Autors Tēma: hormonālā kontracepcija  (Lasīts 10807 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Re: hormonālā kontracepcija
« Atbilde #45 : 2015. gada 27. oktobris, 22:26:32 »
Nu tad atklājiet savus noslēpumus, kā tad jūs izsargājaties? Kāpēc Trixim neatskrien pa mazam triksēnam katru gadu?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #46 : 2015. gada 28. oktobris, 07:52:11 »
Ņem vīru, kurš mazāks augumā, nostutē uz ķeblīša un sekso stāvus. Kad vīriešam acis kļūst miglainas - švarkt! - un izsit šamam ķeblīti no kājapakšas. Strādā perfekti!
Visus sakost!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #47 : 2015. gada 28. oktobris, 08:16:46 »
:D
Trix par triksēniem 1x gadā arī nežēlotos, ja katrs atskrietu ar miljonu. Tā kā miljonu nav, jāieslēdz smadzenes.

Ja tiešām gribi zināt - pirmsvīra periodā: vispirms attīstīt smadzenes pēc tam seksu (jau pēc vidusskolas), regulārs cikls, neregulārs sekss. Līdz ar to jau no rīta mierīgi var piedomāt, vai ja gadījumā vienalga ar ko savilks līdz seksim, tad a) ir droši; b) nav droši. Ja ir 100% droši, pārejam pie citām domām. Ja ir riskanti - izvēle atkarīga no vīrieša. a) ir galva; b) ir galviņa vai nav datu. Ja ir smadzenes, tad ir prezervatīvs; ja smadzeņu nav, tad ir Pharmatex tampons (vienīgais, kas no Pharmatex sērijas ir apskatāms kā kontracepcija). Ja ir 100% riskanti - pārejam pie citām darbībām.

Ar mīļotajiem vīriešiem dažādas variācijas. Bāzes modelis - cikla diena ir zināma, tālāk pēc apstākļiem vai nu prezervatīvs, vai pārtrauktais, vai alternatīvas, vai pharmatex, vai tēja. Pailgu laiku bija nehormonālā spirāle.

Vīra periodā: vīram ir smadzenes [var sevi kontrolēt], man - mēle [varu pateikt, var vai nevar]. Triksēns nav plānos - visādas atrakcijas, triksēns ir plānos - bez jautājumiem.

Jā, protams, tas nozīmē domāt līdzi kad, ar ko un kā, nevis %$£ ar ko un kur sagribas.
Man, kā saprotams, nav datu, kādi būtu mani bērni, dzimuši pēc 20 gadu hormonālās kontracepcijas, bet ļoooti šaubos, ka gan dzemdības gan bērni būtu tik adekvāti kā tagad ar nesačakarētu hormonālo sistēmu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #48 : 2015. gada 28. oktobris, 09:03:02 »
Pagaidām nekas labāks par prezervatīviem nav izgudrots (mans personīgais viedoklis). Sen jaunībā ir bijusi spirāle, bet atkal kārtējais BET - nevēlamas blaknes. Bet tas viss ir individuāli.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #49 : 2015. gada 28. oktobris, 18:39:44 »
Jau 4 lapas pierakstītas un lielākā daļa komentāri no sērijas: "nekad neesmu lietojusi, nelietošu, bet viedoklis ir"... :banhead:

Hormonālo kontracepciju lietoju jau kādus gadus 20. Regulāri, reizi gadā nododu visas iespējamās analīzes (aknu, nieru proves, visādas bioķīmijas u.c.). Pagaidām, paldies Dievam, nav problēmu. Libido pazeminājies nav, tieši otrādi, nav jāuztraucās par nevēlamu grūtniecību. Galva nesāp un garstāvokļa svārstību arī nav. Liekā svara un tūskas arī nav. Vienu laiku bija lieki kādi 5 kg, bet tas tāpēc, ka patīk garšīgi ēst un biju pārtraukusi sportot. Atsākot sporta aktivitātes, atguvu sākotnējās formas.
Piekrītu, ka hormonu iespaida var palielināties apetīte, var vielmaiņa strādāt lēnāk, bet tad jau tas ir tikai pašdisciplīnas jautājums - neviens ar varu nespiež rīt bezjēgā. Un jā - nepieciešamas regulāras sporta aktivitātes.

Tā ir mana pieredze (viduslaikos atgriezties nevēlos).

Atslēdzies Trix

« Atbilde #50 : 2015. gada 28. oktobris, 21:33:16 »
Njā. Man ir viedoklis par daudzām lietām, ko neesmu lietojusi un nelietošu: narkotikas, cigaretes, pašnāvības mēģinājumi, slepkavības...
Ir gana informācijas avotu un novērojumu no malas, lai man nekas no tā (un šis tas cits arī) nešķistu pieņemams.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #51 : 2015. gada 28. oktobris, 21:57:22 »
Ir pieredze kopš 1994. gada ar visādiem hormonālajiem .
Secinājumi: sākušas augt melnas  !!! spalvas uz krūtīm un  vēdera.  Pretīgas pumpas uz sejas un kakla. Libido - 0. Garastāvokļa maiņas  un galvassāpes.
Kad pārtraucu, viss normalizējās. Tagad Pharmatex.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #52 : 2015. gada 29. oktobris, 07:25:02 »
Kā jau teicu - ir kaudze preparātu, kurus ĻOTI rūpīgi jāpiemeklē. Jaunām meitenēm kā reiz šie preparāti palīdz tikt vaļā no pumpām, neregulārām reizēm un spalvām... Atkārtoju - jāpiemeklē*. Lietojot galvu un zināšanas. Nevis visi dzer ..., vai tagad ir populārs...  .
*piemeklēt - nenozīmē eksperimentēt dzīvajā ar 30 dažādām tabļetkām. Tas nozīmē - ievākt anamnēzi (!!!), uztaisīt pareizās analīzes un izlasīt arī starp rindiņām...
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #53 : 2015. gada 29. oktobris, 08:46:32 »
piemeklēt - nenozīmē eksperimentēt dzīvajā ar 30 dažādām tabļetkām. Tas nozīmē - ievākt anamnēzi (!!!), uztaisīt pareizās analīzes un izlasīt arī starp rindiņām...

nja...jums darīt nav ko, lai visu mūžu eksperimentētu ar n-tajām tabletēm??! :)
...tad jau tiešām vienkāršāk aizšūt TO vietu ciet, lai neniez un kopt kaķi...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #54 : 2015. gada 29. oktobris, 08:48:36 »
Tātad, rezumē - hormonālā kontracepcija ļoti rūpīgi jāpiemeklē no >60 preparātiem. Bet, tā kā ginekologs vulgaris nedz pratīs, nedz uzskatīs par vajadzīgu izveikt tādu čupu iepriekšējo analīžu un izmeklēšanu, atliek vai nu riskēt, cerot, ka metodom naučnogo tika izvēlētais preparāts +/- atbildīs un nenočakarēs hormonsistēmu, jebšu šito krievu ruleti nespēlēt vispār, jo sava veselība viena tikai un dārga.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #55 : 2015. gada 29. oktobris, 09:09:27 »
Arī pie vairogdziedzera problēmām hormoni tiek “piemeklēti“.
Kas der 100, nenozīmē, ka derēs arī 101.
Tā nu tas ir.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #56 : 2015. gada 29. oktobris, 09:55:23 »
Labākā kontracepcija - Spiodjin.

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #57 : 2015. gada 29. oktobris, 11:10:25 »
Arī pie vairogdziedzera problēmām hormoni tiek “piemeklēti“.
Kas der 100, nenozīmē, ka derēs arī 101.
Tā nu tas ir.
:coffee: Nu vairogdz jau jāpiemeklē tikai deva, ne hormōni.
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #58 : 2015. gada 29. oktobris, 13:11:19 »
Budto tie "60" buutu tik afigenna atshkjiriigi preparaati, pfe...

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #59 : 2015. gada 29. oktobris, 13:43:39 »
Nu tad atklājiet savus noslēpumus, kā tad jūs izsargājaties? Kāpēc Trixim neatskrien pa mazam triksēnam katru gadu?
Ja ir stabils cikls (un man tāds bija ar pulksteņa precizitāti), tad atliek tikai izskaitļot bīstamās dienas. Tajās vai nu atpūsties vai to pašu prezervatīvu izmantot.
Šī sistēma mani nav pievīlusi ne reizi.
Nu labi, pirmais bēbis "gadījās" agrā jaunībā pieredzes trūkuma dēļ, bet uzreiz kļuva par gaidītu bērnu. Pārējie trīs tapa trīs auglīgajās dienās, kad bijām nevērīgi t.i. speciāli neplānojām, bet bijām gatavi nākamajam bēbim.