dusmām. Tas ir labs trojas zirgs, lai dabūtu nost upura aizsardzības sistēmu. Un ko tad jūs rezultātā savā attīstībā sagaidat? Ka redzot ka jūsu bērnu kāds izvaro un jūs sajūtat vienu mīledtību pret maniaku? Jo viņš lūk vēl nav tik tālu aizgājis savā attīstībā?

wake up!

Atslēdzies TheOne

« Atbilde #51 : 2015. gada 16. jūlijs, 09:19:03 »
Neatkarīgi no tā vai Jūs to akceptējat vai nē ir divi spēki mīlestība un bailes un abi ir vajadzīgi. Un abi pastāv un pastāvēs. Un būs tādi, kas nosvērsies vairāk uz vienu pusi un tādi kas būs uz otru pusi. Dzīvojot la la land domājot ka būs tā ka pastāvēs tikai viens spēks - nepalīdzēs. Otra puse to katrā ziņā izmantos nu tāda ir tā kārtība. Tāpat kā tas viss notiek ar jūsu piekrišanu: pat ja esat manipulācijas upuri. Arī tā ir jūsu izvēle. Domājiet, ka otra puse nezina šos elementāros spēles noteikumus un neizmanto tos pret jums?

Tu piekriti nākt gaismas tunelī, tu piekriti līdz ar to apziņas manipulācijai, tu pēc tam piekriti nākt šeit kā upuris lai "augtu un attīstītos", tu piekriti koneptam kas paredz ka tev dara pāri bet tas ir tava paša "labā", tu piekriti būt upuris.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #52 : 2015. gada 16. jūlijs, 09:30:48 »
Kāda motivācija ir t.s. "lordiem" visus sūtīt atpakaļ uz zemi? Kāds viņiem no tā labums? Kādēļ Tu domā, ka tieši tā cita planēta, kur esi bijis ir Tavas mājas? Tajā arī esi uzturējies tikai noteiktu periodu. Kas bija pirms tam? Tev ir ļoti skaidri sakārtots redzējums uz visuma enerģētisko uzbūvi, vai Tev šķiet, ka nekad nekļūdies?
Ja Tev šķiet, ka pagūsi ko izcīnīt, pirms viņi Tev "nodzēš atmiņu" un nosūta atpakaļ, tad man jāsecina, ka dzīvoju uz šīs zemes kopā ar vienu no visvarenākajiem un ietekmīgākajiem cilvēkiem(?) kādi jelkad šeit ir bijuši.

Atslēdzies TheOne

« Atbilde #53 : 2015. gada 16. jūlijs, 11:31:08 »
Vispirms, te lielākā daļa ir no citām planētām, dimensijām, visumiem. Visraibākā kompānija ever. Visi kas kādam lordu sabiedrotajiem (ne tie gaišākie spēki, kā noprotams) ir traucējuši, ir sagūstīti un nosūtīti uz šo cietuma planētu. Jo dvēsele jau nav iznīcināma, tā ir mūžīga. Un atkal - tāds nu ir tas likums kārtība, ka dvēsele var iemiesoties uz tās planētas ar kuru tai ir kods/atslēgas (nezinu kā to vārdiski nosaukt). Kad ierodies šie Lordi savāc tavas atslēgas, lai uztaisītu kopiju un nu viņi var iemiesoties Tavā planētā Tev iedod cietuma planētas atslēgas un pavada Tavā mūža ieslodzījumā, kuru Tu pats sev arī nodrošina. Tie kas Tevi atveda ieslodzīšanai (drošvien te ir visi Tavi planētas dvēseļu biedri) pretī Tevis neitralizēšanai ir iedevuši šīs atslēgas lordiem. Viņi nu tur milzīgu varu spējot iemiesoties visās šajās planētās. Kad tava dvēsele ienāk jaunā dvēseļu kontraktā ar citu dvēseli no citas planētas, tad Tu arī iegūsti šīs otras planētas atslēgas. Līdz ar to šeit ir daudzi tādi kuri arī var iemiesoties vairākās planētās. Tikai to nezin un kamēr netiks no lamatām - nekad neizmantos. Lamatas savukārt tiek enerģētiski uzturētas no tās cepšanās ko mēs ģenerējam un ģenerējam to mēs lielā apjomā tā kā iemiesojoties uz planētas esam parakstījuši ar karmas lordiem (nu to pakalpiņiem) ka lūk lai "augtu un attīstītos" būs šādas ciešanas / pārbaudījumi. Vienīgi kas tā par mācīšanos kur Tev vienmēr liek aizmirst gūtās mācības?

Es saprotu vēlmi saprast vai var ticēt tam ko rakstu - nav nekādu pierādījumu ko uzrādīt. Lasot šo Tev tiks pateikts priekšā vai tie ir meli vai patiesība. To sajūtu atpazīsi.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #54 : 2015. gada 16. jūlijs, 12:10:35 »
StarWars, The Host, cita specifiskā literatūra.. Šis viss skan kā tā apvienojums, informāciju dalot un kompilējot izvēles kārtībā..

Atslēdzies TheOne

« Atbilde #55 : 2015. gada 16. jūlijs, 12:20:27 »
Tam būs grūti noticēt, bet kā vēlaties - es neesmu noskatījies tās filmas. Bet cik man zināms tad ir spēki, kuri par šo zina, izmanto un ļoti labprāt lielās ar to cilvēkiem liekot to tieši sejā. Tā gan nav tikai lielīšanās bet daļa no apziņas programmēšanas un tieši apziņa nosaka realitāti kādā dzīvosi.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #56 : 2015. gada 16. jūlijs, 12:21:09 »
Iedziļinoties tekstā man atpazīstamās sajūta bija:  1) "Tas skan pārāk primitīvi, lai būtu patiesība" ; 2) Sava veida reliģija, lai iedvestu neticību visumā valdošo enerģiju pozitīvajai aurai un lai apvienotu cīņas idejas sekotājus šeit uz zemes => reliģija ir visienesīgākais bizness.

Atslēdzies TheOne

« Atbilde #57 : 2015. gada 16. jūlijs, 12:34:36 »
Es neaicinu nevienu sekot. Tieši otrādāk aicinu atgūt atbildību par savu likteni. Vispirms jau laužot kontraktu ar karmas lordiem, bet to ir patiesi jāgrib. Nav jāmirst, lai to izdarītu. To var jau tagad paveikt. Bet ja cilvēks nemaz nezina par tiem vai nevēlas tiem pretoties tad tā ir viņa brīvā izvēle un neviens tur nejauksies. Arī es nē. Un tas ir arī iemesls kāpēc nav kas jūs glābs. Nav tādu supermeņu, tikai jūs paši sevi varat glābt. Gribat būt upuri - esiet. Es nezinu kā to mainīt, skalošana ir pārāk spēcīga. Es zinu ka tā ir cīņa kas katram pašam jāveic. Uzskatīju, ka man bija jādalās informācijā. Ko tālāk darīsit ir jūsu ziņā.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #58 : 2015. gada 16. jūlijs, 12:41:37 »
Man patīk dzīvot uz cietumā planētas.

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #59 : 2015. gada 16. jūlijs, 14:37:20 »
Izrādās, mani skolotāji ir pēdīgie murmuļi un lieguši man visas šīs augstāk minētās ''patiesības''. Iešu skaidroties ar saviem lordiem, kas par desām! :)