Autors Tēma: Bez korķu viļķa  (Lasīts 2117 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Bez korķu viļķa
« : 2015. gada 02. septembris, 10:12:04 »
Nezinu kā jums, bet man šis kādreiz bija ļoti aktuāli. Es gan parasti izmantoju nazi un korķi sadrupināju, biezumi arī vīnā, protams. Vai arī iestūmu korķi pudelē.
http://puaro.lv/interesanti/ka-atvert-vina-pudeli-bez-korku-vilka/

Atslēdzies ragana

Re: Bez korķu viļķa
« Atbilde #1 : 2015. gada 02. septembris, 10:26:47 »
Kāpēc gan neizmantot korķu viļķi? Tomēr daudz ērtāk.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #2 : 2015. gada 02. septembris, 10:28:25 »
Iestumjam korķi pudelē. Vai izmēģināts, ka darbojas - ieliekam pudeli kurpē, kam stingrs papēdis un, pieturot pudeli ar roku, sitam kurpi pret sienu - korķis nāk ārā. Kurpes vietāvar izmantot kādu blociņu, grāmatu - tas, lai nav tieši pati pudele jābliež pret sienu.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #3 : 2015. gada 02. septembris, 10:35:57 »
Fiasko, smieklīgi. Es nekā no tavas metodes nesapratu. Ja gribētu izmēģināt un blieztu pudeli pret sienu, gan jau paliktu bez vīna..

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #4 : 2015. gada 02. septembris, 10:48:51 »
Fiasko, smieklīgi. Es nekā no tavas metodes nesapratu. Ja gribētu izmēģināt un blieztu pudeli pret sienu, gan jau paliktu bez vīna..
Zinu, ka smieklīgi, bet metode darbojas :) Tāpēc jau vajag kurpi, lai nebūtu plīsusi pudele un vīns pa zemi.
Nelien jau tas korķis ārā ar žviukš!, bet tā lēnām un pamazām.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #5 : 2015. gada 02. septembris, 10:56:13 »
To korķi tajā pudelē iestumj pavisam, vai tikai tik tālu, lai gals paliek pudeles kakliņā?

Mums darbā reiz tika demonstrēts a la D variants, taču āķi izskrūvējām no koka pakaramā, kādreiz bija ieskrūvēti.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tex

« Atbilde #6 : 2015. gada 02. septembris, 11:04:43 »
Smieklīgākais no visiem tiem ieteikumiem: izmantot kukurūzas turētāju. Kukurūzas turētājs taču ir katram, īpaši tam, kam nav pat korķu viļķa, vai ne...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #7 : 2015. gada 02. septembris, 11:05:51 »
kautkādas sētnieku-bomžu metodes jūs te piedāvājat... normāls vīrietis, ja nav korķu viļķa, atver vīnu pēc huzāru metodes - ar zobenu! :DD   

http://tasty.delfi.lv/praktiski-padomi/video-pieci-nedaudz-traki-veidi-ka-atvert-vina-pudeli-bez-korkvilka.d?id=44441888&page=1

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #8 : 2015. gada 02. septembris, 11:07:12 »
Nu zobens gan visiem vienmēr ir līdz..

Atslēdzies daddy

« Atbilde #9 : 2015. gada 02. septembris, 11:28:45 »
savulaik augstdzimis vīrs varēja iziet no mājas bez apenēm, toties ar zobenu :D 
mūsdienās der arī lielāks virtuves nazis :D