Aptauja

Iedomājaties, ka jums ir iespēja izvēlēties 4 - 5 dienas pavadīt kādā no minētajam vietām, kur tas būtu?

Vīne
Barselona
Londona
Milāna
Bergena
Liverpule
Atēnas
Cits ....?

Autors Tēma: Brīvdienas februārī.  (Lasīts 10426 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies fiasko

Re: Brīvdienas februārī.
« Atbilde #15 : 2015. gada 12. oktobris, 08:32:21 »
Ja februāra beigas BCN, tad diezgan liela iespēja, ka itin silts būs - arī +20. Ideāls laiks pilsēttūrismam :)

Atslēdzies Kalniņa

« Atbilde #16 : 2015. gada 12. oktobris, 09:15:49 »
Jebkurā gadalaikā izvēlētos Vīni. nekad neizvēlētos Spāniju, neinteresanta zeme.
Piekrītu, ka Milānu tikai kā tranzītvietu.
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 12. oktobris, 09:57:11 no Spārka »

« Atbilde #17 : 2015. gada 12. oktobris, 10:21:27 »
Barselonā neesmu bijusi, bet gribētu :) Februārī tur varētu būt krietni siltāks nekā Latvijā un mazāk tūristu pūļu, vismaz tādi ir mani apsvērumi.   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies tex

« Atbilde #18 : 2015. gada 12. oktobris, 11:32:26 »
Arī droši vien Barselona, jo nav būts un varētu būt siltāks.

Bet apsvērtu arī Bergenu - tur gan budžets varētu noprotestēt.

Roma, Miami, jebkur Kalifornijā, Gran Canaria vai Sidneja nebija piedāvājumā, bet kā dāvanu pieņemtu vēl labprātāk :D

Vsp, izņemot Vīni (vai es kko nezinu) izskatās pēc Wizzaira un Ryanaira tiešajiem galamērķiem no RIX ;)

Atslēdzies reno

« Atbilde #19 : 2015. gada 12. oktobris, 11:37:48 »
Vai uz Vīni nevar tikt pabraucot ar autobusu no Prāgas? Bet februārī es tur negribētu.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #20 : 2015. gada 12. oktobris, 12:18:28 »
Barselonā biju šogad februārī uz Valentīndienu, ideāli pilsēttūrismam, pa dienu brīžam pat Tkreklā, vakarā - ar plāno "kurtku", daudz var apskatīt, cilvēku maz, viss skaisti.
Tāpēc izvēlējos nospiest Atēnu pogu, jo tur nav būts un vēlētos nokļūt. Bet vēl ir arī citi varianti (ar kombinētajiem lidojumiem.. Atēnas gan arī nav tiešais lidojums, vai ne? Vai arī kas ir mainījies?)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #21 : 2015. gada 12. oktobris, 12:34:58 »
Vīnē čuma no migrantiem. Un febrārī taptāt pa pļurzainām ielām - kur fiška?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #22 : 2015. gada 12. oktobris, 14:22:06 »
Esmu bijusi Barselonā uz Ziemassvētkiem. Saule spīdēja, sniega nebija, pa dienu +18 grādi. Ūdens gan ledaini auksts, bet šiem tur tieši notika ikgadējais tradicionālais Ziemassvētku peldējiens.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #23 : 2015. gada 13. oktobris, 00:06:45 »
Beton - man patīk pļurzainas ielas! Venēcija ziemā piemēram, tukšā Lido pludmale ... kafejnīcas, kur vietējie strebj savas ekspresso kafijas, tirgus rīti, miegainas, tukšas bodītes.Nez vai vecais kokgriezējs vēl dzīvs uz Sv.Stefana laukuma, viņš darināja tik skaistas koka eņģeļu figūriņas un stāstīja par to, ka viņa darbi kādreiz izstādīti Ņujorkā... es itāļu valodu nezinu, bet tik forši klausīties, kad stāsta tieši tev... Man pilnīgi vienalga , ka es biju 1001 tūriste , kam viņš to stāsta... Eņģeļi skaisti.   Februārī Venecijā gan laikam jau karnevāls.

Londona, pilsēta ir tik milzīga, ka kaut ko interesantu var atrast burtiski aiz katra stūra. Ļoti daudz kas ir pilnīgi par brīvu - muzeji, parki, tirdziņi, jumta dārzi pašā centrā . Vienīgais , kas man traucē, ir multikulturālisms, Londonas metro neciešu. Un satriecošie mūzikli.

Bet ja gribas siltumu un sauli pretstatā mūsu pārsvarā zaļpelēkajai ziemai , jā, tad jālūkojas pēc Spānijas vai Portugāles...

« Atbilde #24 : 2015. gada 13. oktobris, 18:09:58 »
Ja vien Tu nealksti pēc Norvēģijas saltās un sniegainās ziemas, tad pievienojos dienvidzemju ieteicējiem. Šai laikā jaukas pavasara vēsmas ir gan Barselonā, gan Romā, gan Madridē un vēl tālāk uz dienvidiem. Nezinu, kas nosaka galīgo izvēli, bet ierakstu sarakstā arī Seviļu, Atēnas, Porto vai Lisabonu. Vai jebkuru citu tās puses pilsētu:) :yes:
Dari ko darīdams, gan jau kaut kas sanāks.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #25 : 2015. gada 03. novembris, 22:08:07 »
Sāk vilkt uz Barselonu.

Ienācās arī Stambula, Sardīnija un Sicīlija ...

Lētāk varētu būt Barselonā ...

Jautājums - Parīzē viennozīmīgi apartaments. Kur jādzīvo Barselonā - viesnīca? Apartaments?

Atslēdzies reno

« Atbilde #26 : 2015. gada 03. novembris, 22:30:16 »
mēs -apartamentā, izvēle milzīga, vieta jāgūglē, lai netrāpa kādā drūmā šķērsielā. Mes dzīvojām 3 pāris min no Ramblas. Galvenais, lai metro tuvu

ja godīgi -spāņu ēst gatavošanas prasme diez ko neiejūsmināja, laikam biju baigi sacerējusies. Savā apartment virtuvē varēju pati izpausties ar tirgū nopirkto

Atslēdzies Mango

« Atbilde #27 : 2015. gada 04. novembris, 09:39:04 »
Atvedīsi paeljas garšvielas? : D No gemosa galīgi garām.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #28 : 2015. gada 04. novembris, 10:01:31 »
La Ramblas tuvumā paelja bija negaršīga, bet ļoti laba bija Spāņu ciematā (Pueblo Espanjol), vēl paņēmām krūku ar sangriju mmmmmm. :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #29 : 2015. gada 04. novembris, 10:06:41 »
Barselonā ēstie sīkstie, bezgaršīgie, bet ar tāaadu pompu pasniegtie kalmāru gradzeni ilgi atsita patiku. Līdz pagatavoju mājās pati