Autors Tēma: nakts tirgus  (Lasīts 12619 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies reno

Re: nakts tirgus
« Atbilde #15 : 2015. gada 20. augusts, 14:37:29 »
man vnk nakts tirgus patīk daudz labāk nekā rimi

Atslēdzies Betons

« Atbilde #16 : 2015. gada 20. augusts, 14:39:16 »
nakts tirgū neredz, ka pārdevējai fonārs zem acs un zobi reti.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #17 : 2015. gada 20. augusts, 14:48:51 »
tā kā rimi gaismās?

Atslēdzies Betons

« Atbilde #18 : 2015. gada 20. augusts, 14:50:54 »
tā kā rimi gaismās?
nē, es biju domājis Rīgas Centrāltirgu

Atslēdzies Mao

« Atbilde #19 : 2015. gada 20. augusts, 15:00:36 »
Nakts tirgū biju pagājušo gadu. Man radās iespaids, ka mani par muļki taisa - viss dārgāks kā veikalā. Pie kam - pat dubultā. Agrāk labi atceros, ka bij jēga maisos Gurķus un Ko pirkt. Tagad pasarg dies - mest naudu miskastē, jo redz kādreiz bij reputācija? Un vēl piebraukt normāli nevar.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #20 : 2015. gada 20. augusts, 15:03:02 »
Nakts tirgū biju pagājušo gadu. Man radās iespaids, ka mani par muļki taisa - viss dārgāks kā veikalā. Pie kam - pat dubultā. Agrāk labi atceros, ka bij jēga maisos Gurķus un Ko pirkt. Tagad pasarg dies - mest naudu miskastē, jo redz kādreiz bij reputācija? Un vēl piebraukt normāli nevar.
Man līdzīga pieredze gadus 7 atpakaļ

Atslēdzies Mango

« Atbilde #21 : 2015. gada 20. augusts, 15:03:17 »
Vietējos produktus nepērku veikalos. Gribu plūmes no dārza, ne no veikala. Veikalā produktus tur aukstumskapjos, ne pēc kā negaršo vairs.
Un kkā ņeaļo pirkt tomātus par 2.99, ja nakts tirgū 0.70.
Un man vnk patīk vakaros pēc darba aiziet, pasmaržot dārzu, pie kindzas buntēm padzīvojos. Patīk tā andele mandele atmosfēra.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #22 : 2015. gada 20. augusts, 16:06:55 »
kādā ziņā - dārgāks kā veikalā? Tagad augustā? Ņiverju. ok, vienīgi upenes , kas bija tikai vienai tantei maksāja diezgan tuvu tai cenai, kas zemeņu/ķiršu tirgotājam lielveikala ārpusē - tantei 1.30eiro, lieltirgotājam 1.50.

Bet viss pārējais?

Pieslēdzies reno

« Atbilde #23 : 2015. gada 20. augusts, 17:02:49 »
muļķības, viss ir lētāk, pat salīdzinot ar manu lēto Kauguru tirgu. Tomāti vispār -jā, veikalā arī kaut kādi ir pa 0.65, bet cietām mizām un negaršīgi.
Šodien sūkstos -nenopirku tos pārgatavos vairā, tas nabaga kg noēsts vienā mirklī

Atslēdzies Mango

« Atbilde #24 : 2015. gada 20. augusts, 17:14:44 »
Veikalos tie nav tomāti, atvainojos...mazie čerī, bet tie maksā manis minēto summu, vēl Latgales +/-.
Tie pa 0.65 fuj.plastmasas uzstrādājums kkāds.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #25 : 2015. gada 20. augusts, 19:05:14 »
Nu ja dēļ atmosfēras (?) vai zaļumu kaudzes nopirkt kāds brauc, tad varbūt, bet kā esmu dzirdējusi, NAIVUMS kaut kāds ir domāt, ka nakts tirgū tikai Latvijas dārzeņus tirgo, jo tāpat esot arī poļu un leišu un arī pat spāņu.  Un par tiem LV tomātiem runājot, kas pag.ned.nogalē bija Maximā par 0,65/lkg, es arī sākumā nedomāju, ka garšīgi, tāpēc nopirku tikai dažus, bet kad aizgāju mājās un pagaršoju, pēc tam aizgāju un nopirku vēl gndr pusotru kilogramu, jo svaigi,  garšīgi un aromātiski bija, kas retums veikalos pirktajiem tomātiem.
Katram savi iepirkšanās paradumi, bet es palieku pie viedokļa, ka man tajā nakts tirgū nav ko meklēt, jo nepatīk ne rajons, ne pārējais, ieskaitot cenas. Bet kas pieradis, tad iepērkas, -labi zinu, ka Mango un reno ne pirmo gadu tur iepērkas, tātad paradums. Nu bet welcome! :)

Pieslēdzies reno

« Atbilde #26 : 2015. gada 20. augusts, 21:31:34 »
Man tas latviešu/nelatviešu īpaši nesatrauc, pag. gadā pirku lieliskus  leišu ķiplokus utt.
Mani jebkurš tirgus fascinē, un vakar jau gandrīz uz tramvajsliedēm varēja sajust ķiploku un diļļu smaržu

Atslēdzies Mango

« Atbilde #27 : 2015. gada 20. augusts, 21:53:22 »
Var jau redzēt, kurš atbraucis ar to, kas dārzā ir, kurš ar glīti sakartotām kastēm, kā no veikala.

Līdz šim mani top tirgi ir Budapeštā un Stambulā.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #28 : 2015. gada 20. augusts, 22:00:51 »
Barselonā krāsains un bagātīgs tirgus. Jūras veltes, augļi, dārzeņi. Kas tik tur nav! Un viss tik skaisti tematiski sakrauts.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #29 : 2015. gada 20. augusts, 22:27:49 »
telepātija -tikko skatīju savas Stambulas bildes. Tur ieklīdām pilnīgi nejauši parastā vietējā pārtikas tirgū, bet  uz ielas, laikam noteiktās dienās. Super bildes, lai gan bildēt varēju tā neuzkrītoši, nelūrot caur lodziņu. Kad atceros -āaāaa -tas kolorīts! Olas -tādi vāģi piekrauti -tīras dārgāk, apkakātas -lētāk. Zivis, dārzeņi -nu traks varēja palikt!
Barselonas tirgus uz Ramblas -skaisti, bet patiesībā tīrā tūristu pokazuha, nenormāli dārgi. Pie sēņu stendiem vispār sastingām. Kaifs jau ir atrast tos īstos, vietējos. Kā Jūrmalā -Bulduru cenas biezajiem  un Kauguri.