Autors Tēma: Nedzīst pusums  (Lasīts 7574 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: Nedzīst pusums
« Atbilde #15 : 2015. gada 16. novembris, 09:53:32 »
Nuja, vērtīgs padoms - ej pie ārsta! Bet cilvēks taču raksta, ka

..biju pie daktera neskaitamas reizes, ....   arsti izraksta tik lielakus plaksterus un PENICILINA dozu!!!  :facepalm: saka viss busot OK ! :thumbsup:
Ja savas veselības problēmas varētu atrisināt, "aizejot pie ārsta", cilvēki neprasītu padomus interneta forumos un netradicionālā medicīna beigtu pastāvēt.

Pie mums Latvijā varbūt vēl varētu tikt galā, jo kaut kāda medicīna vēl ir saglabājusies - gan tradicionālā, gan netradicionālā, bet iekš UK ir penicilīns un paracetamols. Nezinu, ko darīt. Roc, Andri, internetu. Mož ko atradīsi.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #16 : 2015. gada 16. novembris, 10:23:53 »
Blēņas. Gan LV gan droši vien UK vajag drusku uzstājības pie ārstiem, citādi "noārstēs" - vajag iet un darīt un prasīt un nelaisties vaļā.
Protams, var internetu lasīt, bet zāles bez receptes tāpat nedabūsi, būs vien kāds ārsts jāpārliecina gan par attiecīgajiem izmeklējumiem, gan lai recepti izraksta.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #17 : 2015. gada 16. novembris, 10:32:11 »
Nu vot, lai vismaz zinātu, KO no tā ārsta prasīt un par ko viņu pārliecināt, un tad sameklēt tādu, no kura to var izspiest. Priekš tam ir pašam jābūt "bildē" par savu problēmu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #18 : 2015. gada 16. novembris, 10:45:09 »
Bet par UK medicīnu... Zinu latviešus, kas izmeklēties un ārstēties brauc šurp uz Latviju un ne tāpēc, ka lētāk, bet tāpēc, ka labāk.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #19 : 2015. gada 16. novembris, 10:59:58 »
Autors pēc 11.Nov te vairs nav ielūkojies. Varbūt nospriedis, ka nav jēga, jo  n reizes pie ārsta jau bijis un pirmais padoms šeit arī - ej pie ārsta, pašārstēšana nelīdzēs. Patiesībā stāsts ir par komunikāciju, padoms ir 100% precīzs, vērtīgs un pareizs, bet komunikācija draņķīga.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #20 : 2015. gada 16. novembris, 11:10:20 »
To jau pat es kā nespecs jau pēc apraksta sapratu,ka tā ir tropiskā čūla,nav bijusi darīšana,bet daudz lasīts,ka tās ir grūti ārstējamas,gandrīz neiespējami. Ko tad nets palīdzēs,neko,ārsti vai nu te vai tur,cits nekas.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #21 : 2015. gada 16. novembris, 11:15:07 »
Prjam taki visaa ukijaa neviens neprot trofiskas chuulas aarsteet, dzhiizas kraist... nu neej pie aarsta, kura darbam neuzticies vai jeegu neredzi...

Nav te cita padoma, kaa iet pie aarsta... un man tieshaam piekaast, ne mana kaaja, ne es luugshos, lai tachu iet pie cita...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #22 : 2015. gada 17. novembris, 08:35:20 »
Prjam taki visaa ukijaa neviens neprot trofiskas chuulas aarsteet, dzhiizas kraist... nu neej pie aarsta, kura darbam neuzticies vai jeegu neredzi...

Nav te cita padoma, kaa iet pie aarsta... un man tieshaam piekaast, ne mana kaaja, ne es luugshos, lai tachu iet pie cita...
Inešuk, pateikšu rupji un pat bez atvainošanās - tu tiešām esi stulba vai tikai izliecies? Es kaut kur teicu, ka "Prjam taki visaa ukijaa neviens neprot..." ? Gan jau KĀDS arī prot, nemaz nešaubos. Bet pacientam parastajam, ne-vietējam, bez pazīšanās, bez sakariem un zināšanas, kur šo "protošo" meklēt (un pieņemu, ka arī bez liekas naudas), saņemt patiesi adekvātu ārstēšanu, nevis " katrreiz lielāku plāksteri", ir vēl krietni problemātiskāk nekā Latvijā. Tas arī viss. Šis gadījums to tikai vēl lieku reizi apliecina.

Jā, un pie tevis kā pie ārsta es toč neietu, diespas.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #23 : 2015. gada 17. novembris, 09:11:14 »
Man ir pilniigi pofig, ka Tu nenaaktu... atminja man laba, nav simc reizes jaaatkaarto...

Visai daudz dzirdeets, kaa muuseejie tur aarstus "meklee"- nee lai kcik pa normaalo ietu, meklee cenu kaa lv, meklee poli, jo tas bez cheka... skopais maksaa divreiz... vai desmitreiz... ja slinkums apguut miitnes zemes tikumus un zisteemas...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #24 : 2015. gada 17. novembris, 09:15:39 »
meklee poli, jo tas bez cheka...

poļu santehniķi savulaik biji ļoti šiki sazīmēti...par čekiem gan tur negāja runa...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #25 : 2015. gada 17. novembris, 09:20:19 »
Tie gan jau ar bez chekiem straadaaja ;) vsm man zinaamie celtnieciibas sfeeraa nekaadus nodokljus urraa laikos nemaksaaja...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #26 : 2015. gada 17. novembris, 09:42:01 »
Bet pacientam parastajam, ne-vietējam, bez pazīšanās, bez sakariem un zināšanas, kur šo "protošo" meklēt (un pieņemu, ka arī bez liekas naudas), saņemt patiesi adekvātu ārstēšanu, nevis " katrreiz lielāku plāksteri", ir vēl krietni problemātiskāk nekā Latvijā.

paga paga, ja cilveekam ir apdroshinaashana, ja ir valoda, tad aarstu ar kuru saprasties nu nedomaaju, ka ir probleema atrast. Nepatiik viens, vai arii liekas, ka neaarstee kaa vajag ... luudzu meklee naakamo. Neticu, ka visi aarsti pie kuriem autors ir gaajis, nu neko nejeedz!!!
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #27 : 2015. gada 17. novembris, 10:08:44 »
Nu droši vien autors - sam durak, vai ne. Un viņa vēl duracīgākais pušums neprot novērtēt zinošo ārstu parakstītos lielākos plāksterus. Gadās tādi nesajēdzīgi pacienti, gadās.
 :sarcasm:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #28 : 2015. gada 17. novembris, 10:15:47 »
Nomainiit pret citu aarstu- taa tieshaam ir pasha atbildiiba...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #29 : 2015. gada 17. novembris, 10:16:53 »
Es, protams, atvainojos, bet diskusija sāk kļūt nejēdzīga. Kā gan Inešuks no Latvijas var ieteikt specu Anglijā?
Un autors nav muļķis, bet izmisis cilvēks, kurš cenšas atrast risinājumu savai problēmai.