Autors Tēma: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera  (Lasīts 54659 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Re: Jaunais LTV seriāls Māja pie ezera
« Atbilde #240 : 2015. gada 02. novembris, 15:24:42 »
svaidīšanos ar ēdienu es nekad neesmu atzinusi par jēdzīgu esam, bet ok, es to vēl pieņemtu divu pieaugušu starpā, jā, piem, mīlnieku:) bet ierādīt kaut ko tādu bērnam vai atpalikušam pieaugušajam - reāli stulba rīcība

Atslēdzies Mango

« Atbilde #241 : 2015. gada 02. novembris, 15:36:09 »
Viņas tak jokojās. Izlīgšana bija pie ugunskura, tak viss skaidrs tur bija.
Ar miltiem esmu svaidījusies vienā ballītē, pat ne ar mīlnieku, bet bariņā, ap Zsv.imitējām sniegu. Miltus īsti neuzskatu par ēdienu..

Atslēdzies reno

« Atbilde #242 : 2015. gada 02. novembris, 16:41:10 »
tu gribi, lai rāda,kā Grāvelis urbj zobu un saka -izspļaujiet?

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #243 : 2015. gada 02. novembris, 17:36:49 »
Normālas un draudzīgas viņas kļuva, kad Madara aizbēgušajai Katei pajautāja, vai palikt vai braukt prom. Kate piekrita, ka Madara paliek. Nekā nekonsekventa tur nebija.
Nav runa par draudzīgumu, Mango, bet par to, ka viņa ir domāta garīgi nelīdzsvarota personība (ticamākais -ar nopietnu diagnozi), kas principā tad izpaužas gan runā, gan uzvedībā un nevar mainīties kā uz burvja mājienu TIK BŪTISKI un tikai  atkarībā no situācijas !

Atslēdzies Mango

« Atbilde #244 : 2015. gada 02. novembris, 18:11:57 »
Nemanīju uzlabojumus ne runā, ne uzvedībā, viņas vnk gāja pa pļavu un bārstījās ar miltiem, kāda bija, tāda palika, tik neburksķēja vairs uz Madaru.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #245 : 2015. gada 02. novembris, 18:13:51 »
Reno, vismaz uzsvārcīti, ne klaidoņa kapucē, vai lakatā, vai nu kas tas bija. Pēc čigāna izskatījās.

Atslēdzies reno

« Atbilde #246 : 2015. gada 02. novembris, 18:15:32 »
es laikam tādu momentu esmu palaidusi garām, reklāmā baltā halātā paver durvis

Atslēdzies Mango

« Atbilde #247 : 2015. gada 02. novembris, 19:27:17 »
Ahaaaa, reklāmas ir vairākas hahaha :D

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #248 : 2015. gada 08. novembris, 14:42:34 »
nu tad taa, tikko noskatiijos 7 seeriju un sho to piefikseeju:

1) ja pazudis beerns, netiek uzreiz zinjos policijai ... mekleeshanu vada vieteejais reindzers, galvenaas varones maates stucers
2) ja nakts viduu zvana bazniica, vieteejie iedziivotaaji uzreiz zin kas jaadara ... jaameklee lukturiishi un jaaiet mezjaa kaut ko mekleet
3) alkaholikju buudaa/maajaa uz galda staav pilniigi tiira (!!!) izeesta breetlinju bundzja
4) liikjis tiek apklaats ar siltuma dekji (nu fo foliju) nevis likts maisaa
5) iespeejamais (jo pieraadiits tachu nav, nekaadas izmekleeshanas tachu nav) nelietis, izraadaas dziivojis kaa partinaazns - mezjaa buudaa. diez uz kurieni vinjam piegaadaatas veestules??
6) beerees nav neviena (!!!) skolasbiedra, tikai pieaugushi cilveeki
7) Gaidelis ... fantastisks
8) galvenaa varone beidzot atjeedzas, ka uzsplaavusi gjimenei, saak visiem zvaniities, lai skaidrotu attieciibas
9) teevs aciimredzot maajaa vairs nenakshnjo, ja lielaa paarsteigumaa ierauga slimu meitu, kura aciimredzot aarsteejas jau vairaakas dienas
10) varone no maajas loga redz kaa trakaa Kate vicinaas uz laipas ar zariem .... halloooo!!! mees jau sen konstateejaam, ka maaja ir vismaz 500m attaalumaa no ezera un turklaat kalnaa
11) nesapratu zobaarsta foto izdariibas pie bazniicas

apmeeram taa ... kaadi juusu iespaidi??

atcereejos veel ... visi laikam zin, ka partizaana buudu nosvilinaajusi alkaholikje ... ij ko tagad kriminaallietas nebuus?? iesuutiisim vinju bazniicaa kruumus griezt??

Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #249 : 2015. gada 08. novembris, 15:59:40 »
man patika, un tieši tā arī notiek laukos- nu negaida neviens uz policiju un netic taisnajai tiesai. uz būdu viņš aizmuka , lai noslēptos. tas tur sarunās pavīdēja. klasesbiedri var nebūt, jo vasaras brīvlaiks, vienu puikiņu piefiksēju. starp citu tādu ģimeņu bērni lielākoties mācās internātskolās, diez vai klasesbiedriem ir naudiņa autobusa biļetei. es par praktisko un vnk izskaidrojamo , nezinu , ko scenārists domājis. un jā- es arī klusētu , ja zinātu , ka tā bija nogalinātās meitenes māte, kas tika galā ar necilvēku.

Atslēdzies reno

« Atbilde #250 : 2015. gada 08. novembris, 16:20:20 »
Afrora lieliski visu piefiksējusi. Man joprojām pārsteidz, kāpēc Madaras vīrs nomaina vienu neglītu sievieti ar otru, tikai slaidāku, jo ne mazākā seksapīla. Elza bija skolniece Pasternakai -tātad turpat mācās
Uz beigām es laikam snauduļoju, jo nesapratu, kas ar meiteni noticis, ka ir kāds konkrēts vainīgais.
Vismaz  bija  Anužītes  emocijas

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #251 : 2015. gada 08. novembris, 16:30:34 »
Lumbi, smukas atrunas :)
Mani tracina fēleri un tas, ka ticamības moments 0.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Kalniņa

« Atbilde #252 : 2015. gada 08. novembris, 17:00:05 »
Domāju, ka velti meklēt jebkādu ticamību un piesieties var jebkuram seriālam vai filmai.
 Šī sērija bija visneskatāmākā un garlaicīgākā no visām. Kāpēc pusi no sērijas bija jāvelta Elzas pazušanai? Vai tāpēc, lai Madara attaptos un meklētu ģimeni? Vēl - visi stresā, meklē meiteni, bet Pasternakai noteikti šajā brīdī nakts vidū jāiepazīstina štuceris ar savu meitu. Stulba likās arī aina, kur Keišs baroja savu meitu! Vēl izcili muļķīga bija Madaras acu bolīšana un tāda kā koķetēšana pie zobārsta. Diezgan nožēlojams seriāls, ja līdz šim vēl likās nekas, tad tagad nulle.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #253 : 2015. gada 08. novembris, 18:06:12 »
Kad jums urbj zobus, jūs arī skatāties acīs? Es nē. Ja vien mērķis nav koķetēt, tad gribās, lai ārsts uz zobu skatās, ne mani:-)
otrs- kā tas tā bija, ka mājas krāstmatās tāds glīts balts šķīvis un tā sarkanā paciņa? Krimiķī tas nozīmētu, ka ļaunais ir sagaidījis beigas un to nolicis

Atslēdzies reno

« Atbilde #254 : 2015. gada 08. novembris, 19:06:03 »
man, seriālu ignorētājai, šīs jautrās  sarunas un izķidāšana  ir vienīgais motivators vispār skatīties.