Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181294 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #225 : 2016. gada 08. jūlijs, 12:53:25 »
Loti sens sapnis. Bet sajūtas joprojām tādas, ka šermuļi skrien pa ādu. Mūsu vecajā mājā garš šķūnis uz nojaukšanu, īpašniekiem pēdējais laiks izvākt visu lieko. Vēls vakars, stūrēju uz savu nodalījumu pārbaudīt, vai vēl kas nav atlicis. Pēkšņi, kaut kur starp vecām grabažām ieraugu - mans bijušais, nomušīts visbriesmīgākā veidā, - gatavs līķis. Te es saprotu, ka tas ir MANU roku darbs! Un ne jau tāpēc, ka neviens cits tai šķūnī nevarēja tikt iekšā, vienkārši, skaidri apzinos, ka tas burlaks ir ES. Un tādas drausmīgas šausmas pēkšņi un riebums par nodarīto. Nē ne vainas apziņa, bet vairāk sajūta,- kā es tagad  tālāk dzīvošu pēc nodarīta jo viss vairs manā dzīvē vairs nebūs tā kā līdz šim. Galvenais, ka paša procesa, kā tāda sapnī nebija, vienkārši skaidra apziņa, ka vainīga es. Un tad pēkšņi to šķūni sāka jaukt no viena gala un man tāda doma,- nu viss, tagad to zinās visi. Bet bailes nebija, vairāk ka labi, ka to visu nevajadzēs slēpt. Un te es pamodos... bet tā sajūta, ka vainīga bija vēl ilgi. Arī tagad, kad rakstu. Visdīvainākais, ka nevienu mirkli nebija žēl viņa, vairāk laikam sevi. Starp citu, uz to laiku viņš patiešām vairs nebija starp dzīvajiem.

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #226 : 2016. gada 08. jūlijs, 13:46:45 »
Tak nepielauzām, par ātru pamodos :D

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #227 : 2016. gada 08. jūlijs, 21:36:08 »
Oi. Gāju uz filozopijas eksāmenu. Nezkāpēc atsevišķā kabinetà, viena, no 18:00 līdz 18:30 bija mans laiks. Līdzi bija kautkāda grāmata, ko biju izlasījusi, un par ko bija eksāmens, bet apsēžoties pie galda sapratu - es nezinu pilnīgi neko. Murgaini šausmīga sajūta. Te pēkšņi man atausa cerība - pasniedzēja kaut ko krāmējās pa plauktiem, savu somu, un laiks gāja... gāja... Sēdēju klusi un nepievērsu sev uzmanību, jo sapratu, ka laiks iet, un eksāmenam paliek aizvien mazàk laika... Pamodos vēl ar to šausmu sajūtu ka neko nezinu uz eksāmenu, huh, to atvieglojumu... tas tikai sapnis.... :D

Pieslēdzies Trix

« Atbilde #228 : 2016. gada 08. jūlijs, 22:10:39 »
Ugunsdzēsības inspektore paziņoja, ka, lai pārbaudītu, vai no manas mājas nevar aizdegties kaimiņa māja, mana māja tagad ir jānodedzina. Ja kaimiņa māja neaizdegsies, varēšu būvēt tādu pašu vēlreiz... Sasodīts, bet es tur katru dēlīti esmu piezāģējusi. Neaprakstāma bezspēcības sajūta, saprotot, ka pie Latvijas likumiem tas ir vairāk nekā reāli, neko tu izdarīt nevari, jo tāds ir būvniecības likums. Kaut kam zvanīju, pie kaut kā braucu... Visu laiku pilnīgā panikā. Tad, kad starp manu un kaimiņa māju bija striķos iesiets ieapaļš, šā tā apgraizīts paliels jumta skārda gabals - tipa, lai aizsargātu kaimiņa māju -, pamodos.

Realitātē tajā pusē kaimiņu nav.

___

Emīlija atsauca atmiņā.

Diezgan regulāri studēju otrreiz to pašu. Zinot, ka vienreiz jau esmu savu diplomu dabūjusi, bet ar dažādiem iemesliem mācos otrreiz. Parasti ir kāds kurss trešais, ceturtais, piektais, kādā priekšmetā mūžam neapmeklētas lekcijas, neuztaisīti kursadarbi, puspabeigts diplomdarbs. Pilnīgi skaidrs, ka ar tādiem parādiem pabeigt nesanāks...

___

Bija pirms pāris dienām labais - man bija kaut kādam mēģenē audzētam cilvēkveida subjektam jārāda, kas ir sekss. Izskatījās pēc bik padumja puiša 1,50 m augumā, bet zināju, ka šis tā kā citplanētiešu projekts vai kaut kas tamlīdzīgs. Otrs seksa rādītājs - viens mans paziņa, uz kuru realitātē man "ne ceļas, ne stāv" - nu nekādi! :D Toties kādu 'aparātu' tas paziņa izvilka! Izmērs ne pa jokam. Līdz priekšrādījumiem netikām... Sīči pamodināja. :(
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 08. jūlijs, 22:23:46 no Trix »
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #229 : 2016. gada 09. jūlijs, 14:04:26 »
Šonakt sapnī bija pamatīgs bardaks. Biju noformētāja lielveikalā Ziemassvētku sezonā. Kāds bija nograuzis sānu lielajai piparkūkai, kas bija kā viens no pamatelementiem noformējumā. Es nesu jaunu (pašas ceptu) nomaiņai. Lai ātrāk nonāktu pie mērķa, skrēju cauri baznīcai, kur precēties grasījās bijusī klasesbiedrene. Kaut kas tur bija nogājis greizi, pasākums kavējās un viesi, ceremoniju gaidot, uzrīkoja "koru karus". Bija oficiālais baznīcas koris, kas dziedāja budistu mantras, bet viesi sadalījās 2 nometnēs - vieni vilka kaut kādu gaudulīgu kristiešu meldiņu, otri skandēja "hāre krišna". Visi dziedāja vienlaicīgi, lai uzvarētu, vajadzēja pārkliegt konkurentus un jaunlaulātajiem būtu jāpieņem tā reliģija, kuras dziesma būtu uzvarējusi. Brīdī, kad es tur skrēju cauri, līderi bija krišnaīti.

Atslēdzies Dakota

« Atbilde #230 : 2016. gada 13. jūlijs, 14:22:30 »
Murdziņš: piedalos raidījumā "Gandrīz ideālas vakariņas" kopā ar vienu vīrieti un meiteni. Pirmais vakars pie meitenes. Ierodamies pie viņas, esmu izbrīnīta par mājas stāvokli, jo sienas sadrupušas, grīdas šķības, kur cilvēkam prāts piedalīties raidījumā un rādīt šitādu iedzīvi. Vakariņās viņa uzcepusi olas ar pārsprāgušiem cāļa galas cīsiņiem. Atkal domāju, kur es esmu nonākusi. Pēc tam džeks uzaicina mūs abas pavizināties savā minivenā. Braucam pa šoseju, džeks izdomā, ka iedos pastūrēt meitenei. Es sēžu aizmugurē un skatos, kā viņi mēģina samainīties ar vietām, mašīnai ātri braucot pa šoseju. Meitene spurojas pretī, ka viņai bail ātri braukt. Tomēr beigās viņu pielauž un džeks apsēžas aizmugurē man blakus. Tajā pašā mirklī meitene pēkšņi strauji sagriež stūri, mašīnu sanes, viņa sāk aurot un, tā vietā, lai mēģinātu mašīnu savākt, vienkārši aizver acis un aizgriež galvu. Pēdējā mirklī pamanu, ka mums kreisajā šosejas pusē ir milzīgs ezers un mašīna ripo tieši uz to pusi. Mani pēdējie vārdi: "Bet es taču nemāku peldēt!". Un pēkšņi mašīna pirms ezera apmet kūleni, sajūtu, kā trieciens salauž sprandu un briļļu stikli iegriežas man acī.
Pamostoties secināju, ka cīsiņi, lai gan izskatījās ļoti nepievilcīgi, bija garšīgi un nāksies no rīta iet uz veikalu. :D

Atslēdzies reno

« Atbilde #231 : 2016. gada 14. jūlijs, 08:10:39 »
Sapnis īss un konkrēts -eju uz vārtiem, uz piebraucamā ceļa sētā nolikta milzīga palma 4-kantīgā koka podā -kāds pa nakti ticis vaļā. Nolikta tā, ka neviena no mašīnām izbraukt nevar

Pieslēdzies Trix

« Atbilde #232 : 2016. gada 20. augusts, 09:13:42 »
Braucu ar velosipēdu pa ceļu no kalna - līdzīgu ceļam uz Gauju Siguldā [bet vieta cita, jau agrāk citā sapnī redzēta]. Aiz līkuma - zemē velosipēds ar norautu riteni, blakus viens guļ. Tajā vietā ir ceļa atzars, tādas kā lauku mājas. Piebraucu, nolieku pie sienas velosipēdu, eju skatīties, kas šim. Nokritušais jau pusguļus atlaidies tādā kā mājas caurbrauktuvē, otrs džeks tup blakus. Prasu - ātros izsaucāt? - Nē.
Zvanu ātrajiem, stāstu kur un kas. Džeki runājas, smejas. Pamazām sarodas ziņkārīgie. Gaidu ātros, skatos, kā lai piebrauc - uz tā iebraucamā ceļa betona bluķis uzlikts. Sagaidu ātros, jauna dakterīte izkāpj, izstāstu, kas par lietu, aizvedu pie džeka.
Eju pēc sava velosipēda - bet tas tikmēr nozagts - pie tās sienas ir tikai kaut kādi aizkari, aiz kuriem sakrauti veci klozetpodi...
Dari nu cilvēkiem labu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #233 : 2016. gada 20. augusts, 12:02:52 »
Pie tam pie Zloj medik inešuks ierakstīs, ka viena dura nepamatoti izsaukusi ātros pie velosipēdista :D

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #234 : 2016. gada 20. augusts, 12:43:42 »
Šonakt bija trilleris - divatā ar vēl kādu nepazīstamu dāmu (vismaz atmiņā nav fiksējies konkrēts tēls) bija jābēg no diviem bandīšiem. Abām izsniegtas divas pistoles, turklāt apzinājos, ka man mazāka un štruntīgāka nekā pāriniecei. Aci pret aci tiekoties ar ķērējiem, šāvu bet netrāpīju un izrādījās, ka vairāk ložu nav (zināju takš - slikts stroķis ticis), un tad muku ko nagi nes, metot cilpas. Iemuku kaut kādā lielā šķūnī un acīmredzot paslēpos, lai gan sajūta bija, ka stāvu plāna vidū, bet sekotājs sāka meklējoši skatīties apkārt. Pa rokai trāpījās liels spainis, un, kamēr bandīts skatījās pretējā virzienā, krāvu no visa spēka šim pa galvu. Tajā brīdī šķūnī ieskrēja svešā dāma, kura bija neitralizējusi savu pretinieku, un brīnījās, ka es ar savējo arī esmu tikusi galā.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #235 : 2016. gada 23. augusts, 12:23:12 »
Ieeju virtuvē. Kaut kas nav labi. Redzu, ka elektriskai plīts virsmai spoži sārti ieslēgtie visi degļi. Vāks, kaut kādi ūdens katli uz tiem jau tukši, visapkārt karsts un mitrs gaiss. Spiežu visas pogas - neviena nereaģē. Kaut kas sagājis grīstē, meklēju blociņos sava elektriķa telefona numuru, kurš to  brīnumu bija pieslēdzis. Blociņu bezgala daudz, visos  kaut kas sarakstīts nepazīstamā  valodā, pilnīgs izmisums. Pa to laiku sāk pašas pēc sevis ieslēgties visas elektrības ierīces, pat kafijas automāts( kura man nemaz nav un par kuru tikai sapņoju), arī ledusskapis dūc kā lidmašīna. Kašmars un te vēl virtuvē ienāk kaut kāda senioru delegācija vai komisija un kaut kāds omis sāk viņiem kaut ko stāstīt. Redzu, ka ziepes ir lielas, jo pa visu elektroierīču sprauslām sāk aumaļām tecēt kafija... Dzenu to visu veču baru ārā,- Ko jūs te lienat, neredzat, ka tūlīt viss sprāgs! Gandrīz četrāpus tieku no virtuves ārā un... pamostos. Un tik forša sajūta,- ka man vairs tā avārija nav jālikvidē! Kafiju vairs nemaz negribās

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #236 : 2016. gada 23. augusts, 12:52:57 »
Ļoti iespaidīgs sapnis. Jau trešo dienu netieku vaļā no nomācošas pēcgaršas.
Esmu ļoti, ļoti veca un nevarīga. Nāve pavisam tuvu. Bet es ar pēdējiem spēkiem vingroju pati un lieku to darīt citiem. Tā pienāk laiks, kad zinu, ka 3 sekundes līdz nāvei. Bail, bail, bail...un pamožos.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #237 : 2016. gada 23. augusts, 12:59:49 »
Iegāju dušā un aizmirsu,ka nebiju taisījusies mazgāt matus, līdz ar to visu sapni meklēju fēnu un apaļo ķemmi, jo biju svešā vietā un man tie nebija līdzi.
Ļoti reālistisks sapnis.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #238 : 2016. gada 23. augusts, 13:01:34 »
Šonakt bija sapnis par Daddy, kurš izrādījās simpātisks melnmatains ārsts. Es vēl savā galvā štukoju, ka baigi jaunais, tikai ap 35-40, vai tik tas īstenībā nebūs Broms. Nez kur gadījās mana māsa, kas gribēja mūs iepazīstināt - "es esmu Sandra, bet tā tur ir X, ko Tu pazīsti no foruma kā raganu". Es nez kādēļ apsedzos ar segu, lai mani neieraudzītu.  Vēlāk gan sevi redzēju ar gariem, melniem matiem, abi ar jauko dakteri dejojām.  :happy:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #239 : 2016. gada 23. augusts, 14:31:18 »
njā... daudz raganu pazīstu, ne tikai no foruma... :D :D