Taa noteikti bija trushu daamiite - Trusiite Tequila
Nea Minne. Tekila I pilniigi noteikti bija viiriskjis. Ja veel par zivtinjaam vai putninjiem vareetu shaubiities, tad ljipainjiem puukainjiem visi atribuuti kaa uz delnas.
Nē, nu Tavam vīram gan gadās kuriozi zvēreļi! Trusis - tikuma sargātājs! Taādu vajadzētu ieviest vai katrā otrajā mājā.
uhu, uzreiz zinātu - vīrs naktī strādājis vai... strādājis 
Buutu jau forshi - ievies trusi un viss uzreiz skaidrs. Nav jaapeeta sevi spogulii un jaaziilee - vai ragi neaug taapeec, ka organismaa truukst kaljkjis, vai viirs tieshaam pa kreisi nelaizh.
Bet, ja nopietni, es gan neesmu dziivnieku psihologs, taapeec tie ir tikai mani mineejumi - maajas miilulis shitaadus jokus var saakt straadaat tikai tad, ja dziivo divataa ar saimnieku. Tikko rodas veel citi liidzdziivotaaji - saimniekam otraa puse, beerni, bars palielinaas un arii zveerulja uzmaniiba tiek daliita. Un nav vairs taa - kad saimnieks maajaas un nav neviena cieminja - arii ar miiluli kaa cilveeku aprunaajas (te es nerunaaju par psihologjiska rakstura novirzeem, bet nu taa - kaa choms ar chomu).
Varbuut piemeers nav iisti veiksmiigs, bet gudri ljaudis saka - ja veelies savu papagailiiti iemaaciit runaat, nevajag njemt paariiti. Tad putni savaa starpaa komunicees.