Autors Tēma: nakts tirgus  (Lasīts 12617 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

Re: nakts tirgus
« Atbilde #45 : 2015. gada 24. augusts, 15:19:17 »
"Man tiešām interesanti, kas ko tādu atļāva un ir tik ļoti aizsargāts(tātad jumts ir ļoti liels ;) ), ka ne PP, ne VID, ne VK, ne PVD neko neiebilst?" (c)
Tex, Tu tā to pajautāji, it kā MĒS te kāds būtu par to atbildīgi un varētu sniegt atbildi uz šo jaut. ... :)
Ar Tavu drosmi un kareivīgumu SLABO to pajautāt īstajiem adresātiem - RD un pārējiem atbildīgajiem Tevis pieminētajiem dienestiem?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #46 : 2015. gada 24. augusts, 15:53:30 »
Nospļāvos un pirms nedēļas nopirku gurķus marinēšanai par 1 EUR. Naktis aukstas, švaki aug, lētāk nebūs. Toties 70 burkas saliku.

toč nenormālā :D  a es Siguldā pa 0.60eur paņēmu. ieliku 15 burciņas. 3 litrenes. ņamm :) 

Atslēdzies ragana

« Atbilde #47 : 2015. gada 24. augusts, 19:30:39 »
Nuu, pieskaitām izdevumus līdz Siguldai un atpakaļ, kurš tad vinnē? :rofl:  Es no gurķēdēju tautas.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #48 : 2015. gada 26. augusts, 11:58:15 »
kopš nakc tirgu pārcēla citā vietā,neesmu bijusi,nav ērti. Iepriekšējā vietā-mani palaida āŗā,pats apmeta loku,un es jau ar paunām biju atpakaļ. Tagad tie šakāļi stāvvietu uzraugi neļauj ne mirkli piestāt. nu i nafig man to tirgu.

Vietējo zemnieku preci pērku tajā stūrī,kas sanāk pa labi,aiz antikvariātu bodēm. Tomāti-daudz veidu,nešķiroti,pa 0.60,viss cits arī.
Es gan eju vēlu,pieļauju,ka labākā andele no agruma,tirgo no busiem,paši audzētaji. Tur stādus arī reizēm redzu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #49 : 2015. gada 26. augusts, 12:17:37 »
Par piebraukšanas neērtību piekritīšu - stāvvietu par maz, esošās bieži visas aizņemtas, nākas stāties ceļa otrā pusē. Stāvvietu uzraugu pa nakti nav, bet no poličiem gan jāuzmanās - tajās vietās, kur papildplāksnītes "Tikai policijas a/transportam", stāties nevar. Pofig, ka tukšas stāv. Ja daudz nesamā, tālu un neērti. Bet es vienalga turp braucu - liela izvēle, labas cenas un pamatā var jau arī atšķirt, kur importa tirgotāji, kur pašmāju zemnieki. Nu IR atšķirība starp lielveikala standarttomātu un zemnieka audzēto dažādu šķirņu.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #50 : 2015. gada 26. augusts, 16:39:55 »
Man laikam veicas, jo vnm gadās, ka kāds tieši aizbrauc un ir kur nolikties.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #51 : 2015. gada 26. augusts, 18:40:41 »
Sēņu nav. Sakaltušas gailenes neskaitās.
Tomāti 0.50 kā var neņemt. Lieli, smaržīgi.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #52 : 2015. gada 31. augusts, 14:43:46 »
 pēc karstuma šī laba tomātu vasara.
kaimiņi uzslējuši polikarbonāta siltumnīcu,kaut neko pa dārzu nekad daudz nešiverējas. Skatos,liekas,man arī nakamgad BŪS :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #53 : 2015. gada 31. augusts, 14:49:15 »
Man ir kaimiņš, tāds šmigdegunis, tusētājs, bohēmists. Bet šogad arī audzē tomātus, uzslēja siltumnīcu, izurbies šķirnēs.
Tā smieklīgi. Bet malacis, vismaz kkas, ne tikai tā šmigošana.