Autors Tēma: Cepeškrāsns iebūvētā  (Lasīts 3173 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: Cepeškrāsns iebūvētā
« Atbilde #15 : 2015. gada 25. novembris, 14:29:34 »
Kā jau iepriekš minēju, man gāzes nav. Ja pazustu elektrība, nāktos vai nu pagalmā ugunskuru kurt vai cept āra grilā. :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #16 : 2015. gada 25. novembris, 14:30:35 »
 Man ir bijusi tikai gāze, arī vecā padomju ilgi bija,nekad nekādus grādus nekad neregulēju,laikam esmu laba saimniece,jo ne deg,ne jēls paliek,viss ok vienmēr,pat eklērus cepu vecajā gāzenē. Kā tad laukos - kāds malkas plīti regulē?Iedomas tas viss. Gāze arī vnm būs lētāka. Vsp šī tēma ir bijusi gan te,gan vecajā kastē, vai tik viens no kungiem,kas tagad aizstāv elektrisko,tad neaizstāvēja gāzi? vai arī tas bija Mao?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #17 : 2015. gada 25. novembris, 17:03:45 »
štrunts par visu cepšanu, bet tie gāzes dzeltenie lipīgie nogulsnējumi uz visām virtuves virsmām - tas ir traģiski

Traģiski? Ka tik ne tā.
Traģiski ir nevarēt sīku bērnu pabarot, jo ēdienu uzvārīt nevar.
Zinām tādus, kas vētras laikā paiikuši bez elektrības vairākas dienas, tup pie elektriskās plīts un sūkā sausiņus. :D Ūdeni tējai var uz svecites sildīt. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #18 : 2015. gada 25. novembris, 17:12:18 »
kas sūkā sausiņus, kas ēd ikru maizītes :D

Ar tādu loģiku vislabākā ir malkas krāsns, vienmēr būs kāds ķeblītis vai vecas tupeles, ko noziedot, lai krīzes laikā zupu uzvārītu.
Pie viena arī dūmu zignālus var laist :D zili dūmi, viss ok, melni - jau ķērušies pie tupelēm :D

Jautājums tikai vai ikdienā vajag dzīvot kā krīzes apstākļos - malkas krāsns un ūdens no upītes?? :) 

Atslēdzies Trix

« Atbilde #19 : 2015. gada 25. novembris, 17:15:23 »
daddy, tev arī Latvija beidzas pie Rīgas robežas? :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #20 : 2015. gada 25. novembris, 17:23:05 »
nesapratu? :)
man arī laukos (ārpus Rīgas un Rīgas rajona) viss ir elektrificēts, plīts, sūknis, boilers, vienīgi apkure ir bez elektrības ...bet ja tur dzīvotu pastāvīgi, tad arī tā būtu jāelektrificē. Un ir arī savs ģenerators krīzes situācijai :)