Autors Tēma: "Saplēsto krūzi" gaidot  (Lasīts 39013 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: "Saplēsto krūzi" gaidot
« Atbilde #120 : 2016. gada 29. februāris, 10:40:31 »
Spārk, tie “sīkumi“ vizuālās detaļās ir tādi paši “sīkumi“,
kuri izbrīna attiecību sižetiskajās līnijās.
Liela paviršība un neloģika... un nav brīnums, jo darbs ir vienots veselums.
Un esam, tā teikt, tiesīgi “kasīties“, jo sab.tv veidots, tātad  mēs šo finansējam.
Bet arī patīk, ka rit raiti, un ir jautri, var izsmieties...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #121 : 2016. gada 29. februāris, 11:57:18 »
Nu jau tur no oriģināla nekā nav palicis, sižets uzbraucis debesīs.

Tā velna mātīte ir kašmars. Brīnos par Kārļa reakciju, šis tiešām domāja, ka viņa bērns?! Vai nepatika tas, ka tieši Ērika?

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #122 : 2016. gada 29. februāris, 17:08:36 »
Es pēdējiem sīkumiem cenšos nepiekasīties, un šī sērija man likās sakarīgāka par iepriekšējo. Turklāt, vismaz nav garlaicīgi.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #123 : 2016. gada 29. februāris, 21:54:39 »
Vēl var piesieties bēru tērpiem un vispār kalpoņu glaunajām cepurītēm, kleitām un naktskrekliem ;)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #124 : 2016. gada 01. marts, 13:30:49 »
Noskatījos. Mani tracina tā slepkavnieciskā kundzīte:( Un tieši tas, ka viņa mums virzās par centrālo personu. Ja viņa fonā visus galinātu, tad vēl nekas, bet tagad visi brūtes pāri tādi memļacīgi kļuvuši un nepārliecinoši:( Nate krāmē dzirnavu maisus pa dienu, vakaros "Ēriks man piepalīdz". :)

Bet no visām neprecizitātēm un sīkumiņiem mani visvairāk besī tās dzirnavas, kas atrodas rudzu lauka vidū. BEt kā romanķika, tā visi braukā laiviņā pa dzirnavu dīķīti:) bet dīķītis tur nav ne tuvumā. Man gan nav īsti skaidra tāda dzirnavu būšana - šīs laikam ir vējdzirnavas, kuras var atrasties lauka vidū, māja laikam nepieder klāt pie dzirnavām? Ūdensdzirnavu īpašnieki parasti mājas pieceļ klāt pie dzirnavām, uz vējdzirnavām citi nosacījumi laikam...

Un vēl - visi braukā ar riteņiem pēkšņi apkārt. PAt 70-gadīgo kundzīti uztupinājuši uz riteņa un palaiduši pa kalna nogāzīti, tikai - bremzes nav parādījuši... tad nu sanāca, ka dižā slepkava-visupratēja ripinās un gāžas no veļļuka... :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #125 : 2016. gada 01. marts, 13:43:15 »
Viņa ne tikai gāžas no riteņa, vińai vsp problēmas ar koordināciju, kapos jau pirmajā sērijā novilia uz acīm, lēnām ejot.

Atslēdzies reno

« Atbilde #126 : 2016. gada 01. marts, 15:27:39 »
Vispār tā arī bija -vējdzirnavas kalnā un var būt gabalu no mājām. Tā bija Piebalgas Vēveros, arī citur vējdzirnavas stāv visai vientuļi.
Būs jāsaņemas un jānoskatās tā sērija

Atslēdzies Mango

« Atbilde #127 : 2016. gada 01. marts, 16:07:49 »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #128 : 2016. gada 01. marts, 23:54:47 »
Cik sapratu, tad tās bijušas daļa no muižas kompleksa..

Atslēdzies reno

« Atbilde #129 : 2016. gada 05. marts, 22:29:10 »
Skatos , iepriekšējo neredzēju.
AAAAAAAAAAAA -beigts seksa laikā!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #130 : 2016. gada 05. marts, 22:36:45 »
Pievienojos AAAAAAAĀ!

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #131 : 2016. gada 06. marts, 00:38:17 »
Laikam jau būs atkal grāmata jāizlasa ...

Lai cik dīvaini nebūtu, kaut kas man tajā seriālā tomēr patīk...

Atslēdzies reno

« Atbilde #132 : 2016. gada 06. marts, 16:35:47 »
Es sapratu, ka mani kaitina faktu nesaskaņa ar manām iedomām un pārliecību par 30. gadiem Latvijas laukos. Un pie tā vainīgs  pieteikums par Saplēsto krūzi un Dziļumu.
Visi tie atlasa halāti zemniekiem un bavāriešu žakete pastniekam (-nu labi, varbūt tā  bija  barona dāvana), arkolata šķīvītis un milzīgā terīne zupai diviem, zvana poga un simtiem citu stulbību -tā nu ir inscenētāju dāvana un vērtējums skatītājiem.
Sižets vietām ir tīri nekas. Interesanti, vai tagad Liesma būs mantiniece un saimniece, jeb tēvs būs paguvis apprecēties  un viss piederēs Marijai -abi sižeti ar pietiekami intrigu.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #133 : 2016. gada 06. marts, 18:29:08 »
es nesapratu, pirmaas 3 seerijas dzina saturu uz priekshu taa ka nutik, a te viena seerija par faktiski ... ljoti iisu laika periodu. es ash apjuku.

toties naakamaa jau buus .... pagaaja 3 gadi! :D
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #134 : 2016. gada 06. marts, 18:47:17 »
Ugunsgrēkā vismaz arī saturu apspriedāt, te laikam ar saturu arī pašvaki...

Mjā man arī nav saprotams, kāpēc tas savārstījums (cik varu speiest no komentiem) bij kaut kā jāpiesaista Dziļuma romānam...