Autors Tēma: Mana gjimene un citi zveeri, jeb seno laiku staasts...  (Lasīts 4738 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Lynx

Re: Mana gjimene un citi zveeri, jeb seno laiku staasts...
« Atbilde #15 : 2014. gada 08. oktobris, 20:01:13 »
Taa noteikti bija trushu daamiite - Trusiite Tequila
Nea Minne. Tekila I pilniigi noteikti bija viiriskjis. Ja veel par zivtinjaam vai putninjiem vareetu shaubiities, tad ljipainjiem puukainjiem visi atribuuti kaa uz delnas.
Nē, nu Tavam vīram gan gadās kuriozi zvēreļi! Trusis - tikuma sargātājs! Taādu vajadzētu ieviest vai katrā otrajā mājā. :laugh:

uhu, uzreiz zinātu - vīrs naktī strādājis vai... strādājis :)
Buutu jau forshi - ievies trusi un viss uzreiz skaidrs. Nav jaapeeta sevi spogulii un jaaziilee - vai ragi neaug taapeec, ka organismaa truukst kaljkjis, vai viirs tieshaam pa kreisi nelaizh.
Bet, ja nopietni, es gan neesmu dziivnieku psihologs, taapeec tie ir tikai mani mineejumi - maajas miilulis shitaadus jokus var saakt straadaat tikai tad, ja dziivo divataa ar saimnieku. Tikko rodas veel citi liidzdziivotaaji - saimniekam otraa puse, beerni, bars palielinaas un arii zveerulja uzmaniiba tiek daliita. Un nav vairs taa - kad saimnieks maajaas un nav neviena cieminja - arii ar miiluli kaa cilveeku aprunaajas (te es nerunaaju par psihologjiska rakstura novirzeem, bet nu taa - kaa choms ar chomu).
Varbuut piemeers nav iisti veiksmiigs, bet gudri ljaudis saka - ja veelies savu papagailiiti iemaaciit runaat, nevajag njemt paariiti. Tad putni savaa starpaa komunicees.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #16 : 2014. gada 09. oktobris, 08:15:08 »
Hm, ar trušiem ir tā interesanti - tiem dzimums nav kā uz delnas gan. To es, kā izbijis lopu dakteris, varu pateikt diezgan droši. :talking:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #17 : 2014. gada 11. oktobris, 09:55:07 »
Nav, nav ar trušiem tik viegli ... tā, ka mūsu saimniecībā ir gadījies piedzīvot pat 120 trušu lielu saimi, tad nav viss tik vienkārši ar dzimtes noskaidrošanu .... Ir gadījies, kad divi tēvņi tiek pie bērnu saimes .... :blushing:

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #18 : 2014. gada 11. oktobris, 11:17:21 »
Paldies meitenes par trushu dzimumpaziimju apgaismoshanu. Es galiigi ne specs ljipainju jautaajumaa. Man kaut kaa skjita, ka trusis shaj zinjaa liidziigs juurascuukjim. Bet muusu Tequilu ar meiteni jau nu nesajaukt  ;D

Atslēdzies diddly

« Atbilde #19 : 2014. gada 15. oktobris, 23:33:35 »
Vai,ku jauki,Tev,Lynx,pastāstiņi! palasījos,un tā omulīgi palika :) :kiss: