Autors Tēma: Vajag vai nevajag informēt?  (Lasīts 5883 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Vajag vai nevajag informēt?
« Atbilde #30 : 2015. gada 03. augusts, 10:21:37 »
Un, pat ja aizietu, vinju vietaa jauni, gudri, speeciigi un laipni medbraaliishi neparaadiisies... esoshos noslogos vairaak ar visaam no taa izrietoshaam sekaam...
un tad aizies pilnīgi visi... tad tak iestādes vadībai vajadzētu attapties, ka nu ir $&^%&$ ???

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #31 : 2015. gada 03. augusts, 10:25:10 »
Visi nekad neaizies... un taa arii ir probleema...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #32 : 2015. gada 03. augusts, 10:26:28 »
Kur tad aizies, pusmūža medmāsas nekur neskries, tāpat kā pedagoģija uz veciem turas.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #33 : 2015. gada 03. augusts, 10:37:21 »
Trix - vari kviekt par zemiskumu cik ādā lien. Dabiskā izlase funkcionē uz nebēdu. Tajās iestādēs, kur pacients ir visneaizsargātākais, palikušas vien dažas medmāsas - maitas uz pusēm ar tam, kurām mēle pāri plecam. Drīz jau vairs nebūs, kas par piečurātiem pamperiem uzbļauj....
Zinu iestādes, kur uz 20 pacientiem ir viena māsa. Visas injekcijas, tabļetkas, sistēmas rītā vakarā, dokumenti uz iestāšanos-izstāšanos, netīrie krekli, piekakātas havajas - viss vienai māsai. Jautrība.
Un?
Tāpēc man jātur mute ciet? Paldies, tas periods man ir pagājis - noliekt galviņu un klusi pašņukstēt lupatiņā. Es arī dabiski izlasos - mana galva uzkāpšanai un kakls jāšanai vairs pārāk nepakļaujas. Gan jau pēc kādiem gadiem es iemācīšos arī cukurotākā mērcē pasniegt viedokli.

tex, žēl, ka tā latvija.lv ir tik murgaina, ka pat negribas tur kāju spert. Kad man kaut ko vajadzēja, tad kaklu nolauzu un acis izmežģīju.
Daudz ko vajadzētu... Tikai ir tā, kā ir. Sāku sliekties uz viedokli, ka elle neeksistē kaut kur zem zemes - tā ir tepat.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #34 : 2015. gada 03. augusts, 10:43:57 »
Trix - mēs ar Inesuku tikai faktu konstatējam.
Un pretī vai garām bļaušana te neko nelīdz. Pat nezinu, kā lai sabļauj to "augšgalu"... Reizēm liekās, tur pilnīgi idioti pa starpu ar sildvietām. Laikam nekur tālu no patiesības tas nav... Kā citādi izskaidrot grāmatvežu un personāla menedžmenta pārbagātību valsts iestādēs? Ko tādos stradiņos var tik ļoti personālmenedžēt? Tak tāpat skaidrs, ka cilvis tur parādās 2 x - stājoties darbā un aizejot.... Un neba jau ar rekrutēšanu šamie nodarbojas, nesmīdiniet...
Visus sakost!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #35 : 2015. gada 03. augusts, 10:45:38 »
Jaa, labaak ir teikt, ka viss ir pilniigi garaam un pilniigi visi ir slikti un pat piezvaniit pilniigi noteikti neviens neparakstiisies...

Atslēdzies tex

« Atbilde #36 : 2015. gada 03. augusts, 10:56:28 »
Bet paga, PMLP jau ir, ja nemaldos e-pakalpojums, kur norādīt, grib vai negrib savus orgānus ziedot.
A kāds tajā kādreiz ieskatās? Arī tad, ja kādam tos orgānus ļoooti vajag un tur varētu būt vēlme, ka nedrīkst? ;)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #37 : 2015. gada 03. augusts, 11:09:06 »
Jaa, labaak ir teikt, ka viss ir pilniigi garaam un pilniigi visi ir slikti un pat piezvaniit pilniigi noteikti neviens neparakstiisies...

Lielāks aplauziens ir, cerot uz bulku, norauties pa snuķi, nekā gaidīt pa snuķi, bet dabūt kūku.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #38 : 2015. gada 03. augusts, 11:27:25 »
...attieciibas ir mijiedarbiiba, kaa domaa un uzvedas, to lielaakas iespeejas dabuut...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #39 : 2015. gada 03. augusts, 11:35:05 »
...attieciibas ir mijiedarbiiba, kaa domaa un uzvedas, to lielaakas iespeejas dabuut...

:D
Stāsti to trīspadsmitgadīgiem meitēniņiem pseidopsiholoģijas kursos "Ko Koelju tev nestāsta". :D

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #40 : 2015. gada 03. augusts, 11:36:15 »
...nee... ...just pieredze...

Atslēdzies tex

« Atbilde #41 : 2015. gada 03. augusts, 13:45:29 »
da nuuu, vairumam citu clv jau sen ir savi plāni un mērķi. Un tu esi vnk līdzeklis ceļā. Ja pasākums ir abusēji izdevīgs, tad ir; ja būs iespēja Tevi apjāt, tad apjās, lai cik jauka arī nebūtu - jo vnk tāds bija plāns un tas ir izdevīgi. Just business...
Un lia cik jauka un forša te viena otra nebūtu, diz vai kāds citu jauku clv stādīs augstāk par savu un savas ģimenes iztiku/labklājību, ja radīsies iespēja to nedarīt. IMO tieši neuzticēšanās un iespējas nedošana, var ļoooti daudz problēmu aiztaupīt. Cita lieta, ka ne tikai problēmu, bet arī visu ko pārējo...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #42 : 2015. gada 03. augusts, 14:24:29 »
Putraa divas lietas...

Otra labumu nestaadiishu augstaak par saveejo, bet tas nav sinoniims automaatiskai apjaashanai...

Atslēdzies tex

« Atbilde #43 : 2015. gada 03. augusts, 14:52:21 »

Otra labumu nestaadiishu augstaak par saveejo, bet tas nav sinoniims automaatiskai apjaashanai...
gana daudziem ir... ja ir idzevība un izdevīgi, un baiss sods nedraud, tad apjās...  Vnk tāpēc, ka var tikt pie papildus labumiņa uz cita rēķina - bez kādas citas personīgākas motivācijas.