Autors Tēma: Darva, kā notīrīt, kā izšķīdināt?  (Lasīts 6209 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Re: Darva, kā notīrīt, kā izšķīdināt?
« Atbilde #30 : 2015. gada 10. decembris, 11:22:26 »
Bērnībā sagandēju savas skaistās (starp citu, līdzīgā krāsā kā Tava bļoda) kurpītes, kad izdomāju vēl nesastingušas darvas peļķē iekāpt

... ļoti smaga bērnības trauma... :cry:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #31 : 2015. gada 10. decembris, 11:42:45 »
... ļoti smaga bērnības trauma... :cry:

Zini, cik grūti bija ko dabūt? Un es baidījos no soda. Neatceros dabūjusi, bet mana sirdsapziņa bija netīra kā darva (smailis)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #32 : 2015. gada 10. decembris, 13:23:17 »
Zini, cik grūti bija ko dabūt? Un es baidījos no soda. Neatceros dabūjusi, bet mana sirdsapziņa bija netīra kā darva (smailis)

Mazi bērni tāpat kā dzīvnieciņi, - saprot, ka sūdi būs, bet vienalga dara blēņas.. Nu kā var neiekāpt šķidrā darvā... Es gan jau arī ka nenoturētos. Bet es tikai slīcināju sērkociņus eļļas mucā...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #33 : 2015. gada 10. decembris, 14:03:38 »
offtopic.
Nezinu kā ar darvu, bet man visi mazi bērni pamanās iekāpt āliņģī. Paņemu uz copi līdzi, parādu, paskaidroju, kas un kā... parasti 15-20 minūšu laikā šļakc, iekšā. :) BET - katrs vienu reizi, pēc tam uzmanās pa īstam :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #34 : 2015. gada 10. decembris, 14:11:06 »
offtopic.
Nezinu kā ar darvu, bet man visi mazi bērni pamanās iekāpt āliņģī. Paņemu uz copi līdzi, parādu, paskaidroju, kas un kā... parasti 15-20 minūšu laikā šļakc, iekšā. :) BET - katrs vienu reizi, pēc tam uzmanās pa īstam :)

Bērni pastās, kamēr opis iemet ogu, pa to laiku var visko pamēģināt :) 
No tā mēs zinām cik ātri daddy, uz ledus nonakdams, ķeras pie lietas :)

Piedo Pūka, Tev jau tāpat tēmā viss skaidrs :)

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #35 : 2015. gada 10. decembris, 14:52:27 »
Runājiet droši, man patīk. Ja par darvu - mani šī substance bērnībā fascinēja - tik melna un spīdīga! Pat smaka patika! Dabūju ar kādu traipu uz kleiteles, ar sviestu tīrīja.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #36 : 2015. gada 10. decembris, 16:12:35 »
Jā, man arī patika darvas plastika (vidusstadijā), spīdīgums un SMARŽA. Tikai izskatās, ka man sviests nav bijis īstais :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #37 : 2015. gada 10. decembris, 17:11:21 »
Bet tā bļoda, kas ar to? Vai izdevās notirit? Ar sviestu, vai ko citu?

Atslēdzies reno

« Atbilde #38 : 2015. gada 10. decembris, 17:23:16 »
Man tā bļoda tomēr visvairāk izskatās pēc liela puķpoda paliktņa

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #39 : 2015. gada 10. decembris, 20:30:31 »
Reno, neveiksmīgs rakurss, darvu vajadzēja parādīt. Tā ka tālākais pielietojums vēl nav izlemts, nolēmu tīrīt mehāniski, nevis ar smirdīgiem šķīdinātājiem.  Tomēr neizslēdzu arī pārtiku - beramo, gabalos - kartupeļi, pīrāgi, maizes, picas, āboli . Zupas , putras tomēr ne. Vārdu sakot , gaidu kādu vīrisķi, kas māk to urbjmašīnu, slīpmašīnu dancināt.