Autors Tēma: Latvijas TV kanālu šovu "sejas"  (Lasīts 9598 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: Latvijas TV kanālu šovu "sejas"
« Atbilde #15 : 2015. gada 02. oktobris, 11:47:52 »
Noskatījos tikai Rasimu. Normāls čalis, UG gan man viņš besī.
Pārējos nepazinu, kas tie tādi bija? Putniņas, rozītes utt.
Nu, Pļavnieci vēl, bet galīgi šķībi dziedāja, lai gan viņai ir stipra balss, dīvaini.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #16 : 2015. gada 05. oktobris, 09:32:33 »
Pļavniece  :thumbsup:   Bet dziedāja gan pašvaki.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #17 : 2015. gada 05. oktobris, 10:10:27 »
Nu Annija Putniņa un Elza Rozentāle  :thumbsup: Malači, meitenes.
Auzāns bija pozitīvi smieklīgs. Stafecka lika vilties. Viņa spēj būt tikai pati.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #18 : 2015. gada 05. oktobris, 10:53:37 »
Arvien pagarlaicīgi. Nez kāpēc Busulis bij nomainīts pret Subi? Visu laiku salīdzinu ar foršo 1.sezonu, šī tāda bāla. Varbūt uzleks jauna zvaigzne Elza,būs ko intervēt žurnālos.

« Atbilde #19 : 2015. gada 05. oktobris, 11:51:50 »
Nja, šoreiz tādu perfektu numuru nebija. Vismaz man Rozentāles Kukule nelikās perfekta. Vīlos Zviedrī, man likās, ka RHCP solists viņam ir izcili piemērots, bet viņš netrāpīja balsī un noskaņā. Var jau būt, ka es pārāk piekasos, jo tā ir viena no manām mīļākajām grupām un es ļoti labi zinu, kā tai jāizklausās. Latgaļu zēnus var mālēt mellus cik tīk, vienalga nēģeri neuztaisīsi, bet priekšnesums bija labs. Man līdz šim likās, ka Pļavniece tiek uzskatīta par dziedošo aktrisi, nu bet šajā šovā viņai totāli nesanāk atdarināt citus.       
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #20 : 2015. gada 18. oktobris, 22:10:31 »
Iepriekšējais un šīvakara raidījumi ir tiešām labi,negaidīju.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #21 : 2015. gada 19. oktobris, 13:09:49 »
Beidzot Pļavniece sevi parādīja. Nevaru spriest, cik muzikāli precīzi, bet emocionālais iespaids, uh! Otrreiz dziedot, tā gāšanās gar zemi bija nevietā. Mīmika arī likās neatbilstoša - tā vien šķita, ka valdās, lai nesāktu dramatiski plātīties ar rokām.
Rasims foršs. Zviedris vēl foršāks (es no rīta vēl dungoju start wearing purple).  :)
Stafecka un Putniņa arī labas.Visšvakākie bija Auzāns un diemžēl arī Elza.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #22 : 2015. gada 19. oktobris, 13:22:59 »
Nu, ja Stafeckai nebūtu viņas augums, .. tā dziedāšana nu nebija tik ļoti aizraujoša

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #23 : 2015. gada 19. oktobris, 13:28:51 »
Zviedris vakar bija vnk super ! Pat atkārtojumā noskatījos to numuru un slāvu angļu akcentu pēc tā. Auzāns patīk gndr vienmēr, pārējie mainīgi. Pļavniece nepatīk vienmēr, piedodiet, bet arī vakar. Citreiz pārāk rezignēta, bet vakar tas numurs kā caur mokām un ciešanām, vienvārdsakot -samocīts.

« Atbilde #24 : 2015. gada 19. oktobris, 13:28:57 »
Interneta komentāros bija teikts, ka Pļavniece šito dziesmu jau esot dziedājusi kādā izrādē, diez kurā? Šoreiz viņas sniegums bija tiešām labs.
Rasims un Auzāns kā parasti ruļovoj  :thumbsup:
Manuprāt, šajā sezonā dalībniekiem uzkrītoši piemeklē pēc skata ļoti līdzīgus personāžus, lai grimētājiem mazāk jāpiepūlas :)   

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #25 : 2015. gada 19. oktobris, 13:34:38 »
Oi, piedodiet, kā tad nu bez Rasima ! Viņš man arī patīk vienmēr šajā šovā -tāpat kā Auzāns un vrb pat vēl vairāk.
P.s. Ja Pļavniece šo numuru jau kaut kur reiz tiešām izpildījusi, tad bija negodīgi to pašu iekļaut šovā attiecībā pret pārējiem dalībniekiem.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #26 : 2015. gada 20. oktobris, 17:17:28 »
Ieva.
Ne vienu reizi vien izpildījusi.
Izrādē Manu sievu sauc Moriss, festivālā Bildes.

Galahers labākais, un Prodigy, aj, Rasimam viss labi sanāk.
Bet šodien uzliku lillā šalli, pamanīju tik transportā. :D

« Atbilde #27 : 2015. gada 28. oktobris, 16:28:37 »
Noskatījos jaunāko raidījumu. Auzāns būtu jebkura transvestītu šova zvaigzne - kas par kājiņām! :) Man liekas, ka Annija līdz šim nav īsti novērtēta -- vokāli viņai līdz šim viss ir izdevies nevainojami, vienīgi vizuālu līdzību grūti panākt ar tik specifisku sejiņu, pat ja grimētāji būtu daudz prasmīgāki. Vistrakākās ir tās pakulu parūkas  :rat:   

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #28 : 2015. gada 28. oktobris, 16:38:01 »
vai būs interesanti atkarīgs arī no ceturtā mainīgā žūrijā. Ar Roberto bija jautri, bet Greifānei pareizi vien bija ka mikrofonu slēdza ārā. Auzāns bija super. Ābelīte vienmēr tēlo Ābelīti. Sproģi dzīvajā nepazinu, daudz feināks kā jaunībā.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #29 : 2015. gada 28. oktobris, 16:40:54 »
es tagad pēdējos divus trīs raidījumus tīšanas režīmā paskatījos ( biju apņēmusies žūrijas muldēšanu tīt pāri, bet viņi, nelieši , ielikuši Subatnieku žūrijā, nu kā lai tin pāri???? bet nu cenšos :) )

Secināju, ka "viss tur viņiem jau iepriekš sarunāts"  - jau iepriekš izlemts , kas ko tēlos nākamā reizē... tā māžošanās ar pogas spiešanu galīgi lieka. Es būtu ticējusi, ka ir izloze, ja vien Ievai nebūtu tas Džorando iedots. Mazpazīstamas dziedātājas vienīgā populārā dziesma ielikta potenciālajā repertuārā un - kāda sagadīšanās, tieši iekrīt tai , kas šo dziesmu jau ntās reizes dziedājusi agrāk,,,  jā, organizatori labus tēlus dod atraktīvākajiem un spējīgākajiem, piem, Auzānam, Zviedrim. BEt Ābelīte laikam pie lūzeriem ieskaitīts un viņam dod ārēji līdzīgus un rimtus tēlus - un katru reizi Reiniks saka - nu ja, tu jau arī tagad viņam līdzīgs, tikai mati jāpārķemmē...

Par svētdienas raidījumu - man bija žēl, ka Rozentāles Sproģi netika labi novērtēts. Meitēns taču izdarīja visu perfekti, lai pārtaptu par gara auguma tenoru. Viņu "noraka" īstā mākslinieka parādīšanās. Un tas nekas, ka Elzas grims bija ņemts no agrīna perioda Sproģa imidža, te viņa izskatījās pēc maza ākstīga Karlsona līdzās īstajam. Bet īstenībā viņa dziedāja ļoti labā tenorā!

Pateicoties Piafai es redzēju fantastisku video no Krievijas šova, drīkst, ielikšu te? Es nemaz nezināju, ka Galkins piedalās tādā šovā..
http://www.1tv.ru/video_archive/projects/exactly3/p103056