Njā. Viens otrs būtu lietojams kā firmas logo, bet Rīga tur nav saožama nevienā variantā.
Saukļi arī atliec - es tur varu salasīt tikai "atdodamies visiem iebraucējiem" un saredzēt ilgas pēc melno pilnām ielām*.
"Pele ar pistoli" - super apzīmējums!

labs firmas logo, bet ne pilsētai. Teksts nepiesiets, jo dzīvniekam apakša slēgta.
"Īstā pilsēta" - kas ir cilvēciņš, kas sien lakatiņu? Matroška? Vai musulmaniete...?
"Pilsēta, kas vieno" - pilnīgs nekas. Kas tai pilsētai jāvieno? Krievi un musulmaņi ar latviešiem?
"Rīga - sena un moderna" - man pēc stilizēta gaiļa izskatās. Varbūt būtu OK, bet jāgriež uz otru pusi - ar knābi pa labi, citādi skatās atpakaļ, nevis uz priekšu.
"Rīga manā sirdī" - tvittera lokalizētā versija?
"Rīga notiek" - absolūts absurds konstrukcijā: pilsēta nevar notikt. Trīs plikās drebelīgās sniegpārslas arī neraksturo neko. Mož Oimjakonai derētu.
"Rīga atvērta" - atslēgas OK, sauklis - kaitniecisks. Kam atvērta? Nāciet, visi vazaņķi, mums savu mēslu vēl nav gana? Atdosim Rīgas atslēgas uz samta spilventiņa?
"Šeit cilvēki satiekas" - google iesūdzēs par viņu spicbumbuļa lietošanu. [Baigā nu pasaules naba, kur visiem satikties...]
Pārējos tagad nemeklēšu, par tiem citreiz, ja sanāks.

_____
* Jā, jā, man visur rādās ielūgtie nabaga musulmaņu bēgļi. Tikai baidos, ka konsekvences un sekas šim it kā nevainīgajam solim daudziem nav skaidras.
Tāpat kā es uzskatīju [un uzskatu joprojām], ka ES nav jāstājas tad un tādā attīstības posmā - Latvijai tas nedos neko. Tā arī ir - ko nojautu toreiz, to redzu tagad. Ko dod "robežas vaļā", ja no Latvijas knapi nosaukums atlicis. Ja laba valdība uzkačātu Latviju līdz stabilam pašpietiekamam labklājības statusam [iespējas bija: rūpniecība, lauksaimniecība, infrastruktūra, smadzenes arī vēl bija; resursu maz, bet ir jūra,, lieti, upes, bija neizmantotas atkritumu reciklēšanas iespējas], tad ar ES būtu cita runa, cita līmeņa vienošanās - par sadarbību, nevis par atdošanos izdrāšanai.