Autors Tēma: Par ilgviļņiem  (Lasīts 9363 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Re: Par ilgviļņiem
« Atbilde #45 : 2015. gada 23. novembris, 16:14:41 »
man domāt, tagad modē ir pilnīgi viss, kas pašam patīk

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #46 : 2015. gada 23. novembris, 17:01:14 »
Laikam jau tā ir.Kāds nu kuram stils. Man liekas,ka čirkas un lokas zināmā vecumā padara vecāku. Vai varam iedomāties Lilitu Ozoliņu ar Ilgviļņiem? Es nevaru,tāpat kā sevi nevaru iedomāties. Un kā Tev,Beton,patīk?

Atslēdzies Betons

« Atbilde #47 : 2015. gada 23. novembris, 20:20:14 »
Laikam jau tā ir.Kāds nu kuram stils. Man liekas,ka čirkas un lokas zināmā vecumā padara vecāku. Vai varam iedomāties Lilitu Ozoliņu ar Ilgviļņiem? Es nevaru,tāpat kā sevi nevaru iedomāties. Un kā Tev,Beton,patīk?
Lilitu Ozoliņu es vispār negribu iedomāties. Bet Slucku čirkainu, šķiet, kaut kad esmu redzējis  :cool:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #48 : 2015. gada 23. novembris, 20:37:04 »
Pēc mazgāšanas mati viegli viļņojas - tas tak dabiski. Par to vēl naudu maksā?

Lasu Tevi un brīnos.... Nevajag, mīļā sirds, savu pieredzi un laimi vispārināt. Man visu dzīvi ir taisni mati - kā ar gludekli, kas nepadodas veidošanai nekādai. Daudzus gadus atpakaļ gadījās 2 diennaktis nogulēt uz ruļļiem ... ieķēzījot matos daudz fiksācijas līdzekļus.... Aizejot uz darbu, kolēģes teica - hmmm, Tev kaut kas ir bijis...
Esmu piedzīvojusi, ka zināmi frizieri nepieņem uz veidošanu, jo zina matu struktūru un spītību ...
Uz vienu balli man friziere sēja mezgliņus, jo viņa zināja, ka tas ir vienīgais veids kā "noturēt" frizūru... Citā reizē izdomāja pīt advancēto bizi ... Katrā ziņā visu, lai nebūtu jāveido, jo no tā nav jēgas nekādas. Cita starpā, tā mezgliņu siešana aizņēma ap 3 stundām, kas nav vieglākais ceļš....
Bija jauna friziere, kas izlaižot no salona teica - Jā, tagad ticēšu klientiem, ja vajag visstiprākos fiksācijas līdzekļus, tad vajag! Un varbūt pat vairāk!

Unikālākais gadījums - pirms 5 gadiem saņēmos (frizieru pierunāta, jo neviens negribēja krāmēties ar veidošanu) uz pirmajiem ilgviļniem. Uz dzimšanas dienu biju smuka, bet 4 dienas pēc procedūras friziere mani ieraugot iesaucās - kā un tu man par šito samaksāji naudu? Mati pilnīgi taisni ....

Tagad jau otro reizi izbaudu, ka lielākā daļa matu ir pieņēmusi lokas, lai gan spītīgie jau ir iztaisnojušies .... Tomēr tas kaifs - izmazgā, izbužini un ir pēc cilvēka, ja īpašs pasākums, tad vēl nofiksē ...  Un vismaz gadu mati pakļausies veidošanai, kas neprasīs daudz pūļu.

Broņ, vēl ir jautājumi?

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #49 : 2015. gada 23. novembris, 20:39:23 »

Sorry, bet man līdz Ozoliņas vecumam ... kā līdz Vašingtonai ar kājām aiziet ....