Autors Tēma: lasīšanas poza  (Lasīts 5315 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: lasīšanas poza
« Atbilde #15 : 2015. gada 10. augusts, 21:58:55 »
Un kādas tad ir pēc tam somas, maki, mašīnas stūre?
Es kkā neiespringstu. Rokas mazgāju, bet pilnīgi visu izkontrolēt nevar.

Kāda bija tēma? :D
Lasu gultā, sēdus, guļus, pusguļus visādi. Nav pareizi, dubultzods, jā, jālasa ir pie galda sēdus, bet kurš tad tā dara?

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #16 : 2015. gada 10. augusts, 22:05:57 »
Vienmēr atnākot uz darbu vai mājās - mazgāju rokas. Pat ja visu laiku rokās bijuši cimdi (ziemā).

Bieži apmeklēju bibliotēkas, bet no grāmatām mājās nešanai izvairos .... kas tik starp lapām nav manīts ...  :alkofest: Tāpat pietiekami esmu atskatījusies uz kontingentu dažādās bibliotēkās ...  Bibliotēku grāmatu lapas vienmēr liekas "smagas" sasūkušas visu ko ..

Bet ja lasu, tad lasu visās pozās - sānu guļa raksturīgākā ...

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #17 : 2015. gada 10. augusts, 22:13:05 »
Nu , ja guļu uz sāniem un lasu , tad nez kāpč lasu tikai ar vienu aci , gan jau no veselības viedokļa nav atzīstams tāds pasākums , gluži tāpat kā bērnības klasika - zem segas ar bateriju ! Bet man tik šika pildspalva ar bateriju bija iedāvināta , ka likās , grēks neizmantot ! :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #18 : 2015. gada 10. augusts, 22:13:27 »
Veikalā arī ratiņus stumjat ar cimdiem?
nē, bet pārnākot mājās nomazgāju rokas. Vienmēr. Tāpat ierodoties ofisā.
Pēc WC arī ne velti iesaka mazgāt rokas. Un, protams, arī lietas, kas tiek apgrābstītas wc, būtu jāmazgā...

Auto stūri arī periodiski der nomazgāt, vai noslaucīt ar tīrāmlīdzekli. Un ēst auto ir šmucīgs paradums, kura laikā, ja no tā nekādi nevar izvairīties, labāk būtu ēst kko iepakotu tā, lai ar rokām to ēdienu censtos neaizskart. Ne velti Staķiku un narvesenu hotdogi ir papīros... par mc un hesdraiviem pat nerunājot, tur viss savīkstīts līdz ārprātam...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #19 : 2015. gada 10. augusts, 22:18:19 »
Nestāstiet, izstaigājat veikalu ar grozu un ratiem, tad pie kases ņemat maku no somas, atlaižu karti? Ar kādām rokām, ar tām pašām!!! Bet tos ratiņus viens pēc wc stūmis, iedomājāties, kāds ir jūsu maks? :D

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #20 : 2015. gada 10. augusts, 22:43:38 »
Ja godīgi, visērtākā grāmatu lasīšana ir pie galda, ja labs apgaismojums un grāmatai apakšā palieku kaut ko nebūt - lai tā stāvētu ieslīpi.
Rindā stāvus, gaidot autobusu.
Bet pirmsaizmigšanas "obligātās" lapas gultā, pusguļus. Pēdējā pusgadā īsto grāmatu aizstāj arī Kindle.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #21 : 2015. gada 10. augusts, 22:56:42 »
Te jau par mani uzrakstīja :) Nevaru iedomāties sēdus pie galda, jo tad nekādas baudas, bet mans vīratēvs tikai tā visu mūžu lasa un daudz, nekad gultā, nekad uz dīvāna.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #22 : 2015. gada 10. augusts, 23:00:56 »
Vislabāk ir lasīt guļus. Vienalga vai uz sāniem, muguras vai vēdera. Galnais, lai tādā pozā ērti ir arī iemigt.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #23 : 2015. gada 10. augusts, 23:18:36 »
Lasīšanai tualetē manuprāt vienīgais negatīvais aspekts ir, ka var izstrādāties reflekss. Un tad jebkur citviet sākot lasīt grāmatu var nejauši iesprukt biksēs.

Atslēdzies tex

« Atbilde #24 : 2015. gada 10. augusts, 23:25:04 »
Nestāstiet, izstaigājat veikalu ar grozu un ratiem, tad pie kases ņemat maku no somas, atlaižu karti? Ar kādām rokām, ar tām pašām!!! Bet tos ratiņus viens pēc wc stūmis, iedomājāties, kāds ir jūsu maks? :D

nu i lai stāv tas maks somā. Kāpēc mājās būtu jāaiztiek?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #25 : 2015. gada 10. augusts, 23:56:04 »
Jāiedod bērnam nauda saldējumam.  Labi. Ne par to tēma.

Atslēdzies tex

« Atbilde #26 : 2015. gada 11. augusts, 01:03:33 »
Jāiedod bērnam nauda saldējumam.  Labi. Ne par to tēma.
ne par to tēma, bet šaubu nav, ka bērnu esamība palielinātu netīrību...

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #27 : 2015. gada 11. augusts, 08:15:41 »
 :coffee: Tex, ja jau Tu tāpat esi sačakarējusi tēmu, tad pastāsti lūdzu, kas domāts Tavā bildītē ;)
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies Trix

« Atbilde #28 : 2015. gada 11. augusts, 08:21:07 »
lumberg, turies! Tu neesi viena! Jaunībā es arī regulari grāmatoju uz baltā drauga! :D
(Tagad, protams, ne laiks lasīt, ne uz poda pasēdēt! :D)
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tex

« Atbilde #29 : 2015. gada 11. augusts, 08:49:38 »
:coffee: Tex, ja jau Tu tāpat esi sačakarējusi tēmu, tad pastāsti lūdzu, kas domāts Tavā bildītē ;)
nezinu, kas bijis domāts ar marķieriem "uzlabojot" papīra turētājus( OK, aizdomas ir, jo uz to tie uzprasās un pēc tā arī izskatās), bet telpa ir reāla kluba wc ( perkele, Helsinku centrs)