es tagad pēdējos divus trīs raidījumus tīšanas režīmā paskatījos ( biju apņēmusies žūrijas muldēšanu tīt pāri, bet viņi, nelieši , ielikuši Subatnieku žūrijā, nu kā lai tin pāri???? bet nu cenšos

)
Secināju, ka "viss tur viņiem jau iepriekš sarunāts" - jau iepriekš izlemts , kas ko tēlos nākamā reizē... tā māžošanās ar pogas spiešanu galīgi lieka. Es būtu ticējusi, ka ir izloze, ja vien Ievai nebūtu tas Džorando iedots. Mazpazīstamas dziedātājas vienīgā populārā dziesma ielikta potenciālajā repertuārā un - kāda sagadīšanās, tieši iekrīt tai , kas šo dziesmu jau ntās reizes dziedājusi agrāk,,, jā, organizatori labus tēlus dod atraktīvākajiem un spējīgākajiem, piem, Auzānam, Zviedrim. BEt Ābelīte laikam pie lūzeriem ieskaitīts un viņam dod ārēji līdzīgus un rimtus tēlus - un katru reizi Reiniks saka - nu ja, tu jau arī tagad viņam līdzīgs, tikai mati jāpārķemmē...
Par svētdienas raidījumu - man bija žēl, ka Rozentāles Sproģi netika labi novērtēts. Meitēns taču izdarīja visu perfekti, lai pārtaptu par gara auguma tenoru. Viņu "noraka" īstā mākslinieka parādīšanās. Un tas nekas, ka Elzas grims bija ņemts no agrīna perioda Sproģa imidža, te viņa izskatījās pēc maza ākstīga Karlsona līdzās īstajam. Bet īstenībā viņa dziedāja ļoti labā tenorā!
Pateicoties Piafai es redzēju fantastisku video no Krievijas šova, drīkst, ielikšu te? Es nemaz nezināju, ka Galkins piedalās tādā šovā..
http://www.1tv.ru/video_archive/projects/exactly3/p103056