Autors Tēma: Antidepresanti  (Lasīts 10230 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Re: Antidepresanti
« Atbilde #60 : 2016. gada 25. janvāris, 12:51:52 »
Man jau liekas, ka labāk tikt galā bez zālēm . Tad tu vismaz esi dzīvs, zini un jūti, kad paliek slikti. Bet nu katram savs.
Zāles laikam izvēlas eksperimentu ceļā. Ja atnāc kā zombijs un saki, ka pavisam slikti, tad paeksperimentē ar citām zālēm.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #61 : 2016. gada 25. janvāris, 12:51:58 »
Es nenoliedzu ne psihoterapeitus ne psihiatrus. Un nesaku , ka nevajag pie viņiem iet. Gribu  tikai uzsvērt , ka labus speciālistus ir ļoti grūti atrast un Ineses formāli dotais labais padoms prasās pēc izvērsuma. Kā un kur viņus atrast, uz ko vērst uzmanību.
Protams , ja ir neierobežoti līdzekļi un laiks, ok, var darboties "metodom naučnogo tika" ( zinātniski pamatota bakstīšanās)

Mani vienkārši kaitina tādi līmeņa padomi "gribi čurāt? čurā!, gribi ēst? ēd! tev ir depresija? Ej pie speciālista!"

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #62 : 2016. gada 25. janvāris, 12:52:18 »
Puuka

Vb nelaimiigaa kaartaa liidz labam psihoterapeitam netiki...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #63 : 2016. gada 25. janvāris, 12:54:31 »
Puuka- jaa, ej pie speciaalista... A ko citu, ja pastaigas gar juuru un pozitiivaa domaashana neliidz..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #64 : 2016. gada 25. janvāris, 13:01:16 »
Kas tev, Pūk, to diagnozi uzstādīja? Vai tad ārstēšanas versiju nekādu nebija? Kaut kā dīvaini.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #65 : 2016. gada 25. janvāris, 13:03:39 »
Var, lūdzu, inešuk, paskaidrot?  Kāpēc man būtu jāiet pie laba psihoterapeita?
 Tāpēc, ka mans viedoklis par šīs jomas speciālistiem ir tāds, kāds viņš ir? Un par fiziskās medicīnas ārstiem uz 2 beņķiem tik daudz pieredzēts? Tāpēc , ka tavs padoms man nelikās sevišķi vērtīgs? Tāpēc ,ka emocionāli uzvilkos?  :)  Kas cits?

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #66 : 2016. gada 25. janvāris, 13:06:04 »
Man nav depresijas diagnozes no dakteriem apstiprinātas. Vai tāpēc es te nedrīkstēju neko teikt? Nu neliekas man pofigistiks, vienkāršs nepaplašināts teikums sevišķi vērtīgs padoms, piedod, nekā personīga, tikai viedoklis. :)
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 25. janvāris, 13:11:46 no Pūka »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #67 : 2016. gada 25. janvāris, 13:16:36 »
Man nav depresijas diagnozes no dakteriem apstiprinātas. Vai tāpēc es te nedrīkstēju neko teikt?

Iespējams ka tā nemaz nav depresija. Iespējams pārslodze, kāds vitamīna trūkums,
jaunu iespaidu, vides pārmaiņu izpalikšana, iesligšana rutīnā,
vai galu galā pilnīgi normāls un likumsakarīgs atslābums pēc “dzīves skrējiena“.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #68 : 2016. gada 25. janvāris, 13:37:05 »
Puuk,

Tu tieshaam uzvilkies ;) Psihoterapeitu mineeju vien taapeec, ka mineeji vajadziibu peec psihologa...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #69 : 2016. gada 25. janvāris, 14:10:44 »
Lai interesantāka diskusija, pastāstīšu, ka pirms kāda laika lasīju par "jaunu" metodi depresijas ārstēšanai.
Tas ir pēriens, protams, ar pacienta atļauju. Nezinu, kā tas notiek, bet efekts esot labs. :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #70 : 2016. gada 25. janvāris, 14:25:56 »
Nu sākumā psih.kaites  ārstēja ar ledus aukstu vannu.
Un kādam nolūkam sākotnēji  tika radīti vibratori ar visiem zināms.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #71 : 2016. gada 25. janvāris, 15:02:24 »
No peldes ledusvannā var pneimoniju dabūt, tā ka vibrators noteikti ir labāka alternatīva :D

Atslēdzies Betons

« Atbilde #72 : 2016. gada 01. februāris, 14:43:11 »
Citējot Diānu Zandi: - "kustības ir pats pirmais antidepresants" ... praksē pierādījies

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #73 : 2016. gada 01. februāris, 14:44:56 »
Citējot Diānu Zandi: - "kustības ir pats pirmais antidepresants" ... praksē pierādījies
Balta taisnība.
Bet der tikai tad, ja nav zvērīgi slikti. Tad nelīdz. Praksē pierādījies.