Autors Tēma: vecums dazhaados dziives posmos  (Lasīts 17121 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: vecums dazhaados dziives posmos
« Atbilde #15 : 2015. gada 27. novembris, 22:32:54 »
Vispār... esmu reizēm jauniešiem likusi manīt, ka pēc vecuma tā kā nebūtu viņu “čomene“.
No vienas puses jau glaimo, ka uzskata par savējo, no otras - tās viņu aktualitātes
un problēmas jau noiets etaps.
Itkā, jau labi, ka dzīvo cik jauns jūtas, bet tomēr smaidu izraisa pusmūža ļaudis,
kas uzvedas un ģērbjas kā pusaudži.
Un ko tad, ja jūtos kā jaundzimušais?, ar knupi staigāt?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #16 : 2015. gada 28. novembris, 00:27:48 »
Man labpatiktos domāt, ka visa sakne ir ģimenes, pagalma vides un  skolas draugu simbiozē. Tb, ģimene var būt paraugs nācijai, bet nepareiza sabiedrība atvasei var sačakarēt  dzīvi. Tas, vai atvase ļausies sačakarēties  - uzdevums vecākiem.

Atslēdzies tex

« Atbilde #17 : 2015. gada 28. novembris, 00:58:59 »
flyingcat

Daljeeji- bingo

Kad 25 gados saka djevushka, nevis doktor, kkaa ok, kad naak 40, a joprojaam djevushka...

Paga, te ir jāņem vērā klienta dzēruma pakāpe un pārējā kondīcija... Trakā ķēmā tiešām jebkurš radījums ar matiem uz galvas un pēc formas sieviete ir djevuška, līdz grumbu saskatīšanai acis neveras u.t.t. un ja vēl jūra līdz potītēm un vēlme piecirst dajebkam, ko izdevies noķert... tad tur drīzāk klīniski jādiagnosticē stiprs alkohola reibums...

Lūk, tas, ka pilnīgi skaidrā kurjeri, remontnieki u.c. personāls tikatj atļaujas, drīzāk ir autoritātes trūkums un mani konkrēti kaitina - es $%T$ klients esmu, ne kkāda kaza...
No tā vismaz es gribētu tikt vaļā.

Jo pilnīgi iespējams, ka ar citiem viņi tādas cūcības un nolaidības neatļaujas. A te pārsteigti, ka beigās kkur pasūta, par nekvalitāti negrib kvalitatīvi maksāt - vsp apvainojums u.t.t. A tas, ka mani aizskar, ka pie manis jau var pacūkoties, kārtīgi pastrādās pie citiem - par to pašu vai pie citiem pat lētāk? pofig, ja? - Līdz brīdim...

Bet atkal - diez vai tas ir no vecuma... bet visa jau zemāk minētā kopums...

Atslēdzies true detective

« Atbilde #18 : 2015. gada 28. novembris, 10:03:37 »
Un ko tad, ja jūtos kā jaundzimušais?, ar knupi staigāt?

mierīgi  :) , skatīt zemāk

paraphilic infantilism saucoties

http://www.oddee.com/item_98448.aspx
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #19 : 2015. gada 28. novembris, 10:40:44 »
Tex, es ne par dzeeronjiem shoreiz...
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 02. decembris, 05:55:48 no pitons »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #20 : 2015. gada 28. novembris, 10:59:09 »
Vispār ļoti interesanti. Tēma liek aizdomāties.
Tie vienaudži ar ko kopā tusējam, vai bieži saskaramies darba vai citos gadījumos
šķiet visnotaļ OK. Itkā laiks ieturētu pauzi.
Bet par sen neredzētiem studiju biedriem, paziņām
bieži esmu padomājusi- “ak kungs,kā novecojis“
Un dīvaini, pārsvarā tieši par kungiem. Dāmas gan morāli, gan fiziski
vairāk “turējušās“ laikam līdzi. Dīvaini.

Atslēdzies tex

« Atbilde #21 : 2015. gada 28. novembris, 12:15:51 »
Tex

Es ne par dzeeronjiem shoreiz...
attieksmi, attieksmi... Jā, jā,arī nedzērušiem djevuška... Mēģināju izvilkt kko puslīdz pozitīvu, ka tomēr liela daļa klientu dzērumā....
Rus-valodīgajiem vrb tas vnk veids kā nenorauties pa ausi no jebkura sieveša. Pateiksi nepareizajai babuška - un blaukš ar tīkliņu... :D
Kkā LV vnk tā attieksme tāda kā pret njedodjellanuju, bet par "meitenīti" gan neuzrunā.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #22 : 2015. gada 28. novembris, 15:45:18 »
Domāju viens no atslēgas vārdiem ir patreiz valdošais jaunības kults. "Nav pieklājīgi" 40 gados izskatīties kā četrdesmitgadniekam. Krēmu, procedūru, fizkultūras aktivitāšu, veselīga dzīvesstila reklāmas piemēram. Pamatīgs spiediens.

Viena daļa sieviešu izmisīgi tērpjas kā meitenes - mini, bezpiedurkņu kleitas, dekoltē, apžmiegti džinsi un zemes pievilkšanas spēku sajutušiem dibenvaigiem....

Otra daļa apvītušo miesu apslēpj velkot košus, krāsainus, ekstravagantus kankarus, ar saukli "man vienalga , ko citi domā, man tā patīk, es tā jūtos labi" Būtībā arī izmisuma kliedziens "paskatieties , kāda man bagāta dvēsele, redz kāda es drosmīga, interesanta, nu, lūdzu, ievērojiet mani!!!! Es esmu tikpat "vērtīga" kā jaunās sievietes!"

Un trešā daļa vienkārši dzīvo un ne eksponējas, ne slēpjas zem stila un ekstravagances. Un tās trešās arī vislabāk izskatās, kaut gan arī viņām tāpat kā pirmajām divām  ir krunkas, krūtis pārvietojušās 5-10 cm zemāk, dibens nav tvirts un  varbūt kaut kur ir parādījies pat kāds brūns vecuma pigmenta pleķis!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #23 : 2015. gada 28. novembris, 16:17:10 »
Vai man dieniņ, kur Tu to “apvītušo miesu“ 40 gados rāvi?
Rumpi nevajag nolaist, kaut aiz cieņas pret sevi un arī partneri.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #24 : 2015. gada 28. novembris, 18:47:29 »
Rumpi nevajag nolaist nevienā vecumā, bet daba paliek daba! Ar gadiem rumpis noveco, nu tā iekārtots. Nu iedotu jums apskatīt 2 38.izmēra rumpjus,abiem ne grama  liekā svara, galvā abām dāmām burkas, rokās cimdi līdz elkonim. Vai tad neatšķirtu , kurš 38.izmērs 20 gadus vecs un kurš 45 gadus vecs?
Rumpja novecošanās skar visus, bet mēs dažādi pret to attiecamies. Jaunības kults galvenokārt skar tieši fizisko veidolu, mazāk aktivitātes, ko piekopj dažādu vecumu cilvēki.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #25 : 2015. gada 28. novembris, 19:07:18 »
Kaut kā biju sapratusi, ka tēmas autore runā vairāk par attieksmi un domāšanu,
 ne par fizisko. Kults ne kults, bet savs šarms jaunibai ir.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #26 : 2015. gada 28. novembris, 19:37:12 »
Tas, kā cilvēks izturas, arī nosaka to, kādu vecumu viņam dod. Īgnums un neapmierināta burkšķēšana jebkuru padara krietni vecāku.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #27 : 2015. gada 28. novembris, 19:41:05 »
Citāts
Viena daļa sieviešu izmisīgi tērpjas kā meitenes - mini, bezpiedurkņu kleitas, dekoltē, apžmiegti džinsi un zemes pievilkšanas spēku sajutušiem dibenvaigiem....

Lielākoties izmisumu tajā nesaskatu, ja cilvēks tiešām jūtas jauns. Nu ko darīt, ja nav tās nopietnības.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #28 : 2015. gada 28. novembris, 19:43:50 »
Vsp jaa, es ne par fizisko... tajaa baraa vissuudiigaak es izskatos, paareejie ir ok...

Un toch neviens negjeerbjas kaa manaa beerniibaa 40 gadiigie un jo iipashi gadiigaas gjeerbaas...

Atslēdzies tex

« Atbilde #29 : 2015. gada 28. novembris, 20:37:27 »
Tas, kā cilvēks izturas, arī nosaka to, kādu vecumu viņam dod. Īgnums un neapmierināta burkšķēšana jebkuru padara krietni vecāku.
Tad kāpēc mani par djevušku? Sen jau par babušku vajadzēja :D