Autors Tēma: Gultasveļa pa dienu  (Lasīts 10572 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies flyingcat

Re: Gultasveļa pa dienu
« Atbilde #45 : 2015. gada 20. jūlijs, 14:46:59 »
Man priekš manis ir gana labi. Veļa tīra, ko vēl vajag? Kā krievu armijā, lai visi stūri bez krunciņām? Pofig, un vienmēr ir bijis pofig. Man vēl vienmēr kādas trīs- četras grāmatas ir gultā...nu, tāds dzīvesstils. Joprojām nebeidzu izbaudīt to, ka esmu mājās viena! :)

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #46 : 2015. gada 20. jūlijs, 15:29:06 »
Man nav atsevišķas guļamistabas un ir tas atlokāmais dīvāns.Gultas velu un segas novācu,saloku un galvgalī glīti salieku.Kad atnāku mājās-ir kur pieslieties un atstutēt muguru,lai ērta lasīšana.Es tiktiešām padomju psiholoģiskais elements un man nepatīk,ka nejauši iebraukušie ciemiņi un  mazbērni bradā pa manu segu un palagiem.
Apbrīnoju tos,kuri spēj ierobežot nejaušos ciemiņus!Man tādi ir bieži,kas garāmbraucot ieskrien uz kafijas krūzi.Un tad telpu trūkuma dēļ tiek sēdēts tieši uz mana dīvāna.Negribu,lai mīcās pa maniem palagiem.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #47 : 2015. gada 20. jūlijs, 15:58:05 »
Gultasveļai un sakoptībai jābūt tieši to "viesu" dēļ, kuri pa tiešo uz gultu vedināmi :)
Visus sakost!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #48 : 2015. gada 20. jūlijs, 16:02:29 »
Vai neklāta gulta ir ruksība? Nu jau vispār...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #49 : 2015. gada 20. jūlijs, 16:09:34 »
Nūūū, ja tur midzenis tāds, ka kaķis aiz Kangaru kalniem pazūd un 2 dienas neatronās - ruksība!
Visus sakost!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #50 : 2015. gada 20. jūlijs, 16:13:24 »
Ruksība priekš manis būtu izliets alus un tukšas bundžas, bet skaista veļa ar pusatvērtām grāmatām, kas tieši tur ir ruksīgs?

Atslēdzies Betons

« Atbilde #51 : 2015. gada 20. jūlijs, 16:30:58 »
Ruksība priekš manis būtu izliets alus un tukšas bundžas, bet skaista veļa ar pusatvērtām grāmatām, kas tieši tur ir ruksīgs?
atvēta automašīnas servisa rokasgrāmata. Ar eļļainu pirkstu nospiedumiem.  :rofl:

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #52 : 2015. gada 20. jūlijs, 16:31:47 »
Ceļos pēdējā mirklī, izlecu no gultas, fiksi dušā un uz darbu. Miga paliek.. Ja ir extra minūte, izlīdzinu segu. Bet vispār man migas liekas jaukas. Atvelkos no darba, ierušinos savās pūkainajās segās un atslēdzos  :sleep:

Atslēdzies Mango

« Atbilde #53 : 2015. gada 20. jūlijs, 17:18:44 »
atvēta automašīnas servisa rokasgrāmata. Ar eļļainu pirkstu nospiedumiem.  :rofl:

Kas tad tās par grabažām, tagad ir e-manuāļi.

Atslēdzies tex

« Atbilde #54 : 2015. gada 20. jūlijs, 18:59:59 »
Gultasveļai un sakoptībai jābūt tieši to "viesu" dēļ, kuri pa tiešo uz gultu vedināmi :)
Nu bet kas vainas normālai kkādas krāsās gultasveļai, ja sega kcik izklāta? Nu ne kā armijā uz milimetru, bet izklāta.
Ja vēl migas formāts kādu būtu atbaidījis :D ...

Tieši gatava lietošanai.
OK, ja veļa mēnesi nemainīta, tas gan nebūtu forši, bet citādi, nu nez...

Atslēdzies tex

« Atbilde #55 : 2015. gada 20. jūlijs, 19:02:31 »

Kas tad tās par grabažām, tagad ir e-manuāļi.
un gultā mētājas nevis grāmats, bet iPad :D Tieši tā arī pie manis ir

Atslēdzies tex

« Atbilde #56 : 2015. gada 20. jūlijs, 19:03:55 »
njā, man kā viešņai saplaktu interese, ja tur mētātos izēsta picas kaste ar atliekām, plastmasas glāzes un pudeles. Bet tīra veļa ar grāmatu vai iPadu? Ļooooti OK

Atslēdzies tex

« Atbilde #57 : 2015. gada 20. jūlijs, 19:07:26 »
Man nav atsevišķas guļamistabas un ir tas atlokāmais dīvāns.Gultas velu un segas novācu,saloku un galvgalī glīti salieku.Kad atnāku mājās-ir kur pieslieties un atstutēt muguru,lai ērta lasīšana.Es tiktiešām padomju psiholoģiskais elements un man nepatīk,ka nejauši iebraukušie ciemiņi un  mazbērni bradā pa manu segu un palagiem.
Apbrīnoju tos,kuri spēj ierobežot nejaušos ciemiņus!Man tādi ir bieži,kas garāmbraucot ieskrien uz kafijas krūzi.Un tad telpu trūkuma dēļ tiek sēdēts tieši uz mana dīvāna.Negribu,lai mīcās pa maniem palagiem.
Te sakne ir tajā, ka nav atsevišķas guļamistabas.
A tā ierobežot vienkārši, pirmkārt, negaidīti nenāk, bet zvana, piesakās un sarunā un ļoooooti reti; otrkārt - guļamistaba stāv aizvērta; treškārt- tie, kas nonāk guļamistabā arī ir paredzēti tieši vešanai uz gultu...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #58 : 2015. gada 20. jūlijs, 19:26:48 »
Viens. Midziņa ar sabužinātiem ķiseņiem, vairāk vai mazāk izklātām segām ir ok. Urckulī savilkta sega, kas atklāj skatam Mao-stilā savērptu palagu - nav ok.
Divi. Ja migā ir manuālis ar eļļainu ķetnu nospiedumiem, tad tur būs arī atslēga uz 13-mit, seškantis uz 18-mit, čupiņa izdegušu tuvo gaismu lampeļu un tikko nomainīts eļļas filtrs. Neērti.
Visus sakost!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #59 : 2015. gada 20. jūlijs, 20:32:43 »
Viens. Midziņa ar sabužinātiem ķiseņiem, vairāk vai mazāk izklātām segām ir ok. Urckulī savilkta sega, kas atklāj skatam Mao-stilā savērptu palagu - nav ok.
Divi. Ja migā ir manuālis ar eļļainu ķetnu nospiedumiem, tad tur būs arī atslēga uz 13-mit, seškantis uz 18-mit, čupiņa izdegušu tuvo gaismu lampeļu un tikko nomainīts eļļas filtrs. Neērti.

Es jau izdomāju, uzkāpu augšā un ar bikšturi šamo seķēdēju vidū.  :P
Redzēs...