Autors Tēma: akal buntošanās?  (Lasīts 4109 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: akal buntošanās?
« Atbilde #15 : 2015. gada 24. novembris, 13:46:47 »
A rudā, tā kā tipa nemaz i nav to spļaudekli pelnījusi vai zinies, ne?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #16 : 2015. gada 24. novembris, 13:48:08 »
Žēl, ka nacionalie pārāk bieži šansē uz roku Kremlim. Ja tā nebūtu es bez maz teiktu, ka vienīgais variants palicis.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #17 : 2015. gada 24. novembris, 17:22:40 »
Žēl, ka nacionalie pārāk bieži šansē uz roku Kremlim. Ja tā nebūtu es bez maz teiktu, ka vienīgais variants palicis.
Vot. Man arī tā aizvien licies, tāpēc par NA nekad neesmu balsojusi. Abet par ko lai tagad balso, ko? Vienotība manās acīs nu jau zemāk par plintusu nokritusi...

Atslēdzies tex

« Atbilde #18 : 2015. gada 24. novembris, 18:44:38 »
Mums vajag jaunu partiju. Liberālu pret sadzīviskām lietām, konservatīvu uz ārpusi.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #19 : 2015. gada 24. novembris, 20:58:55 »
Palikuši reģionāļi, bet es tā īsti komandu nezinu, tik vien, ka man tur bērnības draugi šiverē.

Par partijas taisīšanu - a vai ta mums nav? Ko Tu gribi Tex sākt lobēt?

Atslēdzies tex

« Atbilde #20 : 2015. gada 24. novembris, 23:36:44 »
Palikuši reģionāļi, bet es tā īsti komandu nezinu, tik vien, ka man tur bērnības draugi šiverē.

Par partijas taisīšanu - a vai ta mums nav? Ko Tu gribi Tex sākt lobēt?
Pilnīgu brīvību privātajā dzīvē, kamēr visi pilngadīgi, pieauguš iun apzinās kur iesaistās, reģistrēt dajebko un uztaisīt vienkāršu mantas regulējumu. nevienai baznīcai nekādas teikšanas pār valstiskām lietām vai visu cilvēku dzīvēm.
Migrantus oficiāli  vnk neņemt, ja tāpēc eiropai jāmaksā 0,cikturtie % no ikp, lai tā būtu.
Visu, kas nelikumīgi šķērso LV robežu, armijai dzīt atpakaļ, no kurienes nākuši. Ja neiet, nošaut. Ja kādi tur eiropas likumi paredz, ka robeža jāsārgā zem iekšleitu min. , ka armiju nedrīkst, apvienot aizsardzības un iekšlietu!

Pārējās ilgtermiņa sistēmas, kā pensijas, soc, izglītības, ILGI būtiski nemainīt - lai tie noteikumi ir, kādi ir, bet lai būtu paļāvība, ka tie tādu būs vēl vismaz 4gadus, bet vēlams līdz pensijai, ja turpinās ievēlēt :)
Pēc iespējas decentralizēt saimnieciskās lietas un nodot iedzīvotāju pašu ziņā pēc iespējas daudz pašvaldību funkcijas (un nodokļus). Lai cūkām siles nebūtu.

Tā apmēram.