Autors Tēma: Zirgaste lidmašīnā  (Lasīts 3831 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Zirgaste lidmašīnā
« : 2015. gada 18. novembris, 20:08:34 »
Šodien lidinājos mājās no Diseldorfas ar baltikairu. Maza lidmašīnīte, pasažieri pa stremjankas tipa trepelēm kāpj uz salonu, pārējie stāv vējā un lūr riņķī. A es ko salūru? Pilota kabīnē sēž dāmīte ar zirgasti.... Vēl kolēģim piebakstu - reku putekļus no ruļļiem slauka! Beigās izrādījās, ka mūsu drednoutam komandieris ir vārdā ... Darja! Un neko, tīri pa smuko atlidojām.  :thumbsup:
Visus sakost!

Atslēdzies Emīlija

Re: Zirgaste lidmašīnā
« Atbilde #1 : 2015. gada 18. novembris, 20:23:09 »
man diezgan bieži gadās lidot ar pilotu, kam uzvārds Bessmertnijs :) drošības sajūta garantēta!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #2 : 2015. gada 18. novembris, 20:46:27 »
aaaa labais  :rofl: :rofl: jums abām :)) :thumbsup:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #3 : 2015. gada 18. novembris, 20:48:19 »
Nez kāpēc man šķiet, ka lidmašīnu vieglāk vadīt kā autobusu... Tomēr ļoti daudz sieviešu sākušas stūrēt autobusus - ne vien piepilsētu un starppilsētu, bet arī starptautiskos ...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #4 : 2015. gada 18. novembris, 21:28:51 »
Es nekad neklausos vai nevaru saprast tos uzvārdus  :sad_smiley:
Vispār man vienmēr ir gribējies apkalpojošam personālam pajautāt kāpēc lidmašīnās ir tik slikta apraide. Viena šņākoņa ar pāris saprotamiem vārdiem. Vienīgais kas mani neinteresē ir "sākam nolaišanos" jo savā maršrutā es zinu - virs Liepājas un virs Minsteres sāk laisties lēnām lejā.

Mums te autobusu šoferes - sievietes ir daudz. Nebrīnos
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies tex

« Atbilde #5 : 2015. gada 18. novembris, 21:52:13 »
Tā mazā lidmašīnīte gan jau bija jaunais Bombardier Q400

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #6 : 2015. gada 18. novembris, 22:04:31 »
Vispār baltiks uz dus lielās nelaiž
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #7 : 2015. gada 19. novembris, 09:48:31 »
Man bombardierim patiik, ka Q stands for quiet, jo tik troksneliigs aparaats veel jaapameklee...

Negriibeetu piloti sievieti, shoviniste...
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 19. novembris, 10:12:31 no pitons »

Atslēdzies Trix

« Atbilde #8 : 2015. gada 19. novembris, 10:05:55 »
Kad man pirmo reizi padzirdējās, ka pie ruļliem sieviete, man arī bik dīvaini sametās.
Bet padomājot, ka tik tālu var tikt tikai ar baigajiem pautiem, citādi pa ceļam veči nostums pie sētas, tik traki neliekas. Vēl jau lido tās un tie, kas ir mācījušies (algas arī laikam vēl ir kaut cik ciešamas, maximas krāvēji tomēr saņem mazliet mazāk). Modernie pusmācītie "visu mazliet apgrābstīju, eksāmenā ķeksīšus saliku" vēl [cerams] trenējas...

Bet pilotei žetons par zirgasti - vismaz cacas plīvojošās krēpes netrāpisies acīs kritiskā brīdī. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #9 : 2015. gada 19. novembris, 11:29:05 »
Lido jau zem 30 gadiem, taa kaa "jaunaas izgliitiibas" produkti ar...

Pazinjas avioinzhenieri par savu kursabiedreni piloti atziniigi atsaucaas...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #10 : 2015. gada 19. novembris, 12:05:14 »

Negriibeetu piloti sievieti, shoviniste...

...savukārt man lidenē stipro spalvaino veču roku pasniegtais dzēriens/ēdiens neliekas īsti labs, tad labāk tēloju, ka esmu aizmidzis :D

« Atbilde #11 : 2015. gada 19. novembris, 13:32:23 »
Nekādi baigie kultūristi un mačo jau par stjuartiem neiet, pārsvarā tas pats kontingents, kas par frizieriem un modes dizaineriem iet  ;) 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #12 : 2015. gada 19. novembris, 13:32:59 »
...savukārt man lidenē stipro spalvaino veču roku pasniegtais dzēriens/ēdiens neliekas īsti labs, tad labāk tēloju, ka esmu aizmidzis :D

Tu aizmiedz jau uzreiz avārijas vestu demonstrēšanas laikā vai tikai tad, kad ratiņus izstumj? :) Un neviens tēvainis nav iesēcis aizmigušajam ausī - sir, tea or coffee, candy or bisquits? :D

« Atbilde #13 : 2015. gada 19. novembris, 13:39:59 »
Es te padomāju, varbūt par šito var atsevišķu tēmu izvērst. Piemēram, man nav nekādu problēmu aiziet pie ginekologa vīrieša, bet tās pāris reizes, kad esmu bijusi pie friziera vīrieša, man nepatika -- es gribu atslābināties un izbaudīt, kā man iemasē galvā visādas jauki smaržojošas figņas, bet te svešs vecis, pat ja zilais un strikti profesionāli, grābājas manā intīmajā zonā, t.b. gar matiem un galvu.     
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #14 : 2015. gada 19. novembris, 13:42:47 »
Es te padomāju, varbūt par šito var atsevišķu tēmu izvērst. Piemēram, man nav nekādu problēmu aiziet pie ginekologa vīrieša, bet tās pāris reizes, kad esmu bijusi pie friziera vīrieša, man nepatika -- es gribu atslābināties un izbaudīt, kā man iemasē galvā visādas jauki smaržojošas figņas, bet te svešs vecis, pat ja zilais un strikti profesionāli, grābājas manā intīmajā zonā, t.b. gar matiem un galvu.   

Sapratu. Tev patīk, ja inteliģenti "grābājas Tavā intīmajā zonā" ne jau kurš katrs... :D :D