Autors Tēma: Krāsošanās ikdienā  (Lasīts 14446 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Re: Krāsošanās ikdienā
« Atbilde #60 : 2015. gada 29. septembris, 19:21:43 »
Īsti nesaprotu kas tajos BB krēmos kopjošs un mitrinošs... nopirku tikko svaigi (nodevas modei lietot tādus... ), drusk vieglāka sajūta ir nekā ar pūderkrēmu, bet vienalga... vakarā mājais pirmais darbs - dabūt nost...

Klientes man sēž ļoti tuvu - iepretim galdam... vēl nav gadījies dienas otrajā pusē redzēt kādu, kurai grimms labi izskatās... špakteļkārta ādu drīzāk savecina nevis padara skaistu. Drošvien viņas domā - vui kāda pelēka pele... es savukārt ar aknām jūtu, kā viņu sejasāda mokās un poras slāpst...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #61 : 2015. gada 29. septembris, 19:43:09 »
Es nelietoju tādus BB, kas Drogās nopērkami, pēd.laikā šo Elizabeth Arden firmas:
http://reviews.elizabetharden.com/3021-en_us/1001BBCN000/visible-difference-visible-difference-multi-targeted-bb-cream-broad-spectrum-sunscreen-spf-30-reviews/reviews.htm
Klājas un iesūcas viegli, tāpēc nav runa par špakteļkārtu!  Parasti morāli novecojušie pūderkrēmi izskatās pēc špakteļa un nesaplūst ar ādu, turklāt tiem nav kopjoša efekta.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #62 : 2015. gada 29. septembris, 19:49:19 »
es neteicu, ka pirku Drogās :)

bet galvenais jau, lai pašai liekas, ka skaista. gan krāsotā, gan nekrāsotā. vai ne? :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #63 : 2015. gada 29. septembris, 19:50:47 »
Es neteicu, ka Tu teici, vien pateicu par sevi. :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #64 : 2015. gada 29. septembris, 20:08:14 »
Un ja godīgi, tad šis konkrētais BB no Avon arī ļoti labs, kaut maksā ievērojami lētāk kā Elizabeth Arden firmas.
http://www.avonuae.com/PRSuite/ultimate_bb.page

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #65 : 2015. gada 29. septembris, 20:38:04 »
Ps. to Avon BB mierīgi var lietot sievietes nevis tikai 45+, bet arī 40+ vai pat jaunākas, - saku to no savas pieredzes, un kad lietoju, uzklāju reizi dienā -no rīta un efekts ir visu dienu, āda izskatās mirdzoša un veselīga.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #66 : 2015. gada 29. septembris, 20:40:21 »
Paldies par ieteikumu,es arī rudens-ziemas sezonā lietoju Bb,esmu visādus izmēģinājusi, bet šo nē.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #67 : 2015. gada 29. septembris, 21:02:55 »
You welcome! :) Izmēģini -nenožēlosi, manai draudzenei ir diezgan alerģiska āda, bet arī viņai labi der.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #68 : 2015. gada 30. septembris, 00:14:03 »
vīīīī..5as lapas pierunātas  :rat: , tad jau man ar kkas jāsaka :)

ikdienā nelietoju daudz...tikai lūpukrāsu.
mani sasmaidināja tā uzprišināšanās iziešani ārpus mājas :) bet mellen vari smaidiit vai nesmaidīt, būtu tu latvijā arī tāpat domātu. :coffee:

Es nezinu,kas ir BB un man laikam tas nafik nav jāzin(ja vajadzetu ,gan jau zinātu).pieļauju ka kkas līdzīgs manam iepirktajam produktam no LV

http://www.madaracosmetics.lv/lv/produkti/154-sun-flower-tonejoss-fluids-15ml.html

plauktā viņš man ir laikam 4-5us gadus. lietoju ne biežāk kā 1x mēnesī...kad nu patiesi jaliek grims un jaiet uz helovīnballi, vai jaungada tusinju vai lāga nav gulēts bet kkam jaatraadās..nu tātad netipiskās situācijās.
skropstu tušu lietoju tikpat maz, jo man piemīt nikis iebraukt ar roku sejā..
pieaudzētās skropstas ilgaakam laikam (ja vien nav slinkums meistaru mediit).ak un ēnu zimulis, kad vajag radiit iespaidu,ka esmu uzprišinajusies...
ēnas klāju pēc garastavoklja..citreiz gribas ..citreiz negribas...
bet nekadu smago artileriju gadiem neesmu lietojusi...nu tur bāze, tonalais...utt atpestī jezinj...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #69 : 2015. gada 30. septembris, 11:30:20 »
Ha ha :) apsmējos...

visi tonālie, BB  - lēti, dārgi, ļoti dārgi, man ir bijuši "no savas pieredzes" ieteiktie... visi kā viens nonākuši miskastē/atdoti kā neizturami...

Vienu gan "no pieredzes" varu teikt droši - sievietes, kas neiziet no mājām bez "pieklājīga" grimma - ak vai, kāda viņām ir āda, kad vairs nav jaunības svaiguma zem tā grimma...

Un no dzīves: man ir draudzene, no šīs sērijas - bez uzkrāsošanās ne soli. Viņa uzskata ka tā kļūst skaistāka, bez esot pelēka kā kode. Es uzskatu ka viņa skaistāka ir bez tās "kārtas" - īsta, dzīva seja, nevis "makslīgais skaistums"... Tā ka - nav Pareizi un Nepareizi, par to nu esmu droša. Kā kuram labi, tā arī pareizi. Tikai apstāties ar jāmāk...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #70 : 2015. gada 30. septembris, 11:39:24 »
Nee, nu uzkraasota es esmu makjeniit vairaak peec cilveeka, bet... 24st neviens shpaktele neturees un peec 2 min reanimaacijas panda buus klaat...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #71 : 2015. gada 30. septembris, 12:26:28 »
Nee, nu uzkraasota es esmu makjeniit vairaak peec cilveeka, bet... 24st neviens shpaktele neturees un peec 2 min reanimaacijas panda buus klaat...

Nēnu. Es jau ar krāsojos un tad ir - vaau, cik tu šodien labi izskaties...:) Bet nu tā arī ir tā starpība starp ikdienu un "kad vajag"... Un man vismaz ir starpība, citād caur tirgu izejot šķiet ka viena otra tur uz operas pirmizrādi pa ceļam ir ienākusi...:)

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #72 : 2015. gada 30. septembris, 13:01:14 »
Nēnu. Es jau ar krāsojos un tad ir - vaau, cik tu šodien labi izskaties...:) Bet nu tā arī ir tā starpība starp ikdienu un "kad vajag"... Un man vismaz ir starpība, citād caur tirgu izejot šķiet ka viena otra tur uz operas pirmizrādi pa ceļam ir ienākusi...:)

Nu, man ir drsku savādāk - ja neuzkrāsojos, tad ir - tu saslimusi esi? Tu tāda ļoti sagurusi izskaties... Tev viss ir kārtībā? ...  Tā ka drusku krāsas uz sejas man ir vienmēr (tonālais, tuša, mitrinošs lūpu spīdums). Bet man patīk domāt, ka māku uzkrāsoties "dabiski" - ātrumā uzmetot skatienu, nevar saprast, vai es smuka, vai smuki uzkrāsota ;)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #73 : 2015. gada 30. septembris, 13:58:16 »
... tikai ļoti retā skaistule 35+  var iziet no mājas pilnībā neuzkrāsojusies

Ha. Manējā var :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #74 : 2015. gada 30. septembris, 14:02:51 »
Nu paskaidrojiet meitenei no laukiem, kas tas BB ir?