Autors Tēma: Kaķaprāt...  (Lasīts 10699 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Re: Kaķaprāt...
« Atbilde #30 : 2015. gada 08. novembris, 16:32:37 »
nuu...daļēji onkam var piekrist... :blushing:
mēs jau nezinam,ko sieva un bērni šam darīja un kāpēc negaaja prom, bet turpinaaja dzīvi bendēt (visiem)...
a kaķīts pričom?? ņepričom..tas tikai norāda, ka sirds dziļumā ar onku viss bija kārtībā...

..un kā indikators tādi minči ir ļõti labi...

man daudz piemēru no savas dzīves,kad tieši kaki ir noteikuši to cik daudz un vai, uzticēties cilvēkiem...
nevienā kaķiniekā nav nācies vilties...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #31 : 2015. gada 08. novembris, 17:02:02 »
Nu, nu bērni pieaugušam tēvainim dzīvi bendēja  :faint:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #32 : 2015. gada 08. novembris, 18:01:40 »
Pareiz, Mellen!
Kaķi nepaņemsi, lai pēčāk kaimiņam uzrīdītu. Un ja var mīlēt kādu, kurš ir tik ļoti neatkarīgs kā kaķis... Un kādu teijāteri damši mēdz spēlēt - ar bērnu piedalīšanos - to pat greizā sapnī nenomurgosi....
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #33 : 2015. gada 08. novembris, 18:17:20 »
Nu, manās acīs kaķa mīlešana nekādi neattaisno mazu bērnu sišanu un neko labu
par šādu personu neliecina.
Tāpat arī lai cik kaķiem paveiktos ar mājvietu RD par ausaini nebalsošu.
Bet izskatās, ausainis ar minku populismu elektorātu sev būs jau nodrošinājis.

« Atbilde #34 : 2015. gada 09. novembris, 12:12:47 »
Kas to zin, cik ausainim tur PR, cik patiesa kaķu mīlestība. Kaut viņam tur 50 kaķu būtu, es vienalga par viņu nebalsošu :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #35 : 2015. gada 05. decembris, 20:44:57 »
Māām, māām! Nāc, paskaties! Re, re, nu tur pāri, nu otrā pusē – pretējā logā! Redzi? Tur ir KAĶIS! Aha, dullajam haskijam tagad ir rotaļbiedrs. Nu tā gadās... Ja ignorēsi savu kaimiņu, tad agri vai vēlu šams ieviesīs sev draugu... Nē, nu mēs jau mēģinājām ar haski draudzēties, bet no tā burlaka nekad neko nevar zināt – reizēm uzskata mūs par baisiem svešiniekiem un kaitēkļiem un trenc kā prātā vājš. Tikai Jetija ieslēdz “ignore” un mierīgi ieturās haska putrasbļodā. Bet tas tā – sezonāli, tagad bļodu ārā nedod, tikai vasarā.
Kādas mums ar jaunpienācēju attiecības? Ta suns viņu zina! Tiešā nozīmē. Cits neviens mūs kopā redzējis nav. Plēsušies (laikam) neesam. Vēl jau nav īstais laiks, marts rādīs... Bez tam, stipri līdzīgs Jodam – arī melns ar baltu elsiņu un baltām ķepām. Vispār, dīvaini – tas konkurents tur logā parādījās nedēļas divas atpakaļ, izskatās, ka gados jauns, bet kaķēna gadi sen pagājuši....
Smieklīgi – sēž haskis uz sliekšņa, sargā pieeju mājai, jaunulis sēž pretī pagalma vidū un hipnotizē. Nu neko, haskis tik dumš, ka hipnoze šamo neņem (pamēģiniet nohipnotizēt kāmīti :) -smadzeņu tikpat kā haskim). Nu tad jaunulis ņēmās lēkāt uz visām četrām, kūkums līdz mājas jumtam, aste birstē. Haskis turpina truli blenzt un no sliekšņa nekust!
Koa? Nē, pie mums nav mēģinājis nākt. Pag, gan jau pavasarī, kad logi būs vaļā, šams ienāks arī pie mums paciemoties. Gan jau ienāks, ja netišināsi prom. Jā, pēc iezīmēm būs skaidrs – runcs vai koška :) . Ak, kungs! Nu ja TEVI tas tā interesē – aizej parunājies ar kaimiņieni – gan jau būs savam jaunieguvumam zem astes paskatījusies :) .
(Seškaķa monologs)
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #36 : 2016. gada 04. maijs, 18:39:04 »
Sveicināti!
Es te jau kādu laiciņu uz jūspusi skatos - tik liela kompānija, visi tādi pašapziņas pilni. Nē, badā neesmu, tikai bišku garlaicīgi. Ar haski padauzīties jau var... bet.... ē...mmm... nu kā lai to pasaka - tas ir kā draudzēties ar buldozeru. Ziemā labi, tad guļot sanu pie sāna ir silti. Man jau pašam kažoks varens - pašķirt villu, lai ādu redz- nekādu cerību. No vienas puses - labi, no otras - ja kas iemitinās kažokā, klāt netieku un saimnieks arī neredz. Šodien pat bija gar jūsamējo saimnieci jātrinās, kamēr ērci pamanīja un izrāva. Acīga jums tā saimniece, neko neteiksi.
Ar Jetiju un Jodu esam pazīstami, Jetija uz mūsu šķūnīša jumta bieži kantējas, Joda visus žoga stabus apzīmējis.
Oj, ku pie jums labi! Dārzs kā dārzs, ir ābeles pa kurām izrāpoties līdz apnikumam, tagad krūmi salapojuši un zāle jauki gara, var slēpties un slapstīties, taureņus ķerstīt un vienam otru padzenāt, uzglūnēt no zāles kumšķa vai pagraba stūra. Citiem kaimiņiem jērcīgi suņi, veku - pāri ielai - divi milzīgi vilki (tie gan slinki izskatās, visu laiku gulšņā pa žogmalu). A tas sīkais veksis! Nu tasss ir šausma! Vankšķ vienā laidā, balštele spalga, no rīta līdz vakaram - ķav, ķav, ķav. Pareizi būtu tam negabalam uzlikt virsū tukšu spaini un uz spaiņa - ķieģeli. Lai tad vankšķ vesels.
Ā, paga, ja te Šebu dod, tad man arī, lūdzu! Ņam, ņam, ņam...
Pilnīgi svētlaime te šodien. Ko? Nē, tajā nelielajā epizodē ar haski nekas nav cietis. Ak, no malas amizanti izskatījās? Kad es šim ap galvu kā dvielis plivinājos? Nu bet ko iež zobus? Nekas jau traks, mums abiem tie kažoki biezi, tādos sīkķīviņos zobi un nagi dziļi neķer. Mēs jau tik tā, ģimeniski jandāliņi un tikai. Vai tad es neizskatos pēc mieramikas? Nu bet kad es saku! Neesmu nekāds jampadračnieks.
Uz atvadām vēl punci, lūdzu, pakasiet. Tā... nu var iet mājās. Paldies jūsmājām, rīt piekāpšu atkal.
(Kaimiņminča monologs)
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #37 : 2016. gada 05. maijs, 18:42:21 »
Labdien šodien!
Teicu, ka piekāpšu, es savus solījumus turu - esmu piekāpis. Aplūkojiet un apbrīnojiet. Bildēt? Tas ir kā? Tas sāpēs? Kas Tev tur rokās?

[attachment deleted by admin]
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #38 : 2016. gada 05. maijs, 18:46:01 »
Nekādu bildēšanu! Un vispār, bildes tikai par atsevišķu samaksu! Ja negribi piķot, tad še tev - pakaļa ar asti! (Jetija).

Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #39 : 2016. gada 05. maijs, 18:49:23 »
A man viss traļļaļļā, traļļaļļā! (Pidija)

Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #40 : 2016. gada 05. maijs, 18:54:02 »
Jodam kā daudziem vīrieškārtas pārstāvjiem - uz pavasari visi panckari novalkājušies, bet pavasara darbu tik daudz, ka jaunas štātes iegādāt neatliek laika. Tad nu defilē kāds no migas (miga- zāles kumšķis pie malkas strēķa) izvēlies, parpalains, plešķains...

Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #41 : 2016. gada 05. maijs, 18:58:23 »
Mammukaķis - sīkā Melānija uz visu ambrāžu rezignēti noraugās....
Vēl daži žigli pazūd ap stūri. Var dzirdēt negantus, sīkus smiekliņus resgaļiem aizrikšojot :)

Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #42 : 2016. gada 21. maijs, 09:34:41 »
Labrīt visiem visapkārt!
Soli pa solītim esmu iekarojis kaimiņmammas sirdi. Daudz pūļu jau nemaz nebija jāpieliek, tik vien kā pieklājīgi jāuzvedas. Ir savi sīki knifiņi, bet tie man kaut kā tīri paši no sevis nemanot sanāca. Varu padalīties - a ja nu kādam akurāt vajag iedzīvoties kaimiņmājā.
Visupirms - jāizskatās vienkārši apburošam! Kažoku jāsakopj, cik nu vien kaķiskā būtība un garā mēle to atļauj. Nuja, biezs un pūkains kažoks ir štengra priekšrocība - smuki izskatās un pasargā no aukstuma garajās mājāsgaidīšanas stundās.
Kad kaimiņi atbrauc, jābūt sagaidītāju pulka priekšgalā. Vai augšgalā (uz trepēm, uz miskastes, uz... nu tur, kur labi redz). Tad jāskrien sveicināties un ar skaļu ''mjāu'' jaiebāž galvu iepirkumu kuļķenē - tradīcija. Ā, un tā nepalaidīsi garām svaigu siržu vai akniņu ievedumu. Tālāk jau kā pa diedziņu - morda bļodā un sukā iekšā. Kas var būt sievietes sirdi sildošāks, kā labi ēdošs indivīds? Kad paēsts, jāļauj aizausi pakasīt. Tas ir obligāts noteikums, citādi nākamreiz kašķīgu īgņu var arī neielaist (par to gan es šaubos...). Bonusā - ērču un citu parazītu izutīšana no skaistā kažoka.
Lielos vilcienos tas arī viss. Nu, ja kādam jautājumi, droši ņaudiet - kādā no kaķiskās pasapziņas apcerēšanas brīvā brīdī atņaudēšu pretī. Čao!
(Čomaka (kaimiņminks) monologs)
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #43 : 2016. gada 27. maijs, 19:50:42 »
Cik pazīstami, ne?

Visus sakost!

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #44 : 2016. gada 28. maijs, 10:31:21 »
Tev viņi lielākā daļa tādi  brangi garspalvaini un pūkaini. Un vai Jetijai nav siāmietis rados?