Trix par triksēniem 1x gadā arī nežēlotos, ja katrs atskrietu ar miljonu. Tā kā miljonu nav, jāieslēdz smadzenes.
Ja tiešām gribi zināt - pirmsvīra periodā: vispirms attīstīt smadzenes pēc tam seksu (jau pēc vidusskolas), regulārs cikls, neregulārs sekss. Līdz ar to jau no rīta mierīgi var piedomāt, vai ja gadījumā vienalga ar ko savilks līdz seksim, tad a) ir droši; b) nav droši. Ja ir 100% droši, pārejam pie citām domām. Ja ir riskanti - izvēle atkarīga no vīrieša. a) ir galva; b) ir galviņa vai nav datu. Ja ir smadzenes, tad ir prezervatīvs; ja smadzeņu nav, tad ir Pharmatex tampons (vienīgais, kas no Pharmatex sērijas ir apskatāms kā kontracepcija). Ja ir 100% riskanti - pārejam pie citām darbībām.
Ar mīļotajiem vīriešiem dažādas variācijas. Bāzes modelis - cikla diena ir zināma, tālāk pēc apstākļiem vai nu prezervatīvs, vai pārtrauktais, vai alternatīvas, vai pharmatex, vai tēja. Pailgu laiku bija nehormonālā spirāle.
Vīra periodā: vīram ir smadzenes [var sevi kontrolēt], man - mēle [varu pateikt, var vai nevar]. Triksēns nav plānos - visādas atrakcijas, triksēns ir plānos - bez jautājumiem.
Jā, protams, tas nozīmē domāt līdzi kad, ar ko un kā, nevis %$£ ar ko un kur sagribas.
Man, kā saprotams, nav datu, kādi būtu mani bērni, dzimuši pēc 20 gadu hormonālās kontracepcijas, bet ļoooti šaubos, ka gan dzemdības gan bērni būtu tik adekvāti kā tagad ar nesačakarētu hormonālo sistēmu.