Autors Tēma: "Saplēsto krūzi" gaidot  (Lasīts 39012 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: "Saplēsto krūzi" gaidot
« Atbilde #270 : 2016. gada 04. aprīlis, 10:26:43 »
Tas “akmens“ šoreiz nav aktrišu, bet gan scenāristu un režisores dārziņā.
Kaut gan, lai profs nospēlētu slepkavu dzīvē tādam nav jābūt...

Es gan varu iztēloties vismaz 50 nomušīšanas veidus, ja man jāguļ vienā telpā ar krācēju.
Bet dzemdību tēlosana ir pretdabiska jau no brīža, kad zem kleitas tiek pabāzts spilvens. Ko tad tur vajadzēja diez rādīt...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #271 : 2016. gada 04. aprīlis, 10:30:07 »
Samontēts galīgi draņķīgi, jā, tas tracina, notikumi neseko loģiski, sēdies divi.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #272 : 2016. gada 04. aprīlis, 11:27:46 »
Bet par Jēča mūžīgi uzsisto aci un nobrāztajiem pirkstu kauliņiem priecājamies katrā sērijā :)  te ir zilums, te nav, te atkal kaut kas uzsists, vārdsakot - džeks laikam lien kauties katru mīļu brīdi:)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #273 : 2016. gada 04. aprīlis, 11:36:17 »
Un dzirnavnieces dēls par bulciņcepēju. Tas gan patika, kā Vizmu viņš sarāja.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #274 : 2016. gada 04. aprīlis, 12:26:56 »
No kura brīža tas džeks cep pīrāgus? Es lkm palaidu garām.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #275 : 2016. gada 04. aprīlis, 12:32:38 »
Kopš pagājušās sērijas.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #276 : 2016. gada 04. aprīlis, 12:57:43 »
brīdī, kad Vizma aizveda ratus un bulciņcepējs ( kurš nebija blakusistabā dzirdējis, ka meitēniņš ratos jau vairākas minūtes bļauj) skrēja tiem pakaļ  - es domāju - nu beidzot, beidzot, pēc astoņiem mēnešiem viņi satiksies un sapratīs, ka viņiem ir simpātijas savā starpā, bet nē, šis uzburkšķēja Vizmai , tā palika vaļā muti un,,, viss.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #277 : 2016. gada 04. aprīlis, 13:18:22 »
A ko citu viņam darīt, viņš tak domā, ka viņai cits. Vismaz bija iemesls izrādīt savu neapmierinātību.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #278 : 2016. gada 04. aprīlis, 16:17:50 »
Man savukārt, krita acīs, ka bērns piedzima sēņojot, tātad augustā-septembrī, bet kad izskan, ka viņam ir 8 mēneši, rāda vasaru pilnā plaukumā, kaut tad jau būtu jābūt kādiem 10.
Un man arī jau ne 1.sētiju rodas jaut.-ar ko vispār nodarbojas Ēriks, izņemot kāršu spēli un dzerstīšanos ?
Tiem 2 kungiem Mariju vajadzēja azi čupra izmest ārā, redzot kā viņa laiž muļķi pa māju un neko nedara. Bet vispār vēl labāk - neņemt pie sevis to ciema vējslotu. Patīk Nevarauskas tēlojums un Strads neatpaliek. Faktiski viņam ir 1-no grūtākām lomām šajā seriālā ar visām tām emociju niansēm pret sievu un māti.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #279 : 2016. gada 04. aprīlis, 16:36:02 »
Jā, ja šajā kičīgajā parodijā par krūzi saplēsto domā par aktierisko sniegumu,
man arī nr.1 Strods. nr.2 šķiet tomēr Navarauska vai arī tas ampelmanis pastnieks...

Atslēdzies dip

« Atbilde #280 : 2016. gada 04. aprīlis, 20:44:20 »
Varbūt šis seriāls jāuztver kā Skroderdienas? Dižas mākslas nav, bet visi skatās. Kaut gan šaubos, vai kāds gribēs otro reizi skatīties šo seriālu. Ja nu vienīgi atkal ar zīmuli.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #281 : 2016. gada 06. aprīlis, 21:39:08 »
No kāršu spēlēm,un kreisajiem soļiem brīvajā laikā Ēriks MAZGĀ MAŠĪNU!

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #282 : 2016. gada 09. aprīlis, 22:44:19 »
Nu kurš vēl ievēroja ka šodienas sērijā bija vismaz 1,5 gadu periods attēlots?? :D Tiešām talantīgi  :rat:
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies tuk

« Atbilde #283 : 2016. gada 09. aprīlis, 23:14:02 »
Tas bija pārsteidzoši, kad Ēriks aizgāja uz krogu, bērns vēl gulēja ratiņos,
bet kad Ķiecis atnāca pie Nates, lai skrien uz krogu, bērns jau brangi skrien un šūpojas.
Dažus kadrus iepriekš gan Nate sūkstījās, ka bērnam kavēta attīstība... tad nu gan kavēta!

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #284 : 2016. gada 09. aprīlis, 23:44:53 »
Aga katram personāžam sava laika dimensija :D
A jaunākais brālis gan sameloja ka nav zinājis ka Miķelim Vizma patīk. Pats tak vēstuli nesa un tad uzzināja. Tpfu tu melis tāc!!!
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/