Autors Tēma: teātris iekš TV  (Lasīts 94087 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: teātris iekš TV
« Atbilde #615 : 2019. gada 13. janvāris, 00:16:03 »
Ļoti patika Pazudušais dēls.

Un tādas sakritības - šodien Reiņiem vārda diena, režisors Reinis Suhanovs, Ažas mirušais dēls Reinis un....vēl viens Reinis.

Sāku iet nakata pēdās :)

Atslēdzies mellene88

Re: teātris iekš TV
« Atbilde #616 : 2019. gada 13. janvāris, 01:46:47 »
kāpēc nakata??? man drīzāk izklausās pēc  Kundalīna  :scratch:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

Atb: teātris iekš TV
« Atbilde #617 : 2020. gada 03. oktobris, 17:40:08 »
Ja kāds nav pamanījis, šovakar teātris zip, Asins kāzas. Man ļoti patika, labi, varbūt pašās beigās šķita kas lieks, bet skatīšos, interesanti kā būs filmēts.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #618 : 2021. gada 26. janvāris, 03:28:36 »
Teātris zip ietvaros vēl var noskatīties JRT izrādi "Ziedonis un Visums".
Manuprāt, izcila

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #619 : 2021. gada 26. janvāris, 17:04:14 »
Parasti neskatos teātri tv, bet vienu vakaru noskatījos Dailes Džiļa pavecu komēdiju Ar vīru nav viegli. Kā es smējos, skaļā balsī, nebiju tā smējusies 20 gadus :D Tā ir vienīgà izrāde, ko esmu noskatījusies tv, bet, kas zin, šajos laikos jāsāk skatīties. Jo uz teātri arī pēc covid neiešu, jau pieradu :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #620 : 2021. gada 26. janvāris, 17:13:34 »
Ar vīru nav viegli aktieri runāja nenormālā tempā, brīžiem pat nesapratu tekstus. Vietām jau bija smieklīgi, piem., Žagara varonis, kustības, pozas.

Bet daudz smējos Ziedonī un Visumā

Atslēdzies reno

« Atbilde #621 : 2021. gada 26. janvāris, 18:10:37 »
Abas izrādes esmu redzējusi  klātienē, tv skatījāmies Ziedoni, Vīru bišķi paskatījos, nē, negribējās. Arī klātienē tā smiešanās jau bija, bet ar tādu pastulbu sajūtu. Tur laikam bija plikpaurainais Ķesteris ar parūku, man tas pieleca laikam pašās beigās, tā kā par to smiešanās izpalika
Ziedonis gan arī tv bija lielisks

Atslēdzies Minne

« Atbilde #622 : 2021. gada 26. janvāris, 18:23:21 »
Es tagad visās Ķestera lomās redzu un dzirdu tikai Ugunsgrēka Leonu, tā ka smieklīgi nav itin nemaz  :f-palm:
Par TV izrādēm - varbūt izpaliek īpašā teātra zāles aura un atmosfēra, bet papildus pluss ir tuvplāni, un Ziedonī tas bija svarīgi

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #623 : 2022. gada 20. februāris, 10:01:13 »
Kas tā bija par izrādi pirms kāda laika zipā? Briķe bija galvenajā lomā, tāda pustraka māte..beigās viņai bija demence un tad tikai kļuva normāla  :rofl: . Nevaru atcerēties nosaukumu.
Kāds vispār apmeklē teātri klātienē? Es pa covid laiku atradinājos un arī tagad pat domas nav apmeklēt nekādus pasākumus, kamēr būs maskās jāsēž. Agrāk reizi mēnesī man kkāda kultūra bija obligāta  :rofl:

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #624 : 2022. gada 20. februāris, 10:02:44 »
Nebija: Liec Dievam pasmieties?

Atslēdzies dip

« Atbilde #625 : 2022. gada 20. februāris, 11:08:46 »
Bija  ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #626 : 2022. gada 19. maijs, 17:05:12 »
Sestdien LTV1 Teātris.ZIP.ietvaros JRT izrāde Dieviņš pillā

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #627 : 2022. gada 19. maijs, 17:17:52 »
Nu var paskatīties to Dieviņu, biju pērnvasar klātienē, nesapratu jēgu tam. Vien apstiprinājās tas, ko jau zināju ka Zariņa ir laba aktrise, bet nu ar to vien man tajā vakarā nepietika.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #628 : 2022. gada 19. maijs, 17:44:08 »
...nu, laikam jau tie sapratīs, kuri ir tikuši pāri pusmūža krīzei, kuri saprot, ka viss ir sūds, bet jākārpās tālāk...mani vēl interesē ar ko tas pasaules bardaks beigsies...taču skaidrā uz to noskatīties nevar...ak, dievs, cik daudz muļķu un alkatīgo to pasaulīti grūž uz krauju...jāizjūt tas kritiens, bet skaidrā to protams nevar...