Autors Tēma: Rudās ambīcijas  (Lasīts 9323 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies samtene

Re: Rudās ambīcijas
« Atbilde #15 : 2015. gada 10. decembris, 10:20:25 »
P.S. Rudaa drankje visai iespeejams pie kaarotaa benkja tiks..m

Tiks jau tiks, vajag tikai ļoti gribēt :)
Nu un tad, ka saeimā neievēlēja, gribēja un ielīda, tālākais jau pašas rokās, zina taču kā to putras katlu maisīt. :) Kam piedraudēt, kam kaut ko apsolīt...

Tad paliek prezidenta krēsls, un vecumdienas nodrošinātas. :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #16 : 2015. gada 10. decembris, 10:21:36 »
Luīz, reputāciju veido vairākas sastāvdaļas,viena no tām-attieksme pret pārējiem cilvēkiem! Neviens tai kurvai neveidoja sūdīgu PR, pati ar savu plātīšanos, vēlētāju viedokļa ignorēšanu un ņirgāšanos par pensionāriem to izveidoja!

Vai tad es apgalvoju pretējo? :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #17 : 2015. gada 10. decembris, 10:23:53 »
Toties pie sū*** PRa Straujumai gan rudā esot piestrādājusi... Kgan Straujuma ļoti labi derēja izpildvarai. Izpildīga, daudz izdarīja, kgan nebija ne savas partijas, ne koalīcijas atbalsta tajā...
Rudās ambīcijas vsp ir daudz par lielu, la inodarbotos ar izpildi. Kgan dumja viņa nav un spējīga būtu, bet clv, kas radis dot rīkojumus un lemt citu vietā, izpildīt citu lēmumus ir pazeminājums.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #18 : 2015. gada 10. decembris, 11:15:57 »
Nav jau citu vēžu. Tad jānomaina visi. Pa tīro. Kā revolūcijā: visus, kas pie varas un tai pietuvinātos - uz Sibīriju. Jo kamēr tajā silē būs 90% skābu kāpostu, putukrējumu, diemžēl, tur sagaršot nevarēs nekādi.

Es to minēju ironiski, ar zināmu bezcerīgumu, jo - tiešām neredzu ne jaunus vēžus, ne kules. Bet, ja arī būtu - LV ir tik maza un visi savstarpēji savīti un sapīti, un viss pakļauts zināmajam astoņkājim - sistēmai, kas mums, "parastajiem", liekas absurda, bet ir labi ieeļļota un perfekti funkcionē. Jo viņi taču pārsvarā par visu vienojas, satirgojas, nopērkas.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #19 : 2015. gada 10. decembris, 11:23:00 »
Solvitucis jau valdību esot sastādījis, zin, kādus ministrus kuros posteņos likt. Tā kā no rudās valdības neizbēgt.
http://www.delfi.lv/news/national/politics/aboltinai-ir-vizija-un-saraksts-ar-ministru-kandidatiem.d?id=46821077

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #20 : 2015. gada 10. decembris, 11:28:19 »
Citāts
Kgan dumja viņa nav un spējīga būtu

Nezi, kādreiz arī līdzīgi domāju, bet visa viņas izpildīšanās, pilnīga nespēja redzēt sevi no malas... Pat ja cilvēks uzskata, ka ir pārāks par citiem, tā izrādīšana tik uzkrītošā veidā tomēr liecina, sava veida stulbumu.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Minne

« Atbilde #21 : 2015. gada 10. decembris, 11:40:16 »
Nezi, kādreiz arī līdzīgi domāju, bet visa viņas izpildīšanās, pilnīga nespēja redzēt sevi no malas... Pat ja cilvēks uzskata, ka ir pārāks par citiem, tā izrādīšana tik uzkrītošā veidā tomēr liecina, sava veida stulbumu.

Nedomāju, ka tas ir stulbums. Redzu, smalku, aukstu, konkrētu aprēķinu un mērķtiecību. Solvita tā vārdā gatava pāri līķiem kāpt, ja ar to saprot pofigu uz likumu, vēlētajiem, morāli un sirdsapziņu

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #22 : 2015. gada 10. decembris, 11:57:35 »
Bet, ja būtu īsti gudra, savu smalko aprēķinu viņa mierīgi varēja piepūderēt tā, ka no malas nepateiksi. Bet te - āža kāja vislaik rēgojas. Un prastums ar tiešām izcilu prātu, vismaz man, īsti kopā nesader.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Minne

« Atbilde #23 : 2015. gada 10. decembris, 12:19:01 »
Bet, ja būtu īsti gudra, savu smalko aprēķinu viņa mierīgi varēja piepūderēt tā, ka no malas nepateiksi. Bet te - āža kāja vislaik rēgojas. Un prastums ar tiešām izcilu prātu, vismaz man, īsti kopā nesader.

Diez vai viņu kāds "no malas" uztrauc. Tā ir cinisma pilotāža, un po viņai par Tevi, par mani, par kkādām āža kājām, kuras viņa diez vai uztver kā āža kājas ;) Tā ir cita pasaule, saproti?

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #24 : 2015. gada 10. decembris, 12:45:47 »
Varbūt lai viņai arī tiek tas amats  :rat: . Citādi visu laiku pēc tā tiecas un bojā visu atmosfēru valstī. Visi un visās jomās tāpat būs neapmierināti. Tā kā nemaz ilgi nebūs jāgaida, lai tiktu pieprasīta Solvitas demisija. Diez vai viņai tad spīdēs kāds EK amats. Jebkurā gadījumā no vietējās politikas vadošajiem amatiem dāma tad būs prom...  :bird:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #25 : 2015. gada 10. decembris, 13:09:42 »
Kā dzīvē tikt uz augšu? Lūk, kā Solvita - ar intrigām un prastu nekaunību.  :clap:
Mācamies, mācāmies  ;) un viss neiespējamais kļūs iespējams  :rofl:

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #26 : 2015. gada 10. decembris, 13:15:35 »
Man domāt viņas ambīcijas ir daļēji dekoratīvais prezidenta amats. Ja jau Bērziņš varēja būt par prezidentu, tad kāpēc viņa ne? A līdz tam laikam - par premjeru.  Mediji palīdzēs - nolies ar mēsliem Straujumu, teiks, ka viss galīgā pakaļā, tik  grūti, tik grūti kaut ko tagad sačinīt! Tirgosies ar citām partijām - vienu brīdi lies ar sūdiem, nākamajā vienosies kompromisā, tā ar visām pa riņķi, lai tik būtu vairākuma atbalsts.
Ja būtu divas lielas partijas, tad šitīe kvekšķu kautiņi izpaliktu. A tagad , kas nekait, skaldi un valdi!

Gods, tauta, valsts, atbildība, pienākums, darbs.... kas tas tāds? Ā , teksts manai mediju uzrunai? Nu, nu, neko jaunu nevarējāt izdomāt? Nu labi, derēs i šis!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #27 : 2015. gada 10. decembris, 15:41:15 »
Āboltiņa ir ideāla premjera kandidatūra, tikai ar vienu iebildi - ja viņas mērķi atbilstu valsts labklājībai un ineresēm. Bet par to, lūk, man smagas šaubas.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #28 : 2015. gada 10. decembris, 16:09:23 »
Āboltiņa ir ideāla premjera kandidatūra, tikai ar vienu iebildi - ja viņas mērķi atbilstu valsts labklājībai un ineresēm. Bet par to, lūk, man smagas šaubas.

Piekrītu, bet pievienošu vēl vienu "ja". Ja viņa kaut godīgi līdz Saeimai būtu tikusi.
Turklāt veids, kā viņa tur iekļuva, mani nepārliecina par vēlmi kalpot valstij un tās pilsoņiem, tik liela altruiste viņa tiešām nav:)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #29 : 2015. gada 10. decembris, 16:24:47 »
Viņai laikam tas ir eksistencials jautājums, es it kā pat saprotu, vilks viņu sazin, kā pats rīkotos. No otras puses tak vieta kādas bankas valdē garantēta, huļiš spirināties...