Autors Tēma: Komēdijfilmas  (Lasīts 20106 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Džesika

Re: Komēdijfilmas
« Atbilde #105 : 2014. gada 29. oktobris, 14:17:24 »
Pierakstīšu pa piezīmei.
Atziņa no citas tēmas: "Ceļojums uz Itāliju" tiek uzskatīts par garlaicīgu.
Pie komēdijām varētu pieskaitīt arī animācijas seriālu "Madagaskaras pingvīni". Sērijas nav garas, apm. 11 min. Simpātiska aušīgo, atraktīvo pingvīnu četrotne. Var skatīties kolektīvi ar ģimeni. Ir, ko pasmieties. "Smaidām un mājam!"
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #106 : 2014. gada 29. oktobris, 14:19:46 »
"Smaidām un mājam!"
ienācis manā ikdienas leksikā zināmos brīžos :)
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #107 : 2014. gada 27. decembris, 21:31:04 »

Ko sakāt par "Burvestību mēnesgaismā"? Vai vērts vismaz Kolina Fērta dēļ redzēt?

Zebiekste ljoti slaveeja un anotaacijas arii OK

Es pēc tā slavinājuma treileri noskatījos. Varētu būt interesanti. Un ja arī nē - vismaz Fērts tur ir  :blushing:

Tikko noskatījos. Ir daži labi jociņi (cinisms un ironija, t;atad gaumes jautājums). Fērts. Garlaicība.
Visu filmas laiku gaidīju kaut kādu pacēlumu, dinamiskumu, bet nekā. Vienmērīga filma, mazemocionāla. Tiešām Fērts ar jociņiem (kuru nav biezā slānī) ir vienīgais pluss. Ā, nu un skaistie skati.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #108 : 2014. gada 27. decembris, 22:48:26 »
Vai tad skaitās komēdija?
Šī man ir nākamā sarakstā.

Noskatījos
 Stonehearst Asylum, laba, īpaši beigas. Nav tik biedējoša kā Dikaprio Sala. Nav komēdija.
Vēl franču Kas meitenēm zem brunčiem, pilnīgs sviests, komēdija nulles vērtībā, nekā smieklīga, vispār nekā.

Varu ieteikt 100 soļu ceļojumu ar kulināro ievirzi, man patika. Mirrena forša.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #109 : 2014. gada 28. decembris, 10:50:54 »
Stonehearst Asylum jau nav komēdija.  man nelikās biedējoša vispār un sižets paredzams jau no paša sākuma, vārdu sakot nepatika.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies tex

« Atbilde #110 : 2014. gada 28. decembris, 16:25:47 »
Varu ieteikt vieglu gabalu, varbūt ka kkur iepriekšējās daudzajās lapās jau bijis, visas neizskatīju.
Ne gluži komēdiju, bet vieglu, skaistu, ar mentalitātei raksturīgiem pārspīlējumiem (bet ne TIK traki kā vairumā indiešu filmu un darbība spānijā) un dziedāšanu un dejošanu imo nevietā, bet pāri beigās dabūjas un viss tāds viegls un pozitīvs un, jā, skaisti skati, autotūre...
Es lasīju EN titrus, bet sen novilkts - gan jau pa šo laiku būs pavisam pārtulkojuši. Oriģinālais nosaukums lat. burtiem Zindagi Na Milegi Dobara

Atslēdzies Mango

« Atbilde #111 : 2014. gada 28. decembris, 20:50:07 »
Stonehearst Asylum jau nav komēdija.

Neatrodu, kur es būtu apgalvojusi pretējo.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #112 : 2014. gada 28. decembris, 21:17:52 »

es par to, ka topiks ir par komēdijfilmām.....
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Mango

« Atbilde #113 : 2014. gada 29. decembris, 11:08:26 »
Pa vidam te ne tikai komēdijas jau.

Atslēdzies alex

« Atbilde #114 : 2014. gada 29. decembris, 11:23:14 »
http://www.imdb.com/title/tt2675914/

"In Order of Disappearance"
Melni, bet pareizā noskaņojumā un kondīcijā- gana smaideklīga.

Atslēdzies Minka

« Atbilde #115 : 2015. gada 20. janvāris, 02:37:54 »
vecā Punktiņa un Antons arī nebija pieejams.
tā detektīvu vasara ir 82 gada iestudējums, tā rakstīts uz CD
meitenes iznāca 76 gadā

Varbūt atceries ar iestudējuma nosaukumu, kas manuprāt bija ņemts pēc grāmatu motīviem:"Mēs, Sālsvārnas salas vasarnieki".

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #116 : 2015. gada 20. janvāris, 12:06:39 »
Noskatījos "Burvestību mēnesgaismā". Skaisti tērpi. Jauka atmosfēra. Šarmants Kolins Fērts. Tās replikas, kas viņam bija jāsaka, gan reizēm šķita stipri paglupas, nu bet nav jau Platona "Dialogi" galu galā! Rezumējums: lirisks "gabals", bez pretenzijām uz kaut ko īpašu; skatīties var!

Noskatījos arī komēdijseriālu "Suburban Shootout". Neesmu ievērojusi, vai tas ir ticis rādīts Latvijas televīzijā. Notikumi risinās mazpilsētā, kurp cerībā uz mierīgu dzīvi pārcēlusies Džoisa ar savu vīru policijas inspektoru Džeremiju. Ātri vien Džoisa spiesta noskaidrot, ka mazpilsētas dzīve rit šķietami rāmi, jo ar visu noziedzību tiek galā divas sieviešu minibandas, kas karo arī savā starpā. Džoisu grib "savākt" abas bandas. Savukārt uz viņas vientiesīgo dēlu teoloģijas studentu Bilu "aci uzlikusi" vienas minibandas vadones meita Džūela.
Seriāls, kā jau daždien šādi "produkti", reizēm muļķīgs, reizēm uzjautrinošs. Interesanti bija redzēt toreiz vēl jauniņos aktierus Rūtu Vilsoni un Tomu Hidlstonu Džūelas un Bila lomās.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #117 : 2015. gada 27. februāris, 20:05:06 »
ES te biškuc paceļu tēmu, pie viena izstāstot, ka nupat noskatījos Spītnieka savaldīšanu :) krievu val(nu kaa kādreiz)
Atmiņā bija paplēnējis, kas tad tur tik interesants kādreiz likās...ar aptuveni 20-25 gadu starpu ..ir oky... smieklīgi vairs nebija..drīzāk mīļi...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega