Autors Tēma: Tetovējumi  (Lasīts 11213 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mangusts

Re: Tetovējumi
« Atbilde #45 : 2015. gada 16. septembris, 11:54:41 »
Nu, es laikam tik saudzīga pret citu estētiskajām jūtām nebūtu...
Galu galā maz mani kas citos aizskar, bet tā jau var nonākt arī līdz parandžām.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Mango

« Atbilde #46 : 2015. gada 16. septembris, 12:00:14 »
Savām jūtām, es par savām. Man nepatiktos uz sevi skatīties..

Atslēdzies gvidobicevskis

« Atbilde #47 : 2015. gada 21. septembris, 12:21:12 »
Ja nepatīk negugli ar tādām/iem. Tā ir katra cilvēka brīva izvēle. Nesaprotu kā Tev var traucēt kaut kas ko kāds dara sev.  :laugh:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #48 : 2015. gada 21. septembris, 15:49:05 »
saku godīgi komentarus nelasīju...
pieredze ar izteikšanos citā saitā par sho tēmu.
izversās gandriiz vai nopietns nesaprašanās kašķis starp tetovētajiem un netetovetajiem..jo netetovetie tjip nesaprot tetovetos utml.

man personīgi, itkā (itkā ) pilnīgi vienalga,ko katrs dara ar savu ķermeni...bet, taipat laikā..tie kas saka nutak neskaties,ja nepatīk, dara visu iespejamo ,lai citi skatītos...
dikti jocīgi kad ziemā un citos nelaikos nēsā uzrotītas piedurknes ,šortus, bezročus tuml.lai tik būtu redzams kartējais bezgaumigais šedevrs uz kaada noļukušā ķermeņa....
anglijā šitas viss ir sasniedzis bezjēgu....tetovē virsū pilnigu bezpriģelu, visi kam nav slinkums...
tagad, citām acīm novertēju smuku neapķēzītu ķermeni..

āa un shitas ar novērots-nuuu mans tetovejums ir īpašs..tikai man un manam mīļõtajam redzams...blablabla ar tādu un kkādu tur nozīmi...Tikai, vispirms es to iepostošu instagramā, FB, savaa blogaa un vēl figvinjzin kur vēl ..lai visi saliek laikus ..cik forsi ,asprātiigi un oriģinali  :rat:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #49 : 2015. gada 21. septembris, 16:04:11 »
gāju prasīt googles tantei..nebija viegli,jo tikai paaris neskaidri atslegasvardi bija galvaa..bet atradu..
manas simpatijas pieder šai meitenei.
nezinu kādēļ, bet patīk...

http://www.delfi.lv/izklaide/dzivesstils/stils/slavenaka-latviete-interneta-tetoveta-monami.d?id=45076758
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega