Autors Tēma: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera  (Lasīts 55026 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Alstere

Re: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera
« Atbilde #75 : 2015. gada 12. oktobris, 16:54:29 »
Bez ironijas saku, ka labprāt uzzinātu, ko jūs visas tik VĒRTĪGU skatieties pa TV, ka šis seriāls jums liekas pēdējais sū...  ;)
Es TV meklēju izklaidi. Darbs nopietns un domāšanu paģērošs, mājās kaut ko vieglāku gribas.
Pēdējā laikā skatos novilktos seriālus. Galvenokārt krievu melodrāmas.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #76 : 2015. gada 12. oktobris, 17:06:14 »
To aizstāvi biju domājusi Narcisi, ne Mango,sajuka abas. Un re - Ir:-)
Atbildu - neko vērtīgu neskatos,vsp gandrīz neko,bet seriāls ir vnk garlaicīgs,tas arī viss.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #77 : 2015. gada 12. oktobris, 17:12:20 »
Bez ironijas saku, ka labprāt uzzinātu, ko jūs visas tik VĒRTĪGU skatieties pa TV, ka šis seriāls jums liekas pēdējais sū...  ;)
LTV tak nav seriaalu meka un ja skalji tiek pazinjots ka ir kaut kas jauns, tad manupraat jebkursh veelas sanjemt kaut kaadu daudz maz kvalitatiivu produktu.
shobriid taads amatieru liimenis.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #78 : 2015. gada 12. oktobris, 17:13:50 »
Ne jau vērtīgu.. bet ar spraigāku, intriģējošāku sižetu un interesantiem, trāpīgiem vai asprātīgiem  dialogiem.

Atslēdzies dip

« Atbilde #79 : 2015. gada 12. oktobris, 17:19:50 »
Seriālam nav nekādas vainas. Tikai to rāda nepareizā laikā. Vajag svētdienu vakaros, lai normāli iemieg un var iet uz darbu.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #80 : 2015. gada 12. oktobris, 17:26:33 »
Es skatos internetā, nav piesiets laikam.

Atslēdzies reno

« Atbilde #81 : 2015. gada 12. oktobris, 18:39:17 »
Es vispār  neskatos vietējos seriālus,nevienu,  bet nez kāpēc baigi uzrāvos uz reklāmu. Patiešām labticīgi gaidīju kaut ko sakarīgu, un jutos baigi piečakarēta. Tā kā uz mani neiedarbojas latviešu aktieru harizma, tad arī pat vispopulārāko klātesamība neko neglāba.

Man liekas tieši daudzlasītājus visvairāk kaitina sižeta stulbumi, un ne jau lēnā darbība un apcerīgie kadri. Ir daudz filmu, kur no tā lēnuma skudras iet pa muguru, bet ja aiz visa ir tukšums...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #82 : 2015. gada 12. oktobris, 19:57:05 »
Jā, man ar tas pats. Var būt lēna darbība un tajā pat laikā aizraujoši interesanti. Katra aina kaut ko izsaka, katrs teikums trāpīgs.
Te daudzas vietas tik stulbas, ka neērti skatīties. Piemēram, galvenā varone Skrastiņam stāsta, ka redzējusi samurajus.. tad atzīst, ka nevar dabūt darbu. Tā visa aina. Viņas izmisums par darbu no mana skatu punkta vispār smieklīgs un nesaprotams, pārspīlētas emocijas, dzeršana.. tad izrauj kaut kādu kleitu, kas it kā pieder viņas mātei, kura viņu nemaz nav audzinājusi, kā izrādās. Bet vīramātei uzreiz skaidrs, ka kleita ir mātes. Un tā varētu turpināt, aš slinkums. Pie Pasternakas vispār viss galīgi sviestā.
Vai nu agrāk biju jaunāka un ne tik nīgra, bet bija taču latviešiem seriāli tīri neko. Tas pats "Vienas vasaras zieds" daudz skatāmāks bija. Un "Tumsas puķe" arī. Un tie pēc latviešu autoru darbiem radīti.
Tad jau labāk izklaidei kādu "Midsommeras slepkavību" sēriju pazavērties.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #83 : 2015. gada 12. oktobris, 20:07:23 »
Jā, es laikam "pasēšu" - gribējās ko vietējo skatīties, bet nu... Vispār TV skatos tik maz, ka man pietiek ar LTV1 un LTV7 brīdi pa brīdim (kultūras raidījumi, bet tie arī nu jau visi skatāmi LTV mājas lapā bez reklāmām. 

Atslēdzies hm@

« Atbilde #84 : 2015. gada 12. oktobris, 20:28:36 »
Runājot par to, kas jāskatās - tagad LTV7 tiek šad tad rādītas latviešu jaunās dokumentālās filmas!

Atslēdzies reno

« Atbilde #85 : 2015. gada 12. oktobris, 21:02:45 »
Viņas statusa darbiniece ar bezdarbnieka pabalstu vispār varētu visu vasaru dziedādama pie mātes govi ganīt un atsperratos vizināties

Atslēdzies reno

« Atbilde #86 : 2015. gada 12. oktobris, 21:03:57 »
Likteņa līdumniekus skatījos, tas bija labs seriāls

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #87 : 2015. gada 12. oktobris, 21:23:33 »
Saldā indes garša arī bij laba.Līdumnieki,nu ja,tiem nav nekas līdzvērtīgs bijis. Nu ko,gaidīsim Saplēsto krūzi vai kā tur bija.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #88 : 2015. gada 12. oktobris, 21:26:12 »
Nu, ja Saplēstā krūze būs sacūkota, tad vispār..

Atslēdzies hm@

« Atbilde #89 : 2015. gada 13. oktobris, 10:08:30 »
Kad to Saplēsto krūzi sola rādīt un kas viņu filmē? Bija kaut kur info?

Mājas trešo sēriju noskatījos. Tā kā divas jau biju redzējusi, šai biju pilnīgi gatava. Vēroju rāmo ritējumu, priecājos par klišejām, katru jaunu uztvēru ar sajūsmu.
Neviens no jums nebija pieminējis govs pļeku - tas taču bija tik simboliski - ja lauki, tad noteikti jābūt pļekai - arī sakoptā zāliena vidū, kur govs savu kāju nav spērusi nedz ganoties, nedz pa ceļam uz kūti :)
Ja meitene uztraucas par savu skaistumu, tad noteikti par to, ka krūtis mazas. ( Un kāpēc viņai jāuztraucas, ja nupat vecākus megapompozā pasākumā ar savu uzšāvēju iepazīstināja ?)

Baznīca gan man patika- tas tik ļoti atgādināja 20.gadsimta sākumu..  vai arī vispār 19.gadsimtu Anglijā.. saules pielieta baznīca, priesteris.. Ja tā nebūtu bijusi 101 klišeja pēc kārtas, tas bija perfekts skaistums.
Savukārt pašu priesteri man bija ļoti interesanti ieraudzīt! Pagājšvasar biju ekskursijā Alsungā, pie suitu sievām, viņas pašas ir fascinējošas un viņas stāstīja arī par savu priesteri, kurš patiesi aizrauj ļaudis, pats iesaistās, organizē, re, tāpēc arī filmā piedalīties bija ar mieru!

BEt vēl man viens liels šāds jautājums - vai suitenieki runā ne tik izteikti aprauti kā citi kurzemnieki? Te visi vietējie runā gandrīz kā rīdzinieki, sevišķi lauciniece Madaras māmiņa perfektā latv val....