Autors Tēma: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera  (Lasīts 54973 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Re: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera
« Atbilde #60 : 2015. gada 11. oktobris, 15:00:49 »
Izrādās, ka tad jau pirmās sērijas bija sakarīgākas ... vismaz bija gaidīšanas režīms, ka būs taču drīz kaut kas ... Trešā sērija, manuprāt, vis neveiksmīgāka ... Pie tās arī varētu palikt ...

Atslēdzies hm@

« Atbilde #61 : 2015. gada 11. oktobris, 16:53:48 »
man jau teia, ka trešā esot drausmīga, biju nolēmusi neskatīties, bet - te izlasīju un jūs mani saintriģējāt!
1) kniebiens uz laipas -  nu kā lai neskatās! Štrunts, ka sapnī, bet patiesi - tāda varētu būt arī noslēguma epizode un man jābūt sagatavotai!

2) un - ja tiek izsludināta Aizstāvja meklēšana ( atsaucoties uz SR tvītu:) ) man arī jāmēģina , varbut man izdodas kvalificēties par Aizstāvi?

Atslēdzies reno

« Atbilde #62 : 2015. gada 11. oktobris, 17:16:57 »
tā iet, ka pavirši skatās -kniebienu palaidu garām

Vai Alsungā patiešām ir tie ceļmalas dziedājumi, kā Latgalē?

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #63 : 2015. gada 11. oktobris, 18:19:08 »
ir dziedājumi, jā! kniebienu uz laipas neredzēju, gan jau šļaucījos kkur apkārt  :rofl: .

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #64 : 2015. gada 11. oktobris, 19:16:08 »
Kniebiens NEBIJA!!!!!
Viņa tikai teica ka esot par to sapņojusi.
Ceru ka paspēju laikā un nedabūjāt skatīties sēriju otreiz
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #65 : 2015. gada 11. oktobris, 19:34:43 »
Man likās,ka tās ir bēres vai kāda sekta ceļmalā,neko nesapratu.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #66 : 2015. gada 11. oktobris, 20:03:46 »
Nāra,  ieguglē maija dziedājumi. Alsunga ir katolicisma saliņa Kurzemes luterāņu teritorijās ar ļoti spēcīgām tradīcijām!

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #67 : 2015. gada 11. oktobris, 21:15:05 »
Ja pirmo sēriju noskatījos un domāju, varētu arī skatīties, pat te ierakstīju, tad otrā bija diezgan liels phē... Trešo vakar neskatījos, bija labākas lietas darāmas. Trešo varbūt vēl noskatīšos... Vispār žēl, ka labu aktieru darbs un laiks, un arī nauda tiek tērēta. 

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #68 : 2015. gada 11. oktobris, 21:20:00 »
Neticu, ka tur tās suitenes gaudo ceļmalās.. Zinu par maija dziedājumiem katoļiem, bet neticu, ka tie notiek tāpat vien, ne pēc komandas, ka brauc kāda tv filmēt.
Piekrītu Bācienam, ka pirmās 2 sērijas, salīdzinot ar trešo, liekas pavisam nevainīgas.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #69 : 2015. gada 12. oktobris, 01:23:08 »
Šī bija tiešām briesmīga sērija. 2 iepriekšējās vēl neko. Bet te sāka lēkāt laiki, kkāds arhaisks barons ar zirgu  :rat:
Neesmu bijusi Alsungā, tur laiks apstājies 19.gs.?
Bēres ceļa malā.. Tās Alsungas sievas kādā sakarā,dzēruma gļuki?
Sākums sērijai briesmīgi saraustīts - kadrs mājās, kadrs uz ielas, kašķa kadrs utt. montētājs arī bij ieķēris vīnu 100%
Savā sabojātībā padomāju, ka māsas lezbietes..sorī sorī sorī  :facepalm:  :facepalm:

Cerams, 4. būs labāka   :go_go:
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 12. oktobris, 01:33:47 no Mango »

Atslēdzies hm@

« Atbilde #70 : 2015. gada 12. oktobris, 08:48:39 »
vēl tā arī nenoskatījos, bet par suitenēm viedoklis ir - 1) viņas ir atraktīvas, sabiedriskas, enerģiskas kundzes un esmu gatava pieņemt, ka viņas arī bez filmēšanām ir spējīgas ceļmalās dziedāt, staigāt bariņos, utt.
2) un šeit viņas izpilda lomu, kas saucas "Saved to mājās, pie Daugavas krastiem, saved to māāājāāās", resp, ziņo Madžas zemapziņai, kajābrauc pie mammas uz laukiem :) un tas , no visiem esošajiem klišejiskajiem gļukiem, man šķiet viens no labākajiem:)

3) interesanti, kas poļu seriālā pilda šo "brauc pie mammas! " funkciju?

Atslēdzies reno

« Atbilde #71 : 2015. gada 12. oktobris, 09:00:54 »
Par suitenēm arī tā sapratu -tas kadrs, kad viena ar puķu pušķi pazibēja aiz loga, bija vienīgais labais. Tikai scenārijam vajadzēja mums kaut kā dot mājienu par Alsungu, lai pirmajās sērijās suitenes neuztvertu kā klišejas augstāko murgu

Jā, diez kurš izdomāja, ka vajag visu atvaidzināt ar  līnijdrošku? Varoni studijā!

Atslēdzies Kalniņa

« Atbilde #72 : 2015. gada 12. oktobris, 09:09:10 »
Seriāls būtu tā nekas, ja būtu ātrāks. Var jau piekrist, ka esam pieraduši pie ātriem notikumiem un paliek garlaicīgi. Patīk Kļaviņa, Skrastiņš, viņu dēl'paskatoes, pārējie aktieri neinteresē. Dīvains bij gan tas vīrs no seblaikiem, gan Alsungas sievas, gan skats baznīcā, kas vispār leca ārā no visa kopējā.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #73 : 2015. gada 12. oktobris, 09:41:05 »
Salasījos forumā aizstāvības runas pirmajām 2 sērijām (pirmajā aizmigu, otro noskatījos līdz galam).
Sakaunējos par savu kultūras līmeni un ļoti uzmanīgi skatījos trešo.
Nu murgs kas murgs. Pie tam garlaicīgs.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #74 : 2015. gada 12. oktobris, 16:40:34 »
Bez ironijas saku, ka labprāt uzzinātu, ko jūs visas tik VĒRTĪGU skatieties pa TV, ka šis seriāls jums liekas pēdējais sū...  ;)