Autors Tēma: Roterdama  (Lasīts 4426 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Re: Roterdama
« Atbilde #15 : 2015. gada 12. novembris, 13:29:55 »
tā Pūk tagad šitā vietiņa ir ieseivota tuvākajam ceļojumu galamērķim  :yes:
mazliet,mazliet novirzoties no tēmas, bet ar domu,ja nu kādam vēl sadomajas braukt uz Holandi, tad ievietošu mājaslapu ,kuru atradu ,kā puķu skatāmo galamērķi...atrodas pa vidu Roterdamai un Amsterdamai...tā ka, sasniedzmi..

http://www.keukenhof.nl/en/

vēl piebildīšu, ka caurbraucot nu nepavisam nerodas iespaids,ka jāpiestāj  :blushing: braucām cauri Roterdamai pagājušovasar ,kā jau Pūka minēja..kastītes un kastītes... viss likās vienāds un pelēks....
izradaas ..vajag rakt  :coffee: :yes:

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #16 : 2015. gada 12. novembris, 13:37:31 »
Šaubu nav, CT paviljoni ir daudz smukāki un harmoniskāki pēc formas! Viņiem tur tikai viena tāda "kūka-rulete", a mums cik? Esmu kaut kur dzirdējusi, ka kādreiz pa tiešo CT paviljonā varēja iebraukt kravas no dzelzceļa (?). Vēl atmiņā kaut kādas lielas gleznas padomju tematikā, jeb kaut ko jaucu? Gribēju teikt, ka lielie gleznojumi tikpat interesanti kā tie viņu košie zīmējumi.

Es pat nezinu, vai gribētu mūsu CT daudzos krodziņus un kafē, kas man ļoti patīk ārzemju tirgos. Man ļoti patīk mūsu CT, simts gadu neesmu bijusi... Jābrauc ekskursijā!

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #17 : 2015. gada 13. novembris, 19:30:18 »
Mellene, man pazīstami cilvēki bieži ceļo caur Amsterdamu. Ja Amsterdamā nākamais lidojums jāgaida n (daudz) stundas var ar vilcienu turpat no lidostas aizbraukt līdz Roterdamai, nepilna stunda ceļā.
Sīpolpuķu dārzs jau ir atsevišķs stāsts, ceru uz turieni kādreiz aizbraukt!

Atslēdzies diddly

« Atbilde #18 : 2015. gada 14. novembris, 11:12:47 »
Ui,Pūka! paldies! superīgi sakārdināji!

mellen-Keukenhofu ir jāredz! mēs bijām jau pie ziedēšanas beigām,i tad bija fantastiski skaisti,aprīļa vidū.

Atslēdzies tex

« Atbilde #19 : 2015. gada 14. novembris, 23:03:48 »
Jā, Pūkai skaistas bildes un interesants apskates objekts :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #20 : 2015. gada 15. novembris, 21:34:56 »
diddly- aprīļa beigās, jau ziedēšana beigusies??? :rat: jezzzza...
taagd skatijos biļetes..tak viss jau lidz pusei izpardots..troki godavārds  :facepalm:

un ... pāris nedeljas tapaklaj draugi bija uz Amsterdamu aizlaiduši nakcdziivi baudiit un zāli pipēt...tulpes un narcises esmot visos toveros un podos..tas laikam kā vizitkatre visu gadu vinjiem.. :flowers:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies diddly

« Atbilde #21 : 2015. gada 16. novembris, 11:20:22 »
par tulpēm un narcisēm novembrī nezinu,bet"zāle" un nakcdzīve gan tur varētu būt visu gadu  :rofl:
pie viena sarkano lukturu kvartālā aizejiet uz teātri :clap: